Son olarak herkesin iradesi nefsi kendinedir.Sen kendi fikrince adult paylaşımın kötü bir şey olduğunu düşünerek kullanıcıları kötü yoldan döndürmeye çalışıyorsun.Fikrine saygı duyarım.Ancak adult paylaşım Fuhuş değildir.Kendini tatmin etmek isteyen insanların başvurduğu bir yoldur.Bundada herhangi bir kötülük yoktur.Sitenize henüz üye oldum ve paylaşımları gözden geçirdim.
Genel olarak güzel paylaşımlar ve güzel de konular var. İslam Dini hakkında İslâm ve İnsan bölümü mevcut. Fakat ne yazık ki sitenizde, Adult, +18 geyik, bölumleri bulunmakta, ayrıca dini içerikli konular ile dinimizin kabul etmediği ve yasak kıldığı hususlar fuhşiyat bir arada ve iç içe verilmektedir.
Madem ki İslam Dini hakkında da bilgiler veriyorsunuz ve madem ki müslümanım diyorsunuz peki bu iki olgu nedir, bu müslümana yakışır mı kardeşim. Bu linkler vasıtasıyla ben veya diğer kullanıcı üyeler eğer bu tür sitelere isteğimiz dışında erişiyorsak bunda sizin günahınız yok mu?
Kardeşim bizler müslümanız elhamdülillah. Bakınız yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim' de Nahl Suresi 90. ayette Rabbimiz (cc) ne buyuruyor:
"Şüphesiz Allah, adaleti, iyilik yapmayı, yakınlara yardım etmeyi emreder; hayasızlığı, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor."
Yine Nur Suresi 19. Ayeti kerimde Rabbimiz(cc):
"İnananlar arasında hayasızlığın yayılmasını arzu eden kimseler var ya; onlar için dünya ve ahirette elem dolu bir azap vardır. Allah bilir, siz bilmezsiniz. " diye buyuruyor.
Eğer tasanız hit almama endişesi ise unutmayınız ki rızkı veren Allah (cc) sizi bu konuda mutlaka mükafatlandıracaktır. Hackhell ailesinden kimse hit için bu bölüme konu açmaz, bu bölümdeki konular paylaşım amaçlıdır.İstemeyen girmez bu kadar basit.madem o kadar müslümansın Allah (cc) adını böyle gereksiz şeyler için ve bu konu başlığında yazma.
Siz de gelin bu Allah' ın (cc) emrine itaat edin ve boyun eğin. Bunu size yine Allah' ın (cc) buyruğu olan " iyiliği emretmek, kötülüğü yasaklamak" düsturu nedeni ile uyarmak ve sizi hakka ve hak yoluna davet etmek ve bu yol üzerinde sabit kalmanızı ümit etmek için yapıyorum.
Cevabınızı en kısa zamanda bekliyorum
selam arkadaşlar.aslında ben adultla ilgili değilde kendi sorunumla ilgili yazacaktım we konuyu bilenler lütfen yardımcı olsu.
gecenlerde şeytana uydun we bi arkadaşlık sitesine üye oldun salak gibi aslında olay sırf geyik osun die ama gel gelelim ödemeyi k.kartımla yaptım ve açıkcası siteye hiç güvenim yok.ayrıcada sattekerlık olduğunu malesef sonradan anladım.
bazı şeyleri kontrol etmek sonradan akıma geldi.şimdi korkum kart bilgileriyle bişeylerin yapılıp yapılamıyacağı.we bu siteyi kime şikayet [................l] mailm.bilgisi olanlar lütfen yardım.
Benim isteğim ise adult bölümünün tamamen kapatılması yönünde.Eğer site böyle mustehcan görüntülerden para kazanakca kazanmasın helalinden kazansın.Birde yine birçok gencimiz burada heba oluyor kendini karıya kıza veriyor.Tabii diyebilirsiniz başka sitelerde yok mu diye var ama ne yapalım elimizden geldiği kadar.Unutmayalım ki arkadaşlar bu günaha göz yumanlar en az günah işeyenler kadar günah kazanırlar bunların izlenmesi için ortam hazırladığı için.Saygılarımla.....
Benim isteğim ise adult bölümünün tamamen kapatılması yönünde.Eğer site böyle mustehcan görüntülerden para kazanakca kazanmasın helalinden kazansın.Birde yine birçok gencimiz burada heba oluyor kendini karıya kıza veriyor.Tabii diyebilirsiniz başka sitelerde yok mu diye var ama ne yapalım elimizden geldiği kadar.Unutmayalım ki arkadaşlar bu günaha göz yumanlar en az günah işeyenler kadar günah kazanırlar bunların izlenmesi için ortam hazırladığı için.Saygılarımla.....