Adımızı Atatürk Düşmanınamı Çıkartacak!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiyede yaşıyosun Türkiyenin kurucusu Atatürktür.O yüzden burdaki yaşamın Atatürke bağlıdır? Anlayabildinmi?

Türkiyede yaşıyosun Türkiyenin kurucusu Atatürktür.O yüzden burdaki yaşamın Atatürke bağlıdır? Anlayabildinmi?

Sen de Allahın arzında yaşıyorsun,yiyorsun,içiyorsun.Efendimiz(s.a.v) sayesinde dünyaya geldin..

Atatürk tek başına mı kurtarmış bu memleketi?

Bizim dedelerimiz savaştı bu vatanda ben de onların mirasçılarıyım

Ben de diyorum ki sen benim burada yaşamamı salt M.Kemale bağlayamazsın.Kıbrıs ta yaşayan adam da mı onun sayesinde yaşıyor?

Her oluş tek sebeble açıklanamaz.

Farkındaysan diyorum ki sana M.Kemale baglamıyorum burda yasamanı kimsede baglayamaz konuyu farklı yerlere cekmeye calısıyosun evet kıbrısta yasayanda onun sayesinde yasıyor hepsi onun sayesinde

Yaşı on beş,on altı belki daha küçüktü
Yüreği kocamandı,dağlar kadar büyüktü
Kurtarmak için yurdu, mektebi bıraktılar
Silahı alır almaz, seller gibi aktılar
Cephede,hep birlikte büyük yemin ettiler
İnanmışa zalimin,zulmü nedir dediler.
Kuran�a ve silaha basılıydı elleri
�Ya İstiklal,Ya Ölüm� özgürlüğün bedeli
Şahadet getirdiler,Allah Allah dediler
Şimşek gibi çaktılar,gök gibi gürlediler.
Çıktılar siperlerden,atıldılar ileri
Mermileri tükendi, taktılar süngüleri
Siperden çıkar iken sağ döneyim diyen yok
İster mermi saplansın, isterse onlarca ok
Can ne ki�,yeri gelmiş,verilmez mi uğruna
Acı duymaz Mehmedim,gülle deyse bağrına
Çünkü, vatan sevgisi imandandır,bilirler.
Ölürsem şehidim,kalırsam gaziyim derler.
Bu ruhla atıldılar, ateşin ortasına
Cennet denen sevgili kollarını açsana
Her can seni arzular,sen Hakkın ödülüsün
Kandan kına yakanlar geliyor yüzün gülsün
Ölüm kapılarından ebedi dirilişe
Can,kan feda olmaz mı? cennete girilişe
Vatan,millet,din için can feda diyorlardı.
Şehadet gömleğini giyip gidiyorlardı
Hak yolunda can vermek,şahadete erişmek
Zulmünü kırmak için zalimlerle vuruşmak
Vatan,bayrak,din,namus uğruna can verenler
Ölmeyi yaşamaktan yeğ tutan Alperenler
İşte bu anlayışla,yediden yetmiş beşe
Savaş vesile oldu, yeniden dirilişe
Fırladılar,koştular,vurdular,vuruştular
Kahramanlık
ta onlar,Hamza�yla yarıştılar.
Ya vurdular düşmanı,haddini bildirdiler
Ya öldüler erkekçe,şahadete erdiler.
Kafkasya�da Yemende,aynı ruh aynı iman
Tarihlere sığmayan yüz binlerce kahraman
Çanakkale,Antep�de,her bucakta köşede
Kiminin mezarı var,kimi, kim bilir nerde

bunu iyi bi oku fayda eder insallah..

O dini inançtır o ayrı bu ayrı nerden nereye bağlıyosun ya bravo alakasız şeyler ..

мя.кLєx;4380758' Alıntı:
Farkındaysan diyorum ki sana M.Kemale baglamıyorum burda yasamanı kimsede baglayamaz konuyu farklı yerlere cekmeye calısıyosun evet kıbrısta yasayanda onun sayesinde yasıyor hepsi onun sayesinde

Farkındaysan kendi kendine çelişiyorsun.

Hem bana onun sayesinde burda yaşamıyorsun diyorsun hem Kıbrısta yaşayan onun sayesinde yaşıyor diyorsun.

Ya M.Kemalin Kıbrısta ne fütuhatı var ki onun sayesinde yaşasın?Bütün işini Anadoluda yapmış.Ben Anadoluda yaşayan biri olarak onun sebebi ile olmayacak ama Kıbrısta bir icraat yapmadığı halde Kıbrıslı onun sayesinde yaşayacak.

Allah rızası için mantık ya.

Rica ediyorum lütfen.

Farkındaysan kendi kendine çelişiyorsun.

Hem bana onun sayesinde burda yaşamıyorsun diyorsun hem Kıbrısta yaşayan onun sayesinde yaşıyor diyorsun.

Ya M.Kemalin Kıbrısta ne fütuhatı var ki onun sayesinde yaşasın?Bütün işini Anadoluda yapmış.Ben Anadoluda yaşayan biri olarak onun sebebi ile olmayacak ama Kıbrısta bir icraat yapmadığı halde Kıbrıslı onun sayesinde yaşayacak.

Allah rızası için mantık ya.

Rica ediyorum lütfen.

senin mantıgın bunada yetiyor işte zaten ona o gücü kudreti veren Allah kim önce kim sonrayı mı tartısıyosun sen basitsin..

PLanLanmış, ÖrgütLü Bir Linç Girişiminin Sonucudur Bence Bu Konu. 4 Tane Smodu, 2 Tane BöLüm Modunu ve Bu Kadar Üyeyi Hiçe Saymaktır. İLgiLi BöLümLere YapıLan ŞikayetLer DeğerLendirLimiş, Adam Zaaten Çok Defa Ceza ALmış. Yanına 10 Tane Üye ALan Sınırsız Ban İstiyorum Diye Kampanya Yapacaksa meseLe Yok. Hergün Bu Tip KonuLarı Göreceğiz Demektir.

Eheh Biz Siz Gibi Toplanıp Bugün Ne Şikayet Etsek Die Düşünenlerden Değiliz

Bu Konuyu Açmak Sadece Benim Aklıma Geldi ve Açtığımda Kimse Bilmiyordu

Atatürk'ü Savunurken 4 Smod 2 Mod Üye Falan Değil Alayınızı Yok Sayarım Atatürk Konusunda

yeni bir olay değil, sağlam7 olmaz başkası olur ama defalarca oldu bu tarz olaylar, defalarca Mustafa Kemal'e karşı vatan hainleri savunuldu ve çoğu kez demokrasi adı altında görmezden gelindi ve her defasında siteden soğuduk, kopmadık ama soğuduk. demokrasi için hayatını harcadı Mustafa Kemal, demokrasiyi şimdi bize mi öğretiyor vahidettinci arkadaşlar, egemenlik haklarını hürriyetlerini ingilizlere emanet eden arkadaşlar.. yazık ne denebilir ki, yıkın heykelleri bitsin bu olay

Bunlar senin yazın arkadaşım.Biz yazmadık

senin mantıgın hiç bişeyi almıyor arkadasım bi kere kıbrıs harekatında M.Kemal varmıydı bi mantıklı konus mantıklı..

Çanakkale'yi Geçemeyenlerden Dinleyin

Karşımızdaki bir Türk siperinde silâhın ucuna takılmış beyaz bir iç çamaşırı yukarı kaldırılarak sallandı. Her taraf sessizliğe gömülmüştü. Her iki tarafın siperdekileri silahları üzerine doğrulmuş, dikkatle onu takip ediyordu. Siper ardından iri yapılı bir er yükseldi; Kesin tavırlarla yükselttiği çamaşırı silâhı sipere attı. Kendine güvenen tavırlarla yavaş yavaş yaralıya doğru ilerliyordu. Karşı taraf ve çevresiyle ilgilenmiyor; herkes donup kalmış Türk askerini seyrediyordu. Şaşkınlıktan kurtulabilen askerler Mehmetçiğe nişan almaya çalışıyorlardı. Türk askeri, hiçbir şeye aldırmadan yaralının yanına geldi. Nazik yumuşak hareketlerle yaralının kıyafetini düzeltti . Yaralıyı yerden kaldırdı. Yaralının kolunu omzuna koydu. Yavaş ve emin adımlarla yaralıyı bizim tarafa getirdi. Siperimizin üzerine yavaşça bıraktı, geldiği gibi kendi siperine döndü.
İngiliz siperlerinde şaşkınlık devam ediyordu!
İngiliz komutanı: "Korkak sıçanlar... cesaret örneği görün... Hele bunlarla birlikte aynı cephede savaşmanın tadına doyulmaz... Bu yiğit Türk çocukları keşke dostumuz olsalardı. Bu kahramanlarla savaş değil , dostluk yapmalı... Dostluk."
Bu Türk askerine teşekkür bile edemedik. Savaş alanlarında günlerce bu kahraman Türk askerinin cesareti, güzelliği ve insan sevgisi konuşuldu.
Şimdi okuyacağınız menkıbenin, insanlara çok çekici gelen ve aklınızda kolaylıkla yer eden bir yumuşaklığı ve tatlılığı vardır.
Çanakkale Savaşları'nda, Fransız kuvvetlerine komuta eden General Guro, savaş sırasında bir kolu ile bir bacağının bir kısmını, savaş sırasında bırakarak yurduna dönmüş. Daha sonra anlattığı bir savaş hatırasında şöyle diyor:
Fransızlar, Türkler gibi mert bir milletle savaştıkları için çocuklarınızla daima iftihar edebilirsiniz. Hiç unutmam. Biraz evvel doğa çevremizde en nefis güzellikteydi.
Su çiçekleri, leylaklar, Peygamber çiçekleri, papatyalar bir gökkuşağı âlemi oluşturuyorlardı. Şimdi, savaş sahasında dövüş bitmiş, o güzelim tablo, kan revan içindeydi. Yaralı ve ölülerin arasında dolaşıyorduk. Az evvel, Türk ve Fransız askerleri süngü süngüye gelip ağır kayıplar vermişlerdi. Bu sırada gördüğüm bir hadiseyi ömrüm boyunca unutmayacağım. Yerde bir Fransız askeri yatıyor, bir Türk Askeri kendi gömleğini yırtmış, onun yaralarını sarıyor, kanlarını temizliyordu. Tercüman vasıtasıyla bir konuşma yaptık: Niçin, öldürmek istediğin askere şimdi yardım ediyorsun? Mecalsiz haldeki Türk askeri şu karşılığı verdi:
Bu Fransız yaralanınca yanıma düştü. Cebinden yaşlı bir kadın resmi çıkardı. Bir şeyler söyledi! Anlamadım!.. Ama herhalde annesi olacaktı. Benim ise kimsem yok! İstedim ki, o kurtulsun, anasının yanına dönsün!..
Bu asil ve alicenap duygu karşısında hüngür hüngür ağlamaya başladım. Bu sırada, emir subayım Türk askerinin yakasını açtı!.. O anda gördüğüm manzaradan yanaklarımdan sızan yaşların donduğunu hissettim! Çünkü, Türk askerinin göğsünde, bizim askerinkinden çok daha ağır bir süngü yarası vardı ve bu yaraya bir tutam ot tıkamıştı!..
Az sonra ikisi de öldüler!!!
Aziz okuyucu, sizlere yüzlerce menkıbeden tarayarak sunduğum bu olayların kahramanları bizim canımız, bizim cevherimizdir. Biz onların torunlarıyız. Övünelim, iftihar edelim, çünkü, o cevherin damarından geliyoruz.

Tarih bilgisi SIFIR arkadaşın ondandır :) Tv deki programları izleyip izleyip kafası sulanan tipler bunlar :) TV deki adam çok dindar bende müslümanım onun gibi düşünüyorum artık diyen tipler ;)

(kurtuluş savaşı esnasında) Albay İzzettin : "Düşmanımız yalnız yoksulluk değil. Birçok can düşmanımız var: İngiltere, Yunanistan, İstanbul(padişah ve hükümet) zihniyeti, 31 Mart kafası ve tembellik. Hepsini yenmeliyiz"
biz o gün hepsini yendik. şimdi 31 mart kafasını tekrar yenmeyi de biliriz.

Legion D'Honour ödülünü almış Mecellenin yerine alınan medeni kanun için İsviçreliler sana bir çikolata bile gönderdi mi?

Timurtaş hocamıda bir dinleyin.Kendisi herşeyi açıkca söyleyen ve babayiğit bir insandı.Kendisine laik cumhuriyeti yıkmak suçlaması ile 60 a yakın dava açıldı.Ama hiçbirinde suçlu bulunamadı.Sohbetlerini dinlemenizi tavsiye ederim.

[VIDEO]Qf1eO1qZNpI[/VIDEO]

aslında sorun çok büyük değil, hala Kemal'in verdiği uygar, barışçı, laik, demokratik, milliyetçi ve cumhuriyetçi anlayışı yaşatıcak, yaşatma gücü olan milyonlarca insan var. sadece böcek küçük mide bulandırıyor

aslında sorun çok büyük değil, hala Kemal'in verdiği uygar, barışçı, laik, demokratik, milliyetçi ve cumhuriyetçi anlayışı yaşatıcak, yaşatma gücü olan milyonlarca insan var. sadece böcek küçük mide bulandırıyor

benim midem bulandı..

Eheh Biz Siz Gibi Toplanıp Bugün Ne Şikayet Etsek Die Düşünenlerden Değiliz

Bu Konuyu Açmak Sadece Benim Aklıma Geldi ve Açtığımda Kimse Bilmiyordu

Atatürk'ü Savunurken 4 Smod 2 Mod Üye Falan Değil Alayınızı Yok Sayarım Atatürk Konusunda

Hadi Canım. Saz Ekibinde İki Kişimi OLur. Örgütün Tanımını Okudunmu Hiç. Atatürkü Ne Kadar Tanıyorsun Sen. Herkesin Ağzında Bir Atatürkçülüktür Gidiyo BakaLım. Atatürk Kimsenin TekeLinde DeğiLdir. Bunu DefaLarca SöyLedim. Biz Dinimizide, Değer Verdiğimz İnsanLarıda Kendimize KaLkan OLarak KuLlanmayız. Sen Şikayet MevzuLarında Kimseyi takmıyorsun Zaten. En Son Bu Yüzden BanLanmıştın. BanLanmaya ALışkın Birinin Başaksının BanLanmasını İstemesi Kadar DoğaL Bir Şey Yoktur.Neden BanLandığın Aşağıda. Herkes BiLiyo Seni, İyice Öğrensin.

2wps1on.jpg

Biz Bağırmıyorsak Atatürkçüyüz Diye Bu OLmadığımızdan DeğiLdir. Kimseye İspat Etme ZorunLuLuğumuz OLmadığındandır. Bak BakaLım Yeni Üye OLduğum SıraLarda ne PayLaşıma Açmışım.

http://www.hackhell.net/showthread.php?t=561846

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri