AKP ‘hayır’ çıkınca anketi siteden kaldırdı

MARCUSX

New member
Reaction score
0
AKP ‘hayır’ çıkınca anketi siteden kaldırdı

AKP İletişim Merkezi’nin partinin resmi internet sitesi www.akparti.org.tr üzerinden 18 Temmuz 2010’da başlattığı ankette “Anayasa değişikliği için yapılacak referandumda tercihiniz ne olacaktır?” sorusu soruldu.

Bu tek soruya 22 Temmuz 2010 günü saat 17.00’ye kadar katılan 3 bin 808 katılımcıdan 753’ü referandumda ‘evet’ oyu kullanacağını bildirdi. Bu rakam toplam katılımcı-ların yüzde 19’unu oluşturdu. Ankete katılan 3 bin 55 kişi ise referandumda ‘hayır’ oyu kullanacağını bildirdi. Hayırcıların oranı ise yüzde 80’i geçti. Bunun üzerine 15 gün sürmesi planlanan anket apar topar siteden çıkarıldı.

KAYNAK

olur mu canım yanlışlık vardır kesin :)

2-3 gün sonra %67-77 olur merak etmeyin :)

Tahammülsüzler herhalde.

Millet oy kullanmış ne var?

Onlar oy kullanan millet istemiyor , onlar kendi dedikerini sorgusuz sualsiz onaylayan , ne derlerse onu yapan bir millet istiyor. Yoksa o anket orada kalırdı.

akp bu :D herzaman yaptigi sey.. buda su demek akp secmeni hayir oyu kullanacak cunku akp nin ne oldugunu artik anladilar.. gecmistede buna benzer bir olay yasanmisti.. cumhur baskani gul cumhur baskani olmadan once sitesinde anket acmisti ve kimse abdullah gulun cumhur baskani olmasini istememisti.. o zamanda anket apar topar kaldirilmisti... akp artik son demlerini yasiyor... yani su sonucu cikarabiliriz gecmiste akp cumhur baskanligi secimini halk oylamasina sunsaydi halk kesinlikle abdullah gulu secmeyecekti... suanda da referandum oldugunda halk kesinlikle HAYIR oyu kullanacak... eger ki akp gene hile katmazsa :goz:

hadi biraz eğlenelim .. lütfen akp liler buraya yorumları görmek istiyorum gerçekten belki de bilmediğimiz binedeni vardır ?? :closedeyes:

ßiℓgè Қrαℓ;5092626' Alıntı:
Ne kadar darbeci varsa siteye doluşmuş desenize. ben AKP liyim benim bile anketten haberim yok

zaten senin hic birseyden haberin yok :durdurun kendi partinin bile sitesine girmiyorsan anketleri takip etmiyorsan vay turkiyenin haline... bu ulke sen ve senin gibiler yuzunden daha cok batar... yani insan bukadar mi ilgisiz olur kendi partisine anlamiyorum ki ? ne diye oy verdin kendi partine ilgisizsen diye sormazlar mi insana :thumbdown:

akp bırakın ankete

demokrasiye,laikliğe,cumhuriyete tahammülü yok =)

sözde bi de demokrasiyi getirecekler ülkeye =)

yemişim onların getireceği demokrasiyi...

ßiℓgè Қrαℓ;5092626' Alıntı:
Ne kadar darbeci varsa siteye doluşmuş desenize. ben AKP liyim benim bile anketten haberim yok

Hee olabülü . Bknz. Cübbeli Hoca'dan esintiler :durdurun Aslında ben reconun kendi kendine evet oylarını basmasını beklerdim ama , gözden kaçırmış demekki :durdurun Hayırı görünce şer damarları ağır bastı tayyeep abinizin

AKP NİN 2002 KALKINMA VE DEMOKRATİKLEŞME PROGRAMI İÇİNDE YAZANLAR

"Toplumları ve devletleri tahrip eden yozlaşma, yolsuzluk, usulsüzlük, çıkarcılık, iltimas, hukuk önünde ve fırsat açısından eşitsizlik, ırkçılık, partizanlık, despotluk gibi olumsuzluklar Partimizin en yoğun mücadele edeceği alanlardır.

Halkımız çaresiz değildir. Çare bizzat halkın kendisindedir. Büyük Atatürk�ün belirttiği gibi, milleti kurtaracak güç, yine kendi azim ve kararlılığıdır."

ASLINDA YAZDIKLARI 2010 TÜRKİYE'SİNDE TAMAMİYLE KENDİ PARTİLERİYLE ÖRTÜŞÜYOR. DEMEK Kİ BU AKP DEN KURTULMA VAKTİ ÇOKTAN GELMİŞTİR.

bdp ve pkklılarda "hayır" diyecek.Pkk nın izinden gitmeye devam..

Ne referandummuş arkadaş,Chp-Bdp-Mhp yi aynı yola koydu.Maalesef artık bu 3 partinin birbirinden farkı kalmadı

CHP Ankette 'Evet' Ve 'Hayır'ı Değiştirdi

CHP Ankette 'Evet' Ve 'Hayır'ı Değiştirdi

Referandumda anket savaşları devam ediyor. Bir grup tarafından maniple edilen AK Parti’nin anketi siteden kaldırıldı, CHP’nin anketinde ise oy oranları değiştirildi. Milliyet ise bunlardan sadece birini gördü.

Siyasi partilerin Anayasa değişikliğine ilişkin çalışmaları sanal alemde de devam ediyor. Partiler düzenledikleri anketlerle nabız ölçmeye çalışsa da bu anketler çok da sağlıklı sonuçlar vermiyor.

Sanal alemde anketleri maniple etmek mümkün ve anketi düzenleyenlerin sonuçlara da müdahale söz konusu olabiliyor.

SANAL SALDIRI

Televizyon programlarına, anketlere sanal akınlar düzenleyen bir grup sözlük yazarı AK Parti’nin anketine ‘Hayır’ CHP’nin anketine ise ‘Evet’ oyu kullanarak eğlenirken, parti yetkilileri bu durumdan rahatsız oldu.

AK PARTİ ÇEKTİ, CHP DEĞİŞTİRDİ

AK Parti ankete yapılan sanal saldırı sonrası anketi yayından çekmeyi tercih ederken CHP Gençlik Kolları sayfasında yapılan ankette ‘Evet’ ve ‘Hayır’ oyları yer değiştirildi.

Milliyet gazetesi internet sitesi AK Parti’nin anketine yapılan sanal saldırıya değinmeden anketin geri çekildiğini duyurdu ancak CHP anketindeki oynamadan hiç bahsetmedi.

EVET ÖNDEYDİ

CHP’nin anketinde sabah saatlerinde toplam 11 bin 971 kişden 5 bin 694’ü Evet oyu vermişti. Bu oran anketin yüzde 47.6’sını oluşturuyordu. 3 bin 189 kişi Sandığa gitmeyeceğim, 3 bin 65 kişi Hayır oyu vereceğini 23 kişi de kararsız olduğunu bildirmişti. Sabah 7.58 saatindeki bu veriler saat 9.14’te değiştirildi.

OYLAR DEĞİŞTİRİLDİ

Evet ve Hayır şıklarının yeri değiştirilirken Hayır oyları 10 bin 398’le yüzde 77.4 oldu. Evet ise 2 bin 190 kişi işaretlemiş gibi görünüyordu. Sadığa gitmeyeceğim diyenler ise 651, kararsızım diyenler 21 kişiydi.

MÜDAHELE İÇERİDEN

Bu dağılımdaki o verenlerin sayısı 13 bin 265 yaparken sayfanın altında yer alan oy verenlerin rakamı ise 13 bin 427 olarak görünüyor. Bu da ankete içeriden bir müdahale yapıldığını gösteriyor.

CHP Ankette 'Evet' Ve 'Hayır'ı Değiştirdi | Aktif Haber

oy veren o kadar insanı ahmak yerine koyuyorlar,tipik chp.Kendilerince oyalanıyorlar bakalım 12 eylülde gerçek oylamayı da değiştirebilecekler mi..

Bırak şimdi bu pkk ayaklarını allasen , Kürt açılımı diye başlattınız , ucu gene size dokununca bu sefer adı demokratik açılım oldu. kürtleri sevmesemde , her kürt pkk lı değildir , hepsi salakta değildir.Onların hayır verme nedeni beni bağlamaz.Ben ülkemin refahı ve irtica yolunda gitmemesi için hayır diyeceğim.

Biz de aynı şeyleri yayından kaldıranlar için düşünmüştük :) bakalım 12 eylülde de yayından kaldırabilecekler mi ?

Geri