ADULT Bölümüne Adayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben konu adedini sayayım dedim 35 ten sonrasını saymadım :) bence 4 yıldız daha eklenmesinde mahzur yoktur modluk senin olur inşallah kalbimiz seninle kardeşim ;) iyi forumlar...

J@CK@L' Alıntı:
Bence o bolumde boris18'in hakkını yememek gerekıyor benım düşüncem o senden önce gelir..

Senin paylasımların ii dıyebılırım ama bazende abartıyorsun gunde 2 konu kısıtlaması var ama sen bugun 4 konu acmıssın ;) Kurallara dıkkat etmelısın..

Ondan daha önemlisi yorumların cok sivri ve cogu zaman argo konusuyorsun.
Kullandıgın smılleylar bile bunlar :mad: :Sopa
Biraz daha ılımlı ve sakin olmalısın bence...

Şu an için olumsuz...-
Yabancı AduLt ResimLer'e Bende pek Girmiyorum J@CK@L Arkada$ımız daha iLgiLidir.. Dikkat ettiği bir $eyide söyLemi$.. ßu hataLar düzeLir zamanLa $imdiLik bende -1 Diyorum + oraya DureX arkada$ımızda adaydı.. SonuçLanmayan bir görev taLebi vardı.. ßirde Dikkatimi çeken AduLt böLümü için "OraLar" tabiri kuLLanıLmı$.. Adultta forumumuzun bir parçası "OraLar" denmesi Ho$uma gitmedi..
HayırLısı oLsun ..

Durex in bölüme talip olduğunu bilmiyordum, benim derdim oraya sahip çıkacak birilerinin bulunması, Jackal'ın işi başından aşkın, ben sadece adaylığımı koydum olur veya olmaz yönetime kalmış birşey,

Fofer Su Açmı$ oldugun Adayşlıqta Bile Konu$maların J@ck@l Abimizin Sölediklerini Tastikliyor...Ele$tirilmek Zoruna Gidiyor...Bence Biraz Olgun Olmalısınqi Görevini Haqedesin...! $u halinle -1905...Hertürlü...! İnş. Bunuda Sert Bi Cevapla Kar$ılamassın...!

Tabikii eleştireceksiniz ki bende ona göre davranayım ama eleştirin de bir haddi var benimle aynı zamanda üye olmuş birinin mesaj sayısı olsun, almış olduğu teşekkür sayısı olsun benim onda birim bile değilken beni eleştirmesini ben anlamıyorum. Bu arada benim Dikkatimi çeken Birşey VAR, Kimse üzerine alınmasın ama JACKAL'ın yorumundan sonra kimse olumlu birşey yazmadı.

Mod olmak için paylaşım gerekse ben paylaşım yaptığımı düşünüyorum
Mod olmak İçin on-line süren olması gerekiyorsa 14 saat yeter heralde
Mod Olmak İçin Olgunluk Gerekiyorsa Meraq Etmeyin bende var

User Reklam yapmış ben :mad: :Sopa smile kullanmışım
User Küfür etmiş ben :Sopa :mad: smile kullanmışım
User fLOOD Yapmış Uyarmışım :Sopa smile kullanmışım

SİZEN ÇOK HackHeLL'ciyim merak etmeyin,
Saygılar, İyi Akşamlar, İyi Forumlar

ya ben bi oleceğimi bilmiyorum konu yu açtıgında ole yazdım ama olamayacağını da soyledim yine benim dediğim çıktı :D

fofer' Alıntı:
Tabikii eleştireceksiniz ki bende ona göre davranayım ama eleştirin de bir haddi var benimle aynı zamanda üye olmuş birinin mesaj sayısı olsun, almış olduğu teşekkür sayısı olsun benim onda birim bile değilken beni eleştirmesini ben anlamıyorum. Bu arada benim Dikkatimi çeken Birşey VAR, Kimse üzerine alınmasın ama JACKAL'ın yorumundan sonra kimse olumlu birşey yazmadı.

Mod olmak için paylaşım gerekse ben paylaşım yaptığımı düşünüyorum
Mod olmak İçin on-line süren olması gerekiyorsa 14 saat yeter heralde
Mod Olmak İçin Olgunluk Gerekiyorsa Meraq Etmeyin bende var

User Reklam yapmış ben :mad: :Sopa smile kullanmışım
User Küfür etmiş ben :Sopa :mad: smile kullanmışım
User fLOOD Yapmış Uyarmışım :Sopa smile kullanmışım

SİZEN ÇOK HackHeLL'ciyim merak etmeyin,
Saygılar, İyi Akşamlar, İyi Forumlar
ßizden çok HackheLL'ci oLduğundan $üphemiz yok HackheLL'ciLiğine ßi$ey demedik merak etme :) ßen yorumumu yaparken en iyi Referans olarak JackaL'ı aLdım.. YaLan ßişeyde söyLememiş heraLde dimi ? ya$ananLarı söyLemi$..aLtınada not düşmüşüm hayırLısı olsun diye:)

fofer cogu yerde cogu sekılde aynı dusunuoruz.. herzaman imzamı atarım + yı weririm o ayrı.. gerci sen bana tek lınk bı fılm yollucaktın yattı o iş ama olsun ;)

ha bu arada durex kardesım hala adaylıgı dewam edıosa +2 ..

fofer' Alıntı:
Rabbim Böyle Yaratmış Doğuştan AGRESİFİM. banlanmayı hak eden olursa kral olsa banlarım. meraq etme yeterince yapıcıyımdır, biraz mesajlarımı okusan tanırsın. buarada burası msn değil profilden msn adresimi al gel görüşelim iyi akşamlarmeraq etme modluğun neler gerektirdiğinden senden çok bilgim var. dert etmeee

mod olmak öncelikle tarafsız olmayı gerektirir,
kimseyi küçük görmemen lazım,
yani insanları msj sayısıyla değerlendirmen hoş değil,
ağresif olman mod olmanda en büyük engel bence,
insanlar senin hakkında olumlu yada olumsuz yorumlar yapabilirler,
sen her msj a cvp verirsen bu hoş olmaz diye düşünüyorum,
benden -1
saygılarımla

Gerekiyorsa +9 Gerekmiosa -1 :D

++16132613135411313541 hakkında hayırlısı

o bölümle pek aalakam olmaz ama gene de arkadaşların yazdıklarına dayanarak olmayı hakettiğini düşünüorum
fofer
FORUM GARDİYANI

--------------------------------------------------------------------------------

Teşekkür Sayısı: 608
760 Mesajına 2.452 Kere Teşekkür Edildi

Bu da zaten yeterince hak ettiğinin bi göstergesi..

sen heryere mod olarak layıksın
ama daha düzgün bi yer bulabilrdin
ama bu snn seçimin
sen seçersin biz destekleriz
+++++++++++++++++++:goz:

İyi Yada Kötü Yorum Yapan Herkese Teşekkür Ediyorum Eksik Olmayın Arkadaşlar.
Söz Yönetimin...

764 Mesajına 2.459 Kere Teşekkür Edildi

hı hı ... + 1000000000 bu şekilde görüküyo zati ... Teşekkür ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri