AKP ‘hayır’ çıkınca anketi siteden kaldırdı

Kardeşim senin akepe taraftarı - daha güzel kelimelere layıksın ama forum ortamı işte - olduğunu forum biliyo.birinin bişeyi desteklememesi için illa onu yapanla kavgalı mı olması gerekiyor ki , anayasa milletindir , kimse akepe yapıyor diye evet yada hayır demez.Bunu yapan cahildir.

bence yok akpden öncede bu millet açtı şimdide aç...2001 krizinde anayasa kitapçıgının atılmasında kim halkı düşündü..bir kitapçık atılmasının millete neler kaybetçeğini kim düşündü...söylüyüm hiç kimse.
o zaman yanılmıyorsam mecliste dsp mhp anap vardı

tmm halkın durumu yine iyi değildi ama en azından devletin elinde iyi bir düzenlemeyle kar ettirilebilecek kurumlar vardı. örnek türk telekom. 2 tl konuşuyoruz. fatura enaz 30 tl geliyor neden? çünkü, zamanında satılmadan öncede sabit ücret vardı ama konuşmadan düşüyordu. araplar hem sabit ücret+konuşma+vergiler adı altında 30 tl dan aşağı fatura yollamıyor. devlete gitse verdiğimiz paralar helali hoş olsun. ama elin arabı bedava ya aldı herkes biliyor, taksitini biz ödüyoruz şirket arapların oldu. geri alacak bir erkek var mı hükümetin içinde? yok, çünkü istedikleri buydu. bütün kurumlar böyle gitmiştir elimizden. bir tane mert bir insan çıksında desin ki ya ben dindar biriyim ama gerçekten bizim için pek iyi şeyler yapmadı akp alnından öpeceğim onu. dinciler zaten ülkesini sevmiyor bizi sevmiyor, bağri dindarlar bizim sesimize kulak verinde hep birlikte şu ülkenin mutluluğu için birşeyler yapalım. çocuk sahibi olmaya korkuyor insan bu durumlar yüzünden. ne bırakacağız arkamızdan kredi kartı borçlarımızdan başka? malı olan bile kredi çekiyor birşekilde ipoteğe bağlıyor malını.

Kardeşim senin akepe taraftarı - daha güzel kelimelere layıksın ama forum ortamı işte - olduğunu forum biliyo.birinin bişeyi desteklememesi için illa onu yapanla kavgalı mı olması gerekiyor ki , anayasa milletindir , kimse akepe yapıyor diye evet yada hayır demez.Bunu yapan cahildir.

Herşey senin sandığın gibi değil,boş yere burda polemiğe girecek değilim seninle.O veya bu partiyi destekliyorum diye birşey çıkmadı ağzımdan bunu da kanıtlayamazsın.Ama referanduma oyum "evet" dir kesinlikte..

nereden nerelere atlamışşın türkçe kürtçe felan.Ben akp imişim gibi konuşuyorsun,halbuki akp liyim diye birşey söylemedim şuana kadar.Çok basit birşeyden bahsediyorum;Bdp hayır diyorsa demekki akp çok canlarını yakmış bu pkklıların.Bunu anlamak çok zor değil..

dostum bak seni diğerlerinden ayırabiliyorum çünkü bazen iyi yorumlar yapıyorsun.

ama diğer partileri sakın birdaha pkk nın izinden gidiyo falan diye yada bizi böle suçlama.

akp li değilsin ama bir kere bile akp yi eleştirdiğini görmedim.

onun için seninde akp li olduğunu forumdaki herkes biliyo.

bunu da anlamak hiç de zor değil.

pkk lıların canını yakan tsk dır akp değil.

akp sadece umut vaad eder,kürtlerin umutları tavan yapar sonra bişi yapmadıklarından

adamlar hani nerde vaadler diye sokağa çıkar böle işte.

bunu da anlamak zor değil.

bu arada artık bu terör,pkk,kürt artık adına ne koyarsanız koyun,

bu sorun bitmeyecektir.bunu sizde bitiremicek sizden sonra gelen partilerde.

zaten abd bitmesini istemiyor bu sorunun dahada açılım ı destekliyo.

çünkü ülkede kargaşaya çıkacağını biliyor.

bunu da görmek hiç zor değil...

tmm halkın durumu yine iyi değildi ama en azından devletin elinde iyi bir düzenlemeyle kar ettirilebilecek kurumlar vardı. örnek türk telekom. 2 tl konuşuyoruz. fatura enaz 30 tl geliyor neden? çünkü, zamanında satılmadan öncede sabit ücret vardı ama konuşmadan düşüyordu. araplar hem sabit ücret+konuşma+vergiler adı altında 30 tl dan aşağı fatura yollamıyor. devlete gitse verdiğimiz paralar helali hoş olsun. ama elin arabı bedava ya aldı herkes biliyor, taksitini biz ödüyoruz şirket arapların oldu. geri alacak bir erkek var mı hükümetin içinde? yok, çünkü istedikleri buydu. bütün kurumlar böyle gitmiştir elimizden. bir tane mert bir insan çıksında desin ki ya ben dindar biriyim ama gerçekten bizim için pek iyi şeyler yapmadı akp alnından öpeceğim onu. dinciler zaten ülkesini sevmiyor bizi sevmiyor, bağri dindarlar bizim sesimize kulak verinde hep birlikte şu ülkenin mutluluğu için birşeyler yapalım. çocuk sahibi olmaya korkuyor insan bu durumlar yüzünden. ne bırakacağız arkamızdan kredi kartı borçlarımızdan başka? malı olan bile kredi çekiyor birşekilde ipoteğe bağlıyor malını.

akp nin zarar ediyor diye sattigi her kurum suanda % 400 kar etmeye basladi...buda akp nin yalanini ortaya cikarir....

ßiℓgè Қrαℓ;5092626' Alıntı:
Ne kadar darbeci varsa siteye doluşmuş desenize. ben AKP liyim benim bile anketten haberim yok

anket vardı ama sonuç istediği gibi çıkmayınca anket siteden kaldırıldı.

Doğru oylamayı darbeci HALK yaptı halk darbeci :durdurun:durdurun:durdurun

ßiℓgè Қrαℓ;5093043' Alıntı:
AKP siteye saldırı olunca Anketi kaldırmış peki CHP ne yapmış Sonuçları değitirmiş.

AKP ile CHP arasında ki farkı burdan anlayabilirsiniz

mış miş muş (mişli geçmiş zaman) :durdurun:durdurun

zaten romayıda chp yakmıştı :durdurun:durdurun

nereden nerelere atlamışşın türkçe kürtçe felan.Ben akp imişim gibi konuşuyorsun,halbuki akp liyim diye birşey söylemedim şuana kadar.Çok basit birşeyden bahsediyorum;Bdp hayır diyorsa demekki akp çok canlarını yakmış bu pkklıların.Bunu anlamak çok zor değil..

peki bdp hayır diyor..bdp nin hayır demesi bi lakis akp nin işine gelir

bizim saf halkımız diyecekki haa bdp hayır diyor biz evet diyelim...bdp nin hayır demesinin akepe nin bi oyunu olmadığını nerden bilelim ???

bence yok akpden öncede bu millet açtı şimdide aç...2001 krizinde anayasa kitapçıgının atılmasında kim halkı düşündü..bir kitapçık atılmasının millete neler kaybetçeğini kim düşündü...söylüyüm hiç kimse.
o zaman yanılmıyorsam mecliste dsp mhp anap vardı

Kastetdiğim o ismini saydıklarım değildi :)

Bu yüzdne daha detaylı araştırmanı söyledim ama tabi seçim senin arkadaşım.

єℓ_мαяια¢нι;5093044' Alıntı:
anket vardı ama sonuç istediği gibi çıkmayınca anket siteden kaldırıldı.

Doğru oylamayı darbeci HALK yaptı halk darbeci :durdurun:durdurun:durdurun

mış miş muş (mişli geçmiş zaman) :durdurun:durdurun

zaten romayıda chp yakmıştı :durdurun:durdurun

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/680735-chp-ankette-evet-ve-hayiri-degistirdi.html

sen olayı anlamadan yorum yapıyorsun arkadaş. Sen önce verdiğim şu linki incele sonra gel konuşalım

araştırmaya ne gerek var...herşey ortada.. senin var dediğin partileri yazarmısn merak ettim...

Ben ismi lazım değil 2008 de kurulan bir partinin gönüllü üyesiyim.
Ama sen aynı partiyi tabi olarak benimsemek zorunda değilsin.
Sadece boş oy atmanın şu durumda belki istemeyerek de olsa diğerlerinin ekmeğine yağ sürmek olduğunu bu yüzden birebir benimsemesen bile fikrine yakın olanı desteklemen gerekiğini anlatmaya çalışıyorum.

Ama bu benim görüşüm sen farklı düşünüyor olabilirsin.

єℓ_мαяια¢нι;5093044' Alıntı:
peki bdp hayır diyor..bdp nin hayır demesi bi lakis akp nin işine gelir

bizim saf halkımız diyecekki haa bdp hayır diyor biz evet diyelim...bdp nin hayır demesinin akepe nin bi oyunu olmadığını nerden bilelim ???
Zaten ikisi de aynı elin maşası, doğal olarak biri diğerine itici konuşacak.

Ben ismi lazım değil 2008 de kurulan bir partinin gönüllü üyesiyim.
Ama sen aynı partiyi tabi olarak benimsemek zorunda değilsin.
Sadece boş oy atmanın şu durumda belki istemeyerek de olsa diğerlerinin ekmeğine yağ sürmek olduğunu bu yüzden birebir benimsemesen bile fikrine yakın olanı desteklemen gerekiğini anlatmaya çalışıyorum.

Ama bu benim görüşüm sen farklı düşünüyor olabilirsin.

Zaten ikisi de aynı elin maşası, doğal olarak biri diğerine itici konuşacak.

usta merak ettim gerçekten ismini veririmisn bu partinin...

Anketler ile ilgili CHP Gençlik Kolları Açıklaması

CHP Gençlik Kolları İnternet Sitesi bir süredir bazı saldırılara hedef olmaktadır. Bu kapsamda gençliğimizin referandumla ilgili görüşlerini ortaya koyabilmesi amacıyla oluşturduğumuz anketimiz de saldırılara maruz kalmıştır. Saldırıların amacı sitede yer alan anketin sonuçlarını çarpıtmaktır. Bu süreç içerisinde değişen anket sonuçları saldırılardan kaynaklanmaktadır. Bu saldırılara karşılık gerekli önlemler alınmış ve sonuçların çarpıtılması engellenmiştir. Sonuç olarak anket katılım ve oy yüzdeleri gerçek katılım rakamlarına dönüştürülmüştür.

CHP Gençlik Kolları, anketi kaldırmak yerine gerçek yüzdeleriyle oylamaya devam ederek bu saldırıya prim vermeyeceğini göstermiştir. Bundan sonra da kamuoyunun ve gençliğin nabzını tutmak için anketlerimizi düzenlenmeye devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Umut Akdoğan
CHP Gençlik Kolları Genel Sekreteri

Anketler ile ilgili CHP Gençlik Kolları Açıklaması

o değil de akp sadece anketi kaldırmadı, haberleri izliyorumda 8 senedir düşünmedikleri halkı bir anda düşünmeye başladılar ama geç oldu biraz :) emekliler,öğretmenler falan ne oluyor akepe sana korku mu sardı?

akepe ne açıklama yaptı acaba? merak bile etmiyorum gerçi ama şu şekildedir herhalde. sitemize yapılan saldırılar sonucunda yukarılarda tutmaya çalıştığımız evet oyları bilinmeyen bir nedenle (halk) çok aşağılar da kalmıştır. bunu kendimize yediremediğimiz için şimdilik oylamayı kaldırmak zorundayız. akepe yandaşlarından özür dileriz :)

kardeşim bak sana halk nasıl kandırılır örneğini vereyim şuan bu haber tüm haber sitelerinde mevcut peki chpdeki anket hepsinde mevcut mu ..? doğan medyasında bulabilirsen senden özür dilicem...

ben doğan medyasını izlemiyorum kardeşim. sen haberleri oradan izliyorsan, zaten senin izlediğin haberler hakkında tartışmaya gerek yok ;)

akepe ne açıklama yaptı acaba? merak bile etmiyorum gerçi ama şu şekildedir herhalde. sitemize yapılan saldırılar sonucunda yukarılarda tutmaya çalıştığımız evet oyları bilinmeyen bir nedenle (halk) çok aşağılar da kalmıştır. bunu kendimize yediremediğimiz için şimdilik oylamayı kaldırmak zorundayız. akepe yandaşlarından özür dileriz :)

Sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün kardeşim :001_smile::001_smile:

kıvırmaya gerek yok 12 eylülde cunta hakkı rahmetine kavuşacak

kıvırmaya gerek yok 12 eylülde cunta hakkı rahmetine kavuşacak

Geri