Yabancı AduLt ResimLer'e Bende pek Girmiyorum J@CK@L Arkada$ımız daha iLgiLidir.. Dikkat ettiği bir $eyide söyLemi$.. ßu hataLar düzeLir zamanLa $imdiLik bende -1 Diyorum + oraya DureX arkada$ımızda adaydı.. SonuçLanmayan bir görev taLebi vardı.. ßirde Dikkatimi çeken AduLt böLümü için "OraLar" tabiri kuLLanıLmı$.. Adultta forumumuzun bir parçası "OraLar" denmesi Ho$uma gitmedi..J@CK@L' Alıntı:Bence o bolumde boris18'in hakkını yememek gerekıyor benım düşüncem o senden önce gelir..
Senin paylasımların ii dıyebılırım ama bazende abartıyorsun gunde 2 konu kısıtlaması var ama sen bugun 4 konu acmıssınKurallara dıkkat etmelısın..
Ondan daha önemlisi yorumların cok sivri ve cogu zaman argo konusuyorsun.
Kullandıgın smılleylar bile bunlar:Sopa
Biraz daha ılımlı ve sakin olmalısın bence...
Şu an için olumsuz...-
ßizden çok HackheLL'ci oLduğundan $üphemiz yok HackheLL'ciLiğine ßi$ey demedik merak etmefofer' Alıntı:Tabikii eleştireceksiniz ki bende ona göre davranayım ama eleştirin de bir haddi var benimle aynı zamanda üye olmuş birinin mesaj sayısı olsun, almış olduğu teşekkür sayısı olsun benim onda birim bile değilken beni eleştirmesini ben anlamıyorum. Bu arada benim Dikkatimi çeken Birşey VAR, Kimse üzerine alınmasın ama JACKAL'ın yorumundan sonra kimse olumlu birşey yazmadı.
Mod olmak için paylaşım gerekse ben paylaşım yaptığımı düşünüyorum
Mod olmak İçin on-line süren olması gerekiyorsa 14 saat yeter heralde
Mod Olmak İçin Olgunluk Gerekiyorsa Meraq Etmeyin bende var
User Reklam yapmış ben:Sopa smile kullanmışım
User Küfür etmiş ben :Sopasmile kullanmışım
User fLOOD Yapmış Uyarmışım :Sopa smile kullanmışım
SİZEN ÇOK HackHeLL'ciyim merak etmeyin,
Saygılar, İyi Akşamlar, İyi Forumlar
fofer' Alıntı:Rabbim Böyle Yaratmış Doğuştan AGRESİFİM. banlanmayı hak eden olursa kral olsa banlarım. meraq etme yeterince yapıcıyımdır, biraz mesajlarımı okusan tanırsın. buarada burası msn değil profilden msn adresimi al gel görüşelim iyi akşamlarmeraq etme modluğun neler gerektirdiğinden senden çok bilgim var. dert etmeee