Adımızı Atatürk Düşmanınamı Çıkartacak!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(kurtuluş savaşı esnasında) Albay İzzettin : "Düşmanımız yalnız yoksulluk değil. Birçok can düşmanımız var: İngiltere, Yunanistan, İstanbul(padişah ve hükümet) zihniyeti, 31 Mart kafası ve tembellik. Hepsini yenmeliyiz"
biz o gün hepsini yendik. şimdi 31 mart kafasını tekrar yenmeyi de biliriz.

Bana tarih dersi veren arkadaş,bunu da Kazım Karabekir demiş ne olacak şimdi:

1-M.Keman Paşanın hilafetin lüzumu hakkındaki Balıkesir deki hutbesi ve Meclisteki nutku ve bu beyanname bir araya getirilir ve başlarına da mefkure hatıratı hocalar grubu ortasında ve aynı kisvede M.Kemalin resmi konursa vaziyet daha ii anlaşılır.Gazinin büyük bir taasupla Hilafet ve Saltanatı şahsına almak istediği görülür.Buna muvaffak olamayınca da 180 derece tersine yürüdüğü müthiş garabettir.İfrat ve tefritten bir türlü kurtulamıyoruz.bu tamim ne kadar lüzumsuz ve hatta zararlı ise ,sulhden sonra mutezayiden giden içtimai tahribat da o kadar felakettir.İhtarnameyi yazan Mustafa Fehmi Efendinin de reyi ile melon şapka ve latin hurufatiyle İstanbulun asri plajlarında medeniyet yolunun yolcularını ara sıra seyrederek bu sabık yazılarına mı yoksa hale mi acır acaba?Bilmem pek meraklı şeydir

2-Gazinin vakit vakit yaptığı emrivakileri de kabul ile İstaikla Harbi pek şanlı şerefli kabul edildi.Fakat sonrası hiç de böyle olmadı.Mustafa Kemal Paşa bir zamanlar hocalardan mutaassıp bir halde bir hutbe ve nutuklarla Hilafeti ve Saltanatı almaya çalıştı.Muvaffak olamayınca müthiş sola kaydı.DİNİ VE ANANEVİ VARLIKLARI KANLA YIKTI.Terakki ve tekamül taraftarı olan arkadaşları bu sağa sola hareketlerde artık birlikte yürümediler.Hatta muhalefete geçtiler.Bunları kaybetmekle sukut da başladı ve devam ediyor.

(Kazım Karabekir,İstilak Harbimiz sayfaa:978)

мя.кLєx;4380839' Alıntı:
arkadasım din ile atatürkü karıstırarak zaten bi hata yaptın bunu kendinde biliyorsun bosuna cabalama istersen bogulursun..

Sen önce yazdığının farkında ol da ondan sonra bana akıl ver

zaten senin kaynakların da anca bunlar olur, kazım karabekir, dr.rıza nur.. ne kadar osmanlı kafası varsa onlar. osmanlıdan anadoluyu devraldığımızda kişi başına düşen milli gelir 4 liraydı hatırlatırım. o kafadan gitmenin kimseye yararı bi yararı yok. osmanlı bitti, kendini bitirdi. kabullenin artık bunu

Off saglam7 Offf hee tamam tamam sen haklısın :) Hee deyip geçin beyler at gözlüklerini çıkarmaz bu adam :)

Bana tarih dersi veren arkadaş,bunu da Kazım Karabekir demiş ne olacak şimdi:

1-M.Keman Paşanın hilafetin lüzumu hakkındaki Balıkesir deki hutbesi ve Meclisteki nutku ve bu beyanname bir araya getirilir ve başlarına da mefkure hatıratı hocalar grubu ortasında ve aynı kisvede M.Kemalin resmi konursa vaziyet daha ii anlaşılır.Gazinin büyük bir taasupla Hilafet ve Saltanatı şahsına almak istediği görülür.Buna muvaffak olamayınca da 180 derece tersine yürüdüğü müthiş garabettir.İfrat ve tefritten bir türlü kurtulamıyoruz.bu tamim ne kadar lüzumsuz ve hatta zararlı ise ,sulhden sonra mutezayiden giden içtimai tahribat da o kadar felakettir.İhtarnameyi yazan Mustafa Fehmi Efendinin de reyi ile melon şapka ve latin hurufatiyle İstanbulun asri plajlarında medeniyet yolunun yolcularını ara sıra seyrederek bu sabık yazılarına mı yoksa hale mi acır acaba?Bilmem pek meraklı şeydir

2-Gazinin vakit vakit yaptığı emrivakileri de kabul ile İstaikla Harbi pek şanlı şerefli kabul edildi.Fakat sonrası hiç de böyle olmadı.Mustafa Kemal Paşa bir zamanlar hocalardan mutaassıp bir halde bir hutbe ve nutuklarla Hilafeti ve Saltanatı almaya çalıştı.Muvaffak olamayınca müthiş sola kaydı.DİNİ VE ANANEVİ VARLIKLARI KANLA YIKTI.Terakki ve tekamül taraftarı olan arkadaşları bu sağa sola hareketlerde artık birlikte yürümediler.Hatta muhalefete geçtiler.Bunları kaybetmekle sukut da başladı ve devam ediyor.

(Kazım Karabekir,İstilak Harbimiz sayfaa:978)

Sen önce yazdığının farkında ol da ondan sonra bana akıl ver

sana kocaman bir gülücük yolluyorum :hhmanD:hhmanD

Neden Atatürke gidince iş değişiyor?Hakaret küfür olmadıktan sonra sorun ne?Ya bu eski model sempatizanlığı bırakalım millet aya gitti biz hala yok Atamıza hakaret etti yok laf söyledi.Aşalım bunları.Bence hakaret olmadan sonra her siyasi edebinde olduktan sonra eleştirilebilir.Eleştirmek karalamak demek değildir.Bilakis eleştiriker demokratik toplumlarda insanları geliştirir.

Atatürk e sen insandan başka bakabilirsin ama ben insan olarak bakıyorum.

Her insan hata yapabilir ve bunu kabul etmek de erdemdir.
yazdığın yazılar hakaretten de öte değil mi?hem bi tarafların yer mi ki küfür etmeye o cesareti kendinde bulabilceğine inanıo musun?bu ülkeye vatanımız diebiliosak O'nun sayesinde diebilioruz!!!Ama bu ülkede yaşamayı haketmeyen o kadar çok insan var ki... ne yüzle hala bu ülkede durabiliolar....bilmem hangi ülkenin uşakları bit herifler:durdurun

saglam sen daha burda mısın, CHP zihniyeti hala tam oturmadı ki, 80 yıldır mücadelesi veriliyo, bu mücadeleyi Mustafa Kemal başlattı. Osmanlıda cumhuriyetçinin işi ne dicem de ne gerek var, git yat sen :D

Osmanlı CHP zihniyetindeki adamlar için bitti.

Millet hala Osmanlıyı sevmektedir ve CHP yi de sandığa gömmüştür.:victory:victory

evet sen hamal gibi calısırdın onlarda hanlarda yer icer ... sende burda bos bos savundugun ile kalırdın geri zihniyet..

Ne Garip Şikayet EdiLen Kişi Hakaret Etmiyor Hakarete Uğruyor.

Konuları inceledim ve sabit bir şekilde Atatürk karşıtı yazıların olduğunu gördüm.
Forum sınırları içerisinde veya Türkiye sınırları içerisinde veya dünya'nın her neresınde olursa olsun ATA'mıza laf söyletmeyiz.
karşıtlığını açık bir şekilde dile getiremeyeceğin zaten ortada ama sinsi mesajlarına şahit oldum.
Demokrasinin yumuşak karnından bizi de zor duruma düşürüyorsun.
İnsiyatif kullanarak seni sınırsız süreyle uzaklaştırıyorum.
Hackhell böyle ağır bir lekeyi haketmiyor...
Ayrıca bu konu üzerinden yönetimimize asla yüklenmeye çalışmayın. Böyle çaba gösterenlerle ilgili art niyetli oldukları kanaatine varırız.
Hassas konularda denge unsurunu hiçbir zaman göz ardı etmiyoruz sizde hackhell yönetimini değerlendirirken bu unsuru unutmazsanız gül gibi geçinip gideriz diye düşünüyorum :goz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri