E
elmomaclroy
Guest
crazyquake' Alıntı:bende oralarda takılmam ama Benden de +1
her ne kadar orada paylaşımlarını görmeyecek olsamda : ))
kardeş herkes ole diyo ama...
(joke)
crazyquake' Alıntı:bende oralarda takılmam ama Benden de +1
her ne kadar orada paylaşımlarını görmeyecek olsamda : ))
elmomaclro' Alıntı:kardeş herkes ole diyo ama...![]()
![]()
(joke)
crazyquake' Alıntı:Bir ara msjlarıma ve konularıma bir göz at istersen :goz:
fofer bildiğim bir arkadaş olduğu için oy verdim. Bilmediğim birine zaten oy vermem..
Oylamayı dağıtmayayım siz devam edin.. :sigara:
kusura baqma ama sen kimsin, ben seni HackHeLl'de ilk defa gördüm, o avatraında hiç hoş değil, bu arada neye göre çok erken didin çok ta meraq ettim açıklarsan sevinirimby_kan' Alıntı:eğer ihtiyaç varsa + yoksa - daha cok erken bence![]()
fofer' Alıntı:J@ck@L herşeye okey derim ama kullandığım smillerim eleştirilmeyi hak ettiğimi düşünmüyorum, boris kardeşimi bende severim paylaşımları oldukça iyi hakkını yemek istemem, eğer o adaylığını koyarsa buradan ben ARADAN ÇEKİLİRİM sen merq etme
fofer' Alıntı:kusura baqma ama sen kimsin, ben seni HackHeLl'de ilk defa gördüm, o avatraında hiç hoş değil, bu arada neye göre çok erken didin çok ta meraq ettim açıklarsan sevinirim
tamam güsel kardeşim hepsine okey ama neden erken olduğunu bana söyle ben adaylığımı geri çekicem, geçerli bir sebep söylersen sevinirim, aşağıdaki resme bakarsan sevinirim. benim hakkımda yorum yapma hakkın olduğuna ben inanmıyorum.iyi akşamlar.by_kan' Alıntı:senin avatarınında hiç iyi olduğu söylenemez daha mod disiplilini alamamışsın beni tanıyanlar bilirsenin için erken olduğunu düşünüyorum
![]()
haklısın arkadasım böyle şeyler bize yakısmıyo lutfen arkadaslarelmomaclro' Alıntı:beyler bari burda polemik olmasın yaaw lutfen relax fofer sende fazla ustune gitme kardeş sende fazla uzatma istersen
Rabbim Böyle Yaratmış Doğuştan AGRESİFİM. banlanmayı hak eden olursa kral olsa banlarım. meraq etme yeterince yapıcıyımdır, biraz mesajlarımı okusan tanırsın. buarada burası msn değil profilden msn adresimi al gel görüşelim iyi akşamlarmeraq etme modluğun neler gerektirdiğinden senden çok bilgim var. dert etmeeeby_kan' Alıntı:her üyenin senin adaylığın hakkında görüş bildirme hakkı vardır. Sen böyle en küçük bir sözde hemen polemiğe gireceksen hiç aday olma daha iyi sana bir kardeş tavsiyesi neden bu kadar agresifsin birde mod olursan yandık valla önüne geleni banlarsın herhaldeyapıcı ol yıkıcı olma modluk göründüğü kadar kolay değil
![]()