Adult İle İlgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en güzeli herşey hackhell in güzelliği için

adult bölümde yerli film ve resimlerin gösterilmesi yasak. ben ve diğer moderatör arkadaşlar bu konuda oldukça hassasız...

burası özgür bir paylaşım ortamı. kurallar dahilinde burada herşey paylaşılabilir.. Hiçbir zorlama yok...

isteyen dini bölümlere girer isteyen adulta... buna kimsenin karışma hakkı yok, olamazda... kimse dini bölümlerde adult resim ve film vermedi, kimsede adult bölümde dini bir konu açtı... o yüzden bazı arkadaşların "dini bölümü olan bir forumda adult olmamalı" düşüncesi yersiz...

saygılarımla....

herkes özgürdür.

Tebrİk Ederİm Bu TÜr İhtİyaci Olanlar BaŞka Sİtelere YÖnelebİlr

çok yerinde bir karar bencede eline sağlık saolasın

Aman abi kotalılara özel arsivi kapatmayında ne önlem alırsanız alın bu sitenin farkı o bölüm :D

ya arkadaşlar banayardımcı olurmusunuz

çok acil şu anda birisi var5sa yardımcı
olsubnn

Söz Konusu Hackhell' İse Geri Kalanı Teferruattır...

Merhaba Arkadaşlar Benim üyeligimde bi sorun var üyeligi aktifleştirmem gerekiyor bunu nasıl yapabilirim?? yardım edersiniz iyi olur

herhaLde bazı böLümLere giriş yapamıyorsun, "bu böLüme girmeye yetkiniz yoki üyeLiğinizi aktifLeştirmediniz" diye bir uyarı aLıyorsun herhaLde. geçici bir durum biraz sonra düzeLecektir.

Alınan karar ve uygulamayı sonuna kadar destekliyorum cok dogru bir karar almışsınız bunu söylemek her ne kadarr bana düşmesede

Evet bir zaman önce bazı kararlar alınmıştı,ve adult bölümüne sınırlamalar getirilmişti.Ben ve bir çok üye bu daralmaya destek vermiştik.Bunun yapılış amacıda ayrıntılı olarak sıralanmıştı.Gelin bir adım daha adalım.Bilmiyorum zamanı geldi mi sizcede ama bence yavaş yavaş başlamalı.Hackhell forum gerçekten entellektüel bir paylaşım alanı olsun istiyorum.Adult bölümü tamamen kaldırılsın istiyorum.Benim bir şeyleri yasaklamak gibi bir niyetim,girişimim ve yetkim yok zaten ama sadece bir öneri.Adult içerikli bir sürü site varmış,eminim oradanda takip edilir böyle şeyler.Ne dersiniz?

çok Isabetli Olmus Tebrik Ederim Gerçekten Saol

Evet bir zaman önce bazı kararlar alınmıştı,ve adult bölümüne sınırlamalar getirilmişti.Ben ve bir çok üye bu daralmaya destek vermiştik.Bunun yapılış amacıda ayrıntılı olarak sıralanmıştı.Gelin bir adım daha adalım.Bilmiyorum zamanı geldi mi sizcede ama bence yavaş yavaş başlamalı.Hackhell forum gerçekten entellektüel bir paylaşım alanı olsun istiyorum.Adult bölümü tamamen kaldırılsın istiyorum.Benim bir şeyleri yasaklamak gibi bir niyetim,girişimim ve yetkim yok zaten ama sadece bir öneri.Adult içerikli bir sürü site varmış,eminim oradanda takip edilir böyle şeyler.Ne dersiniz?

AYNEN KATILIYORUM KOMPLE KALKSIN

Tüm türk forumlarından adultu kaldırtıyorlar Türkiyenin yapısını değiştiriyorlar adminlerimiz de mecburen boyun eğiyor.
Türkiye birilerinin istediği yolda hızla ilerliyor.

Tüm türk forumlarından adultu kaldırtıyorlar Türkiyenin yapısını değiştiriyorlar adminlerimiz de mecburen boyun eğiyor.

Mesajınızda neyi ima ettiğinizi anlayamadım.Biraz daha açık yazar mısınız?

ben anladım ne demek istediğini adultun kalkıp kalkmamasından yana fikir beyan etmiyorum ancak;arkadaşın ima ettiği şey son derece açık.ana haber bültenlerini izlerseniz anlarsınız.

Beyefendiler,Ağalar,beyler,siz ne diyorsunuz?Ey Kurtlar Vadisi gençliği,lütfen gerçek hayata dönün.Yiğidin harman olduğu yerden olmanız önemli değil,Yiğdin yiğit olduğu yerden olmanız önemli.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri