Adult İle İlgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kentozani´isimli üyeden Alinti
Evet bir zaman önce bazı kararlar alınmıştı,ve adult bölümüne sınırlamalar getirilmişti.Ben ve bir çok üye bu daralmaya destek vermiştik.Bunun yapılış amacıda ayrıntılı olarak sıralanmıştı.Gelin bir adım daha adalım.Bilmiyorum zamanı geldi mi sizcede ama bence yavaş yavaş başlamalı.Hackhell forum gerçekten entellektüel bir paylaşım alanı olsun istiyorum.Adult bölümü tamamen kaldırılsın istiyorum.Benim bir şeyleri yasaklamak gibi bir niyetim,girişimim ve yetkim yok zaten ama sadece bir öneri.Adult içerikli bir sürü site varmış,eminim oradanda takip edilir böyle şeyler.Ne dersiniz?

KATILAMIYICAM...

Sağol Dark bu uyarı çok iyi olmuş lütfen bu kurala dikkat edin arkadaşlar :)

Benimki sadece bir öneri amacım birilerine emir vermek değil.Bu arada kendini KURTLAR VADİSİ PUSU da zanneden arkadalara şöyle seslenmek istiyorum.Yazdıklarım kimsenin düşüncesini yansıtmaz ben hariç.İyi niyetli bir öneridir benim ki.Yapılır yapılmaz bilemem.Ama yapılırsa forumun kalitesini arttıracağından şüphem yoktur.Yetkili arkadaşlarada sesleniyorum,en azından bir anket düzenleyebilirler.

Konuyla alakalı degil ama bir sorum var teskereyi aldın mı? Ne kadar var?
Hayırlı terhisler...

Tesekkurler uyarı için dai=)

uyarıya katılıyorum.. yerinde bi davranış....

hackhell siz bir hayat düşünülemez. Hackhell bir zarar gelmesini istemeyiz. aramak istediğim herhangi bir konuda ilk akla gelen site hackhell olmuştur. ve tüm sorularımın cevabını yüzde 95 ini karşılamıştır.

aynen katılıyorum kardeş.. cok ii bi karar olmuş

ya iyi de isteyen girer isteyen girmez adult bölümüne

bu sebepten dolayı site kapatılması da bana mantıksız geliyo açıkcası

ya arkadaslar ındırdıgımız dosyalaraı wınrar dan acmak ıcın sıfre ıstıyo nası acıaczz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri