Adımızı Atatürk Düşmanınamı Çıkartacak!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atatürkü Sevmeyen,Atatürkü'n YaptıkLarını Görmek Istemeyen ŞahısLarı ßırakın Kendı KendıLerıne EqLensınLer.. Zaten Acınacak HaLdeLer.. ßide ßiz VurmayaLım Tarihini Soyunu ßıLmeyenLere..!!

Atatürk Sizin GißiLer İçin Mi ßu üLkeyi ŞerefsizLerin eLinden Kurtardı..!! Yazık Çok Yazık..

Ben bu forumda hukukçu kimliğimi hiç bir alanda konuşmadım. Bunu hiç bir yerde kullanmadım. Benimle yapılan bir söyleşide bana sorulan soru sonucu hukukçu olduğumu söyledim.

''Karine'' kelimesinin anlamını bilir misin? Sen bir suç işledin. Cezanı aldın. Geldin yine suç işledin. Yine işledin.. Yine işledin. Çünkü Atatürk ve devrimlerini asla içine sindiremeyen karanlık bir düşünceye sahipsin... Suçun tekerrüt etmesi halinde cezanın artıralacağı kuralını bilir misin?

Ben bütün dünyaya gururla haykırırım ki Ben Atatürk'çüyüm. Onun devrimlerinin yılmaz bekçisiyim. Bu uğurda gerekirse canımı seve seve veririm..

Sende kendi düşüncelerini bu kadar cesurca ve dürüstçe alenen açıkama yüreği var mı?

Kişi sevdiği ile beraberdir madness.Sen de onunla beraber olacaksın.

Ben de zaten cezamı katlanmış aldım.1 hafta 2 hafta 1 ay 2 ay

Daha ne olacaktı madness?İdam mı edeceksin?

Ben Osmanlıyım ve atalarımla gurur duyuyorum.Cennetmekan Sultan Abdülhamid Han,Fatih Sultan Muhammed Han,Yavuz,Kanuni ilh hepsinin ruhları şad olsun.Mekanları cennet olsun.

Sevgili arkadaşım eğer baban yaşadıysa Atatürk sayesinde yaşadı,sen yaşıyosan Atatürk sayesinde yaşıyosundur.O ve silah arkadaşları sayesinde burada mutlu huzurlu yaşıyorsun.

T.C Kurucusu Atatürkü sevmiyosan bile saygı duyucaksın.

Sevgili arkadaşım eğer baban yaşadıysa Atatürk sayesinde yaşadı,sen yaşıyosan Atatürk sayesinde yaşıyosundur.O ve silah arkadaşları sayesinde burada mutlu huzurlu yaşıyorsun.

Ya da asıldıysa Atatürk sayesinde asıldı diye de bakabiliriz bu olaya :goz:

saglam7 sen Atatürk'ü dinsiz imansız biri olarak görüp ona karşı lüzumsuz bir tavır almışsın.Düşüncen çok yanlış.Bu kanalları izleme bence senin aklına giriyorlar.

Yaw arkadaşım saygısızlık ne yaptık?

Saçmalamaının da bir sınırı olmalı..

Ya demedik mi edeb sınırları içinde olduğu sürece M.Kemal in icraatini neden tenkid edemiyelim?

M.Kemal sizin için ne ifade ediyor?????????

Nedir bu M.Kemale koyduğunuz dokunulmazlık?

Mecliste dokunulmazlık kalksın diyorsunuz ama kendiniz bir müteveffaya dokunulmazlık biçiyorsunuz

Bu nasıl mantık? Bu nasıl akıl? Bu nasıl insanlık?????

Yazıklar olsun sizin demokrasi anlayışınıza

saglam7 sen Atatürk'ü dinsiz imansız biri olarak görüp ona karşı lüzumsuz bir tavır almışsın.Düşüncen çok yanlış.Bu kanalları izleme bence senin aklına giriyorlar.

İzle ki dünyadan haberin olsun.

Yarın hepimiz ruzu mahşerde sevdiğimizle olacağız.

O yüzden sevdiklerinizi iyi seçin.

biz kimi nekadar seviceimizi iyi biliyoruz,Atatürk'ü sevmeyi Allah'ı yada Hz.Muhammed'i sevmemek olarak görüyosan diycek bişey yok sana :D

bu tv5 deki adam zırvalıyor , belli oldu saglam7 nin kimleri örnek aldığı :)

Mail attım zaten boşuna o adamlara para kazandırmam :)
Bak saglam7 bi oku Atamızın hayatını başarılarını ön yargılı olma ! Sende anlıcaksın onun sayesinde ülkemizin geliştiğini.. O olmasa işgal altındaydık.Tarihin vardır umarım...

bize sölenecek bişi kalmamış bence smodlar bu şikayeti değerlendirmeli ayrıca dinle atatürkü karıştıranlar var lütfen ayrı ayrı değerlendirilsin zaten vatanımızın milletimizin kaderini atatürkün ilke ve inkılaplarına borçluyuz bu yoldada devam ettirmeye mecburuz bazıları kafasına soksun artık....saygılarımla..

мя.кLєx;4380679' Alıntı:
olaya dini karıştırma tabiki atatürkün yüzü suyu hürmetine gelmedim..Din Allah ile benim aramda olan bişey anladın mı bunu..

O zaman sen de benim buraya herşekilde göndermeğe gücü yeten Allahın sadece M.Kemale bağlayarak burada yaşadığımı iddia ederek Allah'ın işine karışma

O zaman sen de benim buraya herşekilde göndermeğe gücü yeten Allahın sadece M.Kemale bağlayarak burada yaşadığımı iddia ederek Allah'ın işine karışma

sadece M.Kemal e baglamıyorum arkadasım sen bosuna yasıyosun anladın mı elinin altında internet var ac oku öyle muattap olalım..Sana göre ben dinsizimdir eyw senin dinin islam tamam mı..

мя.кLєx;4380711' Alıntı:
sadece M.Kemal e baglamıyorum arkadasım sen bosuna yasıyosun anladın mı elinin altında internet var ac oku öyle muattap olalım..Sana göre ben dinsizimdir eyw senin dinin islam tamam mı..

Allah Allah

Sana kim dinsiz dedi ya?Kafanda kurduğun senaryoları bana okuma lütfen.

Sen benim yaşamamı M.Kemale bağladın ben de senin dünyaya gelişini sordum.

Bana gelince oluyor da sana gelince niye olmuyor?

Sıkıştımı hemen dini karıştırma falan demenin manası yok

Allah Allah

Sana kim dinsiz dedi ya?Kafanda kurduğun senaryoları bana okuma lütfen.

Sen benim yaşamamı M.Kemale bağladın ben de senin dünyaya gelişini sordum.

Bana gelince oluyor da sana gelince niye olmuyor?

Sıkıştımı hemen dini karıştırma falan demenin manası yok

sana diyorum ki Dinim Allah ile benim aramda anladın mı bunu anlayabiliyorsan herşeyi cözmüşsün demektir..

мя.кLєx;4380727' Alıntı:
sana diyorum ki Dinim Allah ile benim aramda anladın mı bunu anlayabiliyorsan herşeyi cözmüşsün demektir..

Ben de diyorum ki sen benim burada yaşamamı salt M.Kemale bağlayamazsın.Kıbrıs ta yaşayan adam da mı onun sayesinde yaşıyor?

Her oluş tek sebeble açıklanamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri