AKP ‘hayır’ çıkınca anketi siteden kaldırdı

єℓ_мαяια¢нι;5093044' Alıntı:
peki bdp hayır diyor..bdp nin hayır demesi bi lakis akp nin işine gelir

bizim saf halkımız diyecekki haa bdp hayır diyor biz evet diyelim...bdp nin hayır demesinin akepe nin bi oyunu olmadığını nerden bilelim ???

Bence sen çok bilim kurgu filmi izliyosun=)

dostum bak seni diğerlerinden ayırabiliyorum çünkü bazen iyi yorumlar yapıyorsun.

ama diğer partileri sakın birdaha pkk nın izinden gidiyo falan diye yada bizi böle suçlama.

akp li değilsin ama bir kere bile akp yi eleştirdiğini görmedim.

onun için seninde akp li olduğunu forumdaki herkes biliyo.

bunu da anlamak hiç de zor değil.

pkk lıların canını yakan tsk dır akp değil.

akp sadece umut vaad eder,kürtlerin umutları tavan yapar sonra bişi yapmadıklarından

adamlar hani nerde vaadler diye sokağa çıkar böle işte.

bunu da anlamak zor değil.

bu arada artık bu terör,pkk,kürt artık adına ne koyarsanız koyun,

bu sorun bitmeyecektir.bunu sizde bitiremicek sizden sonra gelen partilerde.

zaten abd bitmesini istemiyor bu sorunun dahada açılım ı destekliyo.

çünkü ülkede kargaşaya çıkacağını biliyor.

bunu da görmek hiç zor değil...

tek istediğim cuntanın bu ülkeye çektiklerinin yanlarına kar kalmamasıdır..Ayrıyetten "pkk lıların canını yakan tsk dır akp değil." demişin.Katılmıyorum.Tsk nın içine bulaşan karanlık oluşumu düzeltmek iktidara bağlıdır.Bu oluşum düzelmedikçe pkk nın önüne asla geçilemez(daha yeni örneğini gördük..heronları düşürün vs.)

chp me mhp'ye bdp ile birlikte hareket ettiğini söyleyenler önce recep tayyip erdoğan'a baksın.

recep tayyip erdoğan neyden mahkum oldu.öcalan'a "sayın" şehitlerimize kelle demekten.
öcalan'a imralıda arkadaş sağlayan yani imralıya başka teröristleride sokan kim? akp hükümeti.
öcalan voleybol oynasın diye voleybol sahasını ve filesini hazırlatan kim? akp hükümeti
öcalan rahat etsin diye her türlü şeyi satın alıp imralıya koyan kim? akp hükümeti.
öcalan için imralıda yeni bina yapan kim? akp hükümeti.
öcalan'ın avukatlar vasıtasıyla pkk'yı yönetmesini sağlayan kim? akp hükümeti
barzaniyi, Türkiye'de ağırlayıp ona kürdistan başkanı diyen kim? akp hükümeti.

bütün bunlardan sonrada chp'ye ve mhp'ye laf edenlerin aklına şaşarım.
Bir kere de bilip bilmeden konuşma be arkadaşım!

Erdoğan okuduğu şiirden ötürü mahkum oldu.
Sonrasında imralıya yapılanlar, gelen baskıları ve sürekli öne sürülen bahaneleri engellemek içindi.
Ayrıca avukatlar vasıtasıyla pkk yı yönetmesini sağlayan ak parti demişssin. Bu kadar olmaz arkadaşım. Önce bi git öğren neden girip çıkıyor. Avukatların oraya girmesinin nedeni öcalanın hala bir sürü davasının sonuca ulaştırılmamış olmasından dolayıdır. Oda yargının görevi. Sonuçta krallık değiliz.

bütün bunlardan sonrada chp'ye ve mhp'ye laf edenlerin aklına şaşarım demişsin ama sen şunu bilmiyorsun.

Öcalan yakalandıktan sonra ab türkiye ye yeni kriterler sundu ve bunların içinde idamın kaldırılmasıda vardı. Bu paketler meclise gelmeden önce bilindiği üzere kurula geliyor. Mecliste 50 milletvekili bulunan ak parti, kurulda idamın kaldırılması yönündeki maddenin meclise gidecek paketten çıkarılması için öneri verdi ve oylamada 5 ak partili millevekili tam kadro kaldırılsın dedi. 7 kişilik mhp ise kararsız kaldı. Diğer partilerin red oyu vermesiyle de öneri reddedildi. Daha sonra meclise gelen paket muhalefete rağmen kabul edildi. Çok merak ediyorsanız söyliyeyim eğer mhpli vekiller o gün kararsız kalıp 7 kişi ile reddedilsin deseydi. idamın kaldırılması paketten çıkacaktı. İşte bu yüzdendir ki mhp 2003 seçiminde yerin dibine girmiştir. Şimdi söyle bakalın hala şaşırıyor musun?

Bir kere de bilip bilmeden konuşma be arkadaşım!

Erdoğan okuduğu şiirden ötürü mahkum oldu.
Sonrasında imralıya yapılanlar, gelen baskıları ve sürekli öne sürülen bahaneleri engellemek içindi.
Ayrıca avukatlar vasıtasıyla pkk yı yönetmesini sağlayan ak parti demişssin. Bu kadar olmaz arkadaşım. Önce bi git öğren neden girip çıkıyor. Avukatların oraya girmesinin nedeni öcalanın hala bir sürü davasının sonuca ulaştırılmamış olmasından dolayıdır. Oda yargının görevi. Sonuçta krallık değiliz.

bütün bunlardan sonrada chp'ye ve mhp'ye laf edenlerin aklına şaşarım demişsin ama sen şunu bilmiyorsun.

Öcalan yakalandıktan sonra ab türkiye ye yeni kriterler sundu ve bunların içinde idamın kaldırılmasıda vardı. Bu paketler meclise gelmeden önce bilindiği üzere kurula geliyor. Mecliste 50 milletvekili bulunan ak parti, kurulda idamın kaldırılması yönündeki maddenin meclise gidecek paketten çıkarılması için öneri verdi ve oylamada 5 ak partili millevekili tam kadro kaldırılsın dedi. 7 kişilik mhp ise kararsız kaldı. Diğer partilerin red oyu vermesiyle de öneri reddedildi. Daha sonra meclise gelen paket muhalefete rağmen kabul edildi. Çok merak ediyorsanız söyliyeyim eğer mhpli vekiller o gün kararsız kalıp 7 kişi ile reddedilsin deseydi. idamın kaldırılması paketten çıkacaktı. İşte bu yüzdendir ki mhp 2003 seçiminde yerin dibine girmiştir. Şimdi söyle bakalın hala şaşırıyor musun?

İyi de eksik bildiriyorsun Kararsız kalan 7 milletvekili sonucu nillet meclisine gitti
Ak partililerin tamamı idam kaldırılsın derken mhp kaldırılmasın diye oy kullandı bunuda belirt....

bence şimdiden (evet) dolu sandıklar hazırlanıyordur

iyide MHP zamaninda teyet gecti apo zamaninda asabilirlerdi simdimi akillari baslarina geldi eski cete kuruculardan fazla bir sey beklemeyeceksin Bahceli amcam atar tutar
nerde o eski MHP zamanlari nerdeeeeee
ahh ah Türkes amcam bunlari simdi seyrediyor ve neler söylüyordur neler

Bu akepeliler beni çok güldürüyo.

Zaten hayır çıkınca başlarlar gene buzdolabı çamaşır makinası dağıtmaya =)

Sırf evet oyu almak için kırk sene önceki 4 kişi asılmış ona ağlıyolar =)

Bir günde şu ülkenin şehidi için ağladığınızı tarih yazmamıştır daha.

Anca göstermelik gidip siper geziyolar.Mal ya bu millet yedi hemen onu.

peki kullanılan oy sayısı belli ankette bana kalırsa HAYIR diğer Partilerin parmağı var bu işte kendi adamları ankete katılmıştır... ankete fazla kişininde katıldığını sanmıyorum

her hangi bir oyun olmaz ise, halkın neye oy vereceği 3 aşağı 5 yukarı belli olmuştur. akp halkın vermiş olduğu oyun değerini bilemedi. çarkı hep kendilerine çevirdikleri için unuttular halkı falan. fakat halk referandum ve seçimlerde vereceği oylarla çektiği eziyetin hesabını soracaktır.

akp ye akpliler de inanmıyor galiba :)

nasıl bunlardan şüphe etmeyeceksin işte

ßiℓgè Қrαℓ;5093043' Alıntı:
AKP siteye saldırı olunca Anketi kaldırmış peki CHP ne yapmış Sonuçları değitirmiş.

AKP ile CHP arasında ki farkı burdan anlayabilirsiniz

Siteye saldırı oldu diye kendi verdikleri bilgi aslı hayır oyları çoğalmaya başlamış tahammül ede3meöişler siteye kemalistler( bizler) saldırıyor diye ankati kaldırmışlar önce bunu düzeltelim...ok.

İyi de eksik bildiriyorsun Kararsız kalan 7 milletvekili sonucu nillet meclisine gitti
Ak partililerin tamamı idam kaldırılsın derken mhp kaldırılmasın diye oy kullandı bunuda belirt....

Hayır ak partililerin yarısı oylama sırasında mecliste değildi. Geri kalan yarısı ise pakete hayır oyu kullandı. Mhp ise 7-8 milletvekili haricinde hayır oyu kullandı ama zaten tüm karşıtlar katılsaydı bile paketi engelleyecek sayıya ulaşamıyorlardı. Ama mhp halkın bu pakete karşı olduğunu bildiğinden amacı bunu mecliste en fazla karşıt parti gibi göstermeye çalışmak istedi kendini. İşte bu yüzden o paketin kuruldan geçmesine izin verdi. Bu sayede meydanlarda bakın gördünüz mü biz karşıydık diyebileceklerdi ve dedilerde. Ama olayın kurul tarafı ortaya çıkınca %10 un altında kaldılar.

kendinizi fazla yormayın arkadaşlar. o zaman 3 lü koalisyon vardı çıkmadı. şimdi tek başına akp var yine çıkmıyo, bu kadar basit.

evet çıkacak ve şöle diyecekler akp oyları degiştirdi kaçınılmaz

anketi kendi sitelerine koymakla yanlış yapmışlar. Kaldırmakla daha büyük bir stratejik hata yapmışlar..benim tahminim referandumda bu paket geçer.

Hayır niye AKP lilerde bi panik atak var onu anlamadım :durdurun

Bi kabahat çıkınca asılsız haberlere koşuyorsunuz ya yok böyle bişey :durdurun

AKP nin sitesinde o kadar HAYIR cevabı verilmişse söylenmek istenen bir mesaj vardır.

Bunu HALA anlamayanlar ahmaktır. Bu kadar söylüyorum.

o aktifhaber midir nedir herneyse onada selamımı söyleyin, baya aktiflermiş kendileri =)

şunun şurasında 49 gün kaldı kim sahtekar ortaya çıkacak...benim istediğim sahtekarlık yapan çıkıp özür diliyecek mi ?

Memleket İsterim

Memleket isterim
Gök mavi, dal yeşil, tarla sarı olsun;
Kuşların çiçeklerin diyarı olsun.

Memleket isterim
Ne başta dert, ne gönülde hasret olsun;
Kardeş kavgasına bir nihayet olsun.

Memleket isterim
Ne zengin fakir, ne sen ben farkı olsun;
Kış günü herkesin evi barkı olsun.

Memleket isterim
Yaşamak, sevmek gibi gönülden olsun;