Adım adım Sitemap Hazırlama ve Google indexleme (RESİMLİ)

7000 msj lı bir site 4 saat falan sürdü index i 4 veya 5 dk deil :D yinede saol...

uzun zamandır gördüğüm en mükemmel dökümanç Hazırlayan arkadaşın ellerine sağlık. Ben sadece metatagları eklemiştim. O bile ilk sayfada çıkmamı sağlamıştı. Bunları da yapınca uçacağız herhalde.:) Emeklerine sağlık dostum. Saklanması, sabitlenmesi gereken bir konu..

Ben dediğin olayı yaptım fakat üstünden 5 gun gecmesine rağmen hala indexleme yapmadı siteyi web e atalı 10 gun oldu fakat hala indexleme olayını yapmadı deli olucam kardeş:( sitemapıda yaptım nafile.. hala 10 gun önceki hali olan siteyi gösteriyor! lütfen yardım et

Cok güzel anlatmissin kardes, anynen uyguladim herseyi, bekliyoruz..

Ellerine saglik.

benim 2 sitede manuel yapim bi sitemap vardirda tum sayfalari tektek yazmak tabi buyuk bi meseleydi

sagol kardes suan tum sitelerim sitemaplandi ;)

bu ne güzel bir paylaşımdır yaw işte hackhell farkı :D

bu arada benim sitede 50.000 mesaj var hala bekliyorum vallaha yaw bakalım kaç saat sürcek bu melet :D

beklediğinize değecek arkadaşlar merak etmeyin.
Mesutbey sende işlemleri sıfırdan tekrar yap sorun çıkmaz bazen sorun olabiliyor programda

MuhteŞem Adim Adim Tamamladim Ve Artik Beklemedeyİm Tebrİkler EmeĞİne SaĞlik

Frost sana çok teşekkür ederim adım adım hazırladım. google aramalarda hiç çıkmıyordu sitem şimdi neredeyse butun ürünlerimi indexledi sana minnettarım. çok sağolasın

blue_mist ve tavukçiftliği işinize yaradıysa ne mutlu bana döküman baya eskidi aslında yenisini hazırlayacağım yeni formatında video olarak yakında yayınlarım saygılar.

mükemmel çalışma teşekkür ederim..

Çok saolasın dotum. Çok işime yaradı anlatım çok iyiydi.

selamlar...
aynen yaptım dediğiniz gibi ama 1-2 sene önce sitemi kendim çok kısa bir şekilde eklemiştim.

şimdi bu verdiğiniz program ile yapmaya çalıştığımda eski sayfamın dosyalarını görüyor ve şu an artık onlar olmadığı için 404 not found diyor.

kaydımı nasıl sildirebilirim de bu bahsettiğiniz yöntemle yeniden kayıt olabilirim?

lütfen acil yardım :(

DeacoN.FRoST Teşşkürler Kardeş Süper anlatım paylaşım için teşşekürler Ben ce sen bu durum için de en iyi övgüye layıksın ve en iyisine layıksın teşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerteşşerkürlerv

selamlar...
aynen yaptım dediğiniz gibi ama 1-2 sene önce sitemi kendim çok kısa bir şekilde eklemiştim.

şimdi bu verdiğiniz program ile yapmaya çalıştığımda eski sayfamın dosyalarını görüyor ve şu an artık onlar olmadığı için 404 not found diyor.

kaydımı nasıl sildirebilirim de bu bahsettiğiniz yöntemle yeniden kayıt olabilirim?

lütfen acil yardım

çok teşekkür ederim güzel paylaşım

erhangulsum' Alıntı:
selamlar...

lütfen acil yardım

merhaba öncelikle geç cevap verdiğim için özür dilerim. dediğiniz gibi 1-2 sene önce eklediyseniz o arşivlerin zaten 404 olduğu için otomatik olarak silinmesi gerek. ayrıca 1-2 sene önce siz sitemap mi eklediniz ? eğer sitemap eklediyseniz google sitemaps e giriş yapıp daha önce eklemiş olduğunuz sitemapi silin. ve bu dökümanda anlatıldığı şekilde yeni sitemap oluşturun. arada çıkan 404 not foundlar önemli değil google onları görmezden gelir ve indexine eklemez. sizde periyodik aralıklarla sitemap dosyanızı güncelleyin zamanla kaybolmuş olduğunu görürsünüz.Saygılar.

AYRICA nitros, gezmis, tim33 yorumlarınız ve teşekkürleriniz için ben teşekkür ederim. işinize yaradıysa ne mutlu bana. Saygılar.

Geri