Adım adım Sitemap Hazırlama ve Google indexleme (RESİMLİ)

google amca indexler merak etme cracker_kirpi gözün aydın :)
artık anlatılan tüm işlemleri yaptıysan akışını bırakacaksın :)

Arkadaşlar merhaba!! Öncelikle Mükemmel bir anlatım olmuş emeği geçen arkadaşları Koutluyorum Ben bu konu hakkında içerik arıyordum ve googlede yazdım ilk bu çıktı iyikide bu site çıkmış üye oldum hemen :)

Ancak işlemler sırasında Bir sorun yaşadım Bana yardımcı olun lütfen..

.7. Adım Tekrar Google Sitemap sitesine geri dönüyoruz ve 3. adım olan Verify Butonuna basıyoruz.

Sitemi onaylamadı google..

Verification status: http://www.siteadı.com/google897686978.html NOT VERIFIED
We couldn't find your verification file.

Yazdı.. :( Nerede hata yaptım arkadaşlar ... Anlatıldığı gibi ilk önce boş bir not defterinden farklı kaydettim issim olarak Verilen numarayı yazzdım... Gittim bunu Puplic html ye attım Onayla dedim onaylamadı.. :(

Bu konuda acemiyim nerede yanlış yapıyorum acaba :(

4 gün oldu halen devam:( Birde resimli anlatımdaki Kurbağaları halletseniz daha iyi olmazmı teşekürler.

4. günün sonunda site map bitti ve diğer işlemleride tamamladım hadi hayırlısı.

evrimsel' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba!! Öncelikle Mükemmel bir anlatım olmuş emeği geçen arkadaşları Koutluyorum Ben bu konu hakkında içerik arıyordum ve googlede yazdım ilk bu çıktı iyikide bu site çıkmış üye oldum hemen :)

Ancak işlemler sırasında Bir sorun yaşadım Bana yardımcı olun lütfen..

.7. Adım Tekrar Google Sitemap sitesine geri dönüyoruz ve 3. adım olan Verify Butonuna basıyoruz.

Sitemi onaylamadı google..

Verification status: http://www.siteadı.com/google9932356436464d.html NOT VERIFIED
We couldn't find your verification file.

Yazdı.. :( Nerede hata yaptım arkadaşlar ... Anlatıldığı gibi ilk önce boş bir not defterinden farklı kaydettim issim olarak Verilen numarayı yazzdım... Gittim bunu Puplic html ye attım Onayla dedim onaylamadı.. :(

Bu konuda acemiyim nerede yanlış yapıyorum acaba :(

dostum işlemleri doğru ve sırasıyla yaptıysan olmaması için gereken birşey yok. sanırım gözden kaçırdığın ufak şeyler var public htmle yolladıktan sonra tekrar adresi tam olarak yazıp google da verify bastıysan onaylar.

CaKiR_X sitenin büyüklüğüne göre uzun sürebilir bununla ilgili çok örnek verdim konuda tekrar vereyim hackhell in indexlenmesi 1 haftayı geçer aralıksız sen hesapla artık :)
etol sana geçmiş olsun umarım istediğin yerlere ulaşırsın googleda:) saygılar iyi forumlar.

arkadaşlar var olan bir sitem var bunu uygun bir ücret karşılığında yeniden hazırlamak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum.

çok faydalı oldu bu döküman.. teşekkür ederiz.

Bir sorum var, o ben başka bir programlar sitemap.xml hazırlıyorum.. O belirttiğin 3 dosyadan sadece xml olanı hosta atsak ne olur? diğerleri ne işe yarıyor?

valla adamım inan çok işime yaradı, sayende baya öğrendim. kendi çapımda monster temp.leri editleyip site yapıp satıyordum ama millet google dada çıksın istiyordu. inan harfiyen anlattıklarına uydum ve hiç sorun çıkmadı hatta 2006 google sitemap daha farklı ama özünde aynı, neyse sonuçta hazırladığım site map i attıktan 10 dakika sonra siteleri google da gördüm. tekrar saol. bugüne kadar 3 tane yaptım ve hepside oldu. benim bir sorum var. full flash sitelerin site mapini bu nunla hazırlanmıyo, yani site map oluşturuluyo ama içeriği okuyamıyor sadece site adı ile ilgili site map oluşuyor. full flash sitelerin site mapi nasıl oluşturulacak. bununlada ilgili bilgi verirsen sevinirim. tekrar teşekkürler.

inniva' Alıntı:
valla adamım inan çok işime yaradı, sayende baya öğrendim. kendi çapımda monster temp.leri editleyip site yapıp satıyordum ama millet google dada çıksın istiyordu. inan harfiyen anlattıklarına uydum ve hiç sorun çıkmadı hatta 2006 google sitemap daha farklı ama özünde aynı, neyse sonuçta hazırladığım site map i attıktan 10 dakika sonra siteleri google da gördüm. tekrar saol. bugüne kadar 3 tane yaptım ve hepside oldu. benim bir sorum var. full flash sitelerin site mapini bu nunla hazırlanmıyo, yani site map oluşturuluyo ama içeriği okuyamıyor sadece site adı ile ilgili site map oluşuyor. full flash sitelerin site mapi nasıl oluşturulacak. bununlada ilgili bilgi verirsen sevinirim. tekrar teşekkürler.

merhaba sitendeki tüm içeriği tek bir sayfaya yaz. kaydet o sayfaya da ana sayfanın linkini koy. indexlenen kelimelerden bulununca o sayfa açılır ordandan ana sayfaya paaslarsın :)

kemal152 :) ne bilimm ben site ne içerik ne kadar arkadaşlar sürmesini bekleyeceksiniz bunun kaçarı yok googleda ilk sıralarda çıkayım daha çok kelime ile bulunayım diyen bekleyecek sitenin büyüklüğüne göre 1 saatte olur 1 ayda olur. ama olacak bekleyeceksiniz şansınız yok yani :)

guzel kardesim malesef bu VERIFY olayı 20 akikadan beri denememe ragmen olmuyo..nasıl bu nalet olmayasıca yaaf :( :( :( ¿¿¿
iste hep bu cıkıyo..html doyasını aynen istedigi gibi yapıyorum ama demekki biyerde hep yanlıslık oluyo..yardımcı olursanız cook sevinirim kardeslerim
i76160_verify.JPG

ya ben yaptımta akşam pcyi açık bıraktım 3042 url idi sabah bir kalktım 0 url bir eşy olurmu...

kardeş teşekkürler önce gerçekten çok güzel açıklamışsın ama banada bi yardımcı olursan savinirim.dediğin adımları sırasıyla yaptım ama sen 3 dosya deöişsin ama resimde gördüğün gibi dosyalar çıktı karşıma bi yardımcı ol sana zahmet

adszxw6.jpg

guzel anlatım tesekkurler googleda 1. sırdada cıkabilcezmi bakalım

Geri