AKP ‘hayır’ çıkınca anketi siteden kaldırdı

chp me mhp'ye bdp ile birlikte hareket ettiğini söyleyenler önce recep tayyip erdoğan'a baksın.

recep tayyip erdoğan neyden mahkum oldu.öcalan'a "sayın" şehitlerimize kelle demekten.
öcalan'a imralıda arkadaş sağlayan yani imralıya başka teröristleride sokan kim? akp hükümeti.
öcalan voleybol oynasın diye voleybol sahasını ve filesini hazırlatan kim? akp hükümeti
öcalan rahat etsin diye her türlü şeyi satın alıp imralıya koyan kim? akp hükümeti.
öcalan için imralıda yeni bina yapan kim? akp hükümeti.
öcalan'ın avukatlar vasıtasıyla pkk'yı yönetmesini sağlayan kim? akp hükümeti
barzaniyi, Türkiye'de ağırlayıp ona kürdistan başkanı diyen kim? akp hükümeti.

bütün bunlardan sonrada chp'ye ve mhp'ye laf edenlerin aklına şaşarım.

zaten senin hic birseyden haberin yok :durdurun kendi partinin bile sitesine girmiyorsan anketleri takip etmiyorsan vay turkiyenin haline... bu ulke sen ve senin gibiler yuzunden daha cok batar... yani insan bukadar mi ilgisiz olur kendi partisine anlamiyorum ki ? ne diye oy verdin kendi partine ilgisizsen diye sormazlar mi insana :thumbdown:

Onun daha dünyadan haberi yok geçtim anketi. Belli ki birilerinden öğrendiği lafları burada yazıyor. Apaçık tavırlarından ve yazdığı cümlelerden belli. Hayır diyenlere darbeci diyor. Böyle birşey var mı ?

chp me mhp'ye bdp ile birlikte hareket ettiğini söyleyenler önce recep tayyip erdoğan'a baksın.

recep tayyip erdoğan neyden mahkum oldu.öcalan'a "sayın" şehitlerimize kelle demekten.
öcalan'a imralıda arkadaş sağlayan yani imralıya başka teröristleride sokan kim? akp hükümeti.
öcalan voleybol oynasın diye voleybol sahasını ve filesini hazırlatan kim? akp hükümeti
öcalan rahat etsin diye her türlü şeyi satın alıp imralıya koyan kim? akp hükümeti.

bunLarin yaptikLari saymakLa bitmez kardesim
yetim hakki yiyenLerden hersey bekLenir .

Namerde baş eğenlerin
Haram lokma yiyenlerin
Gırtlağını tutup sıkın.

bdp ve pkklılarda "hayır" diyecek.Pkk nın izinden gitmeye devam..

Ne referandummuş arkadaş,Chp-Bdp-Mhp yi aynı yola koydu.Maalesef artık bu 3 partinin birbirinden farkı kalmadı

senin bu yaptığın çok büyük bi terbiyesizlik.

ne yani biz bdp ve pkk nın izindenmi gidiyoruz ?

saçma sapan yorumlar yapıpta ortalığı karıştırma.

akp kıç.ndan bişeyler uydurup milletin önüne sunuyo sizde bi güzel yiyorsunuz.

sizde abd nin izinden gitmeye devam edin ozaman.

bdp her zaman herşeye karşı çıkacak olan bi parti.

onların asıl amaçlarını herkes biliyor ama o partiyi sen kalkıp mhp ve chp ile

karıştırırsan ve üstüne üstlük onların izinden gidiyorsunuz dersen büyük bi terbiyesizlik

etmiş olursun.

malesef akp nin de abd den bi farkı kalmadı.

sayesinde abd yi çok yakınlardaymış gibi görüyorum.

ülkeyi sizden ii ayağa kaldıran kimse olmaz sen hiç kafanı yorma.

pkk yandaşı olmayan bizler herkesi zaten bir görürken abd yalakası ve uşağı akp

kürtlere saçma sapan bişeyler vaat edip umutları yüksek tutarak sözde kürtlere

ayrımcılık var demokrasi yokda onlara istediklerini verelim diyipte açılım çıkartıp

ülkeyi ayağa kaldıran yine bu akp dir.oy toplamak için akp nin yapmayacağı şey yoktur.

bide geçenlerde ağladı başbakan.civanım delikanlı.

darbede ölenleri hiç anmaz ama nedense referandum günleri yaklaşınca birden okuyası

gelir nedense.

şunu unutmayın ki ülkede kaos çıkması bölücü ülkelerin bölücülerin işine gelir.

açılım diyorsunuz gidin almanyaya

adamlar dışarda bile almanca konuşacaksınız diyor.türkçe yok.

siz kalkmış ana dilde kürtçeyi getireceksiniz.

burası türkiye,resmi dili türkçe dir.

eğer türkçeyi konuşmak istemeyen kendine başka bi ülke bulur.

ha gitsin yaşasın başka yerlerde ama dönüp geliceği yer yine burasıdır...

Ne referandummuş arkadaş,Chp-Bdp-Mhp yi aynı yola koydu.Maalesef artık bu 3 partinin birbirinden farkı kalmadı

Senin bence at gözlüğü takan AKP'lilerden bir farkın kalmadı.

istedikleri kadar değiştirsinler , istedikleri kadar yeni anket yapsınlar . kim yaparsa yapsın ,farketmez .

13 eylül sabahı gerçek anket sonuçları hepimizin önünde olacaktır .

haril haril SEHIT cenazeleri gelirken , SEHITLER in degilde pkk lilarin evlerine taziyeye giden kim ? AKP HUKUMETI....pkk li leslerin cenazelerini ozel tahsis edilen ambulaslarla tasitan kim ? AKP HUKUMETI.... pkk = akp / akp nin alt olusumu bdp....

CHP DEĞİŞTİRDİ

AK Parti ankete yapılan sanal saldırı sonrası anketi yayından çekmeyi tercih ederken CHP Gençlik Kolları sayfasında yapılan ankette ‘Evet’ ve ‘Hayır’ oyları yer değiştirildi.

'EVET' ÖNDEYDİ

CHP’nin anketinde sabah saatlerinde toplam 11 bin 971 kişden 5 bin 694’ü Evet oyu vermişti. Bu oran anketin yüzde 47.6’sını oluşturuyordu. 3 bin 189 kişi Sandığa gitmeyeceğim, 3 bin 65 kişi Hayır oyu vereceğini 23 kişi de kararsız olduğunu bildirmişti. Sabah 7.58 saatindeki bu veriler saat 9.14’te değiştirildi.

OYLAR DEĞİŞTİRİLDİ

Evet ve Hayır şıklarının yeri değiştirilirken Hayır oyları 10 bin 398’le yüzde 77.4 oldu. Evet ise 2 bin 190 kişi işaretlemiş gibi görünüyordu. Sadığa gitmeyeceğim diyenler ise 651, kararsızım diyenler 21 kişiydi.

MÜDAHELE İÇERİDEN

Bu dağılımdaki o verenlerin sayısı 13 bin 265 yaparken sayfanın altında yer alan oy verenlerin rakamı ise 13 bin 427 olarak görünüyor. Bu da ankete içeriden bir müdahale yapıldığını gösteriyor.

MİLLİYET GERİ ÇEKİLENİ GÖRDÜ

Milliyet gazetesi internet sitesi AK Parti’nin anketine yapılan sanal saldırıya değinmeden anketin geri çekildiğini duyurdu ancak CHP anketindeki oynamadan hiç bahsetmedi. Daha sonra Milliyet internet sitesi haberi manşetinden kaldırdı.

anket sonuçları linkte mevcutt http://www.hhresim.com/pictures/be611e9fdb1aec9b9dad7ddec3c34a9b.jpg (ilk defa bir anket tersten gidiyor)

AKP geri çekti, CHP sonuçları değiştirdi haberi Siyaset haberleri Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri -- Bu noktada haber var

burdan anlıyoruz ki... hepsi aynı... hepsinin işi halkı kandırmak halkı kendi yalanlarına inandırmak...

chpden de böyle bir ilk beklerdim...ilk defa bir anket tersten gidiyor...saat 7,58 de 5694 kişi evet diyor

saat 9.14te evet diyen 2190 kişi oluyor

CHP DEĞİŞTİRDİ

AK Parti ankete yapılan sanal saldırı sonrası anketi yayından çekmeyi tercih ederken CHP Gençlik Kolları sayfasında yapılan ankette ‘Evet’ ve ‘Hayır’ oyları yer değiştirildi.

'EVET' ÖNDEYDİ

CHP’nin anketinde sabah saatlerinde toplam 11 bin 971 kişden 5 bin 694’ü Evet oyu vermişti. Bu oran anketin yüzde 47.6’sını oluşturuyordu. 3 bin 189 kişi Sandığa gitmeyeceğim, 3 bin 65 kişi Hayır oyu vereceğini 23 kişi de kararsız olduğunu bildirmişti. Sabah 7.58 saatindeki bu veriler saat 9.14’te değiştirildi.

OYLAR DEĞİŞTİRİLDİ

Evet ve Hayır şıklarının yeri değiştirilirken Hayır oyları 10 bin 398’le yüzde 77.4 oldu. Evet ise 2 bin 190 kişi işaretlemiş gibi görünüyordu. Sadığa gitmeyeceğim diyenler ise 651, kararsızım diyenler 21 kişiydi.

MÜDAHELE İÇERİDEN

Bu dağılımdaki o verenlerin sayısı 13 bin 265 yaparken sayfanın altında yer alan oy verenlerin rakamı ise 13 bin 427 olarak görünüyor. Bu da ankete içeriden bir müdahale yapıldığını gösteriyor.

MİLLİYET GERİ ÇEKİLENİ GÖRDÜ

Milliyet gazetesi internet sitesi AK Parti’nin anketine yapılan sanal saldırıya değinmeden anketin geri çekildiğini duyurdu ancak CHP anketindeki oynamadan hiç bahsetmedi. Daha sonra Milliyet internet sitesi haberi manşetinden kaldırdı.

anket sonuçları linkte mevcutt http://www.hhresim.com/pictures/be611e9fdb1aec9b9dad7ddec3c34a9b.jpg (ilk defa bir anket tersten gidiyor)

AKP geri çekti, CHP sonuçları değiştirdi haberi Siyaset haberleri Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri -- Bu noktada haber var

burdan anlıyoruz ki... hepsi aynı... hepsinin işi halkı kandırmak halkı kendi yalanlarına inandırmak...

Seni AKP fanatiği zannederdim, verdiğin bilgi için teşekkür ederim.
Hakkında kapıldığım yanlış zan için özür dilerim hakkını helal et.

AKP ninde CHP ninde aslında aynı elin maşaları olduğunu görmek zor değil artık.
Saymaya bile gerek görmediğim irili ufaklı altmış küsür partide aynı...

Seni AKP fanatiği zannederdim, verdiğin bilgi için teşekkür ederim.
Hakkında kapıldığım yanlış zan için özür dilerim hakkını helal et.

AKP ninde CHP ninde aslında aynı elin maşaları olduğunu görmek zor değil artık.
Saymaya bile gerek görmediğim irili ufaklı altmış küsür partide aynı...

usta ben hiç bir partinin fanatiği değilim kim doğru diyorsa ona eyvallah derim yalansa eyvallah diyemem akpye hiç oy vermedim chpye de vermedim bir başkasına da ama doğruya da doğru demek gerek...

usta ben hiç bir partinin fanatiği değilim kim doğru diyorsa ona eyvallah derim yalansa eyvallah diyemem akpye hiç oy vermedim chpye de vermedim bir başkasına da ama doğruya da doğru demek gerek...

bence birine ver artık yaşın gelmiştir ;)

ab,abd,brüksel,londra,paris, bunlarda sizinle aynı yönde gidenler. biri urfa yı, diğeri maraş ı diğer i izmir i işgal etmişti. şimdi kaeşılaştır bakalım hangi taraftasın.

yaşla ilgili degil oy verecek parti yok...hepsi kendi adımını tutacak yine halk yine kendi başının çaresine bakacak...

Ama hiç birine oy vermesek yine sonuç en çok oy alana yarayacak, bence oy verilecek parti var, hatta bir kaç tane var. İçlerinden en iyisi seçtiğimi düşünüyorum.
Tabi ki benle aynı görüşte olmak zorunda değilsin ama, dikkatli incelediğinde oy verilecek bir parti bulabileceğini düşünüyorum.

Mesela bir parti ile ilgili olarak ab komisyonu inceleme ve takip kararı aldı.

Neden olabilir?
Bu tür partiler neden basında yer almaz?
Bu partiye neden bu ilgi diye soran bir TV kanalı ya da gazete yok...

Ama hiç birine oy vermesek yine sonuç en çok oy alana yarayacak, bence oy verilecek parti var, hatta bir kaç tane var. İçlerinden en iyisi seçtiğimi düşünüyorum.
Tabi ki benle aynı görüşte olmak zorunda değilsin ama, dikkatli incelediğinde oy verilecek bir parti bulabileceğini düşünüyorum.

Mesela bir parti ile ilgili olarak ab komisyonu inceleme ve takip kararı aldı.

Neden olabilir?
Bu tür partiler neden basında yer almaz?
Bu partiye neden bu ilgi diye soran bir TV kanalı ya da gazete yok...

bence yok akpden öncede bu millet açtı şimdide aç...2001 krizinde anayasa kitapçıgının atılmasında kim halkı düşündü..bir kitapçık atılmasının millete neler kaybetçeğini kim düşündü...söylüyüm hiç kimse.
o zaman yanılmıyorsam mecliste dsp mhp anap vardı

yaşla ilgili degil oy verecek parti yok...hepsi kendi adımını tutacak yine halk yine kendi başının çaresine bakacak...

dogru diyorsun bende bosa atiyorum oyumu.. bir kemal kilictar oglu geldi diye chp ye verecektim ama oda anayasadan 35. maddeyi yani bizleri koruyucu maddeyi cikartilmasini isteyince.. ne mal oldugunu gordum.. vatana ihanet eden kimseye oy vermem!!!

senin bu yaptığın çok büyük bi terbiyesizlik.

ne yani biz bdp ve pkk nın izindenmi gidiyoruz ?

saçma sapan yorumlar yapıpta ortalığı karıştırma.

akp kıç.ndan bişeyler uydurup milletin önüne sunuyo sizde bi güzel yiyorsunuz.

sizde abd nin izinden gitmeye devam edin ozaman.

bdp her zaman herşeye karşı çıkacak olan bi parti.

onların asıl amaçlarını herkes biliyor ama o partiyi sen kalkıp mhp ve chp ile

karıştırırsan ve üstüne üstlük onların izinden gidiyorsunuz dersen büyük bi terbiyesizlik

etmiş olursun.

malesef akp nin de abd den bi farkı kalmadı.

sayesinde abd yi çok yakınlardaymış gibi görüyorum.

ülkeyi sizden ii ayağa kaldıran kimse olmaz sen hiç kafanı yorma.

pkk yandaşı olmayan bizler herkesi zaten bir görürken abd yalakası ve uşağı akp

kürtlere saçma sapan bişeyler vaat edip umutları yüksek tutarak sözde kürtlere

ayrımcılık var demokrasi yokda onlara istediklerini verelim diyipte açılım çıkartıp

ülkeyi ayağa kaldıran yine bu akp dir.oy toplamak için akp nin yapmayacağı şey yoktur.

bide geçenlerde ağladı başbakan.civanım delikanlı.

darbede ölenleri hiç anmaz ama nedense referandum günleri yaklaşınca birden okuyası

gelir nedense.

şunu unutmayın ki ülkede kaos çıkması bölücü ülkelerin bölücülerin işine gelir.

açılım diyorsunuz gidin almanyaya

adamlar dışarda bile almanca konuşacaksınız diyor.türkçe yok.

siz kalkmış ana dilde kürtçeyi getireceksiniz.

burası türkiye,resmi dili türkçe dir.

eğer türkçeyi konuşmak istemeyen kendine başka bi ülke bulur.

ha gitsin yaşasın başka yerlerde ama dönüp geliceği yer yine burasıdır...

nereden nerelere atlamışşın türkçe kürtçe felan.Ben akp imişim gibi konuşuyorsun,halbuki akp liyim diye birşey söylemedim şuana kadar.Çok basit birşeyden bahsediyorum;Bdp hayır diyorsa demekki akp çok canlarını yakmış bu pkklıların.Bunu anlamak çok zor değil..

Geri