Acronis True İmage Hopme 2009 12.0.9646 Full resimli anlatım Süper birşey!!!!

Güzel anlatım olmuş fakat dosyayı indirdim, rar dan çıkarırken "CRC Hatası. Dosya bozuk" hatası veriyor :melek

Dosya sağlam kendi uploadım senden başkada böyle yorum yok inerken bir problem olmuş olmalı tekrar indirmeyi dene istersen kolay gelsin ilgine teşekkürler.

tekrar indirdim dosyayı sorun çıkmadı, paylaşım için tekrar teşekkürler

Emeğine teşekkürler, çok güzel paylaşım...

1.daha once 10 versiyonunu kullanmaya calısmıstım.ntldr hatası vermisti.neden olabilir?(masaustu bilgisayarda)
2.laptopta 11 i denedim ama secure zone bolgesinden recovery yaparken olusturdugum sifreyi kabul etmedi.us klavyeyi denememe ragmen yine olmadı.kullandıgım sifre kısa ve turkce ve us ing ile uyumsuz harflerden olusmuyor.yani ing ve turkce klavyelerin ortak karsılık gelen harflerinden yani(her 2 klavyede aynı harf vs.cıkıyor aynı tusa basınca).a gibi...acaba unicode destegi olmamasından mı kaynaklanıyor programın?acılıs boot cd sini yapmadan evvel ulke abd ve dil us ing iken yapmama ragmen.recovery yapmadan evvel yine ulke abd ve dil us ing yapmıstım ama sifreyi yine kabul etmeyip ing klavyede denememe ragmen olmadı...sifreyi de yanlıs girmedim.not etmistim.5 harfli idi.

1.daha once 10 versiyonunu kullanmaya calısmıstım.ntldr hatası vermisti.neden olabilir?(masaustu bilgisayarda)
2.laptopta 11 i denedim ama secure zone bolgesinden recovery yaparken olusturdugum sifreyi kabul etmedi.us klavyeyi denememe ragmen yine olmadı.kullandıgım sifre kısa ve turkce ve us ing ile uyumsuz harflerden olusmuyor.yani ing ve turkce klavyelerin ortak karsılık gelen harflerinden yani(her 2 klavyede aynı harf vs.cıkıyor aynı tusa basınca).a gibi...acaba unicode destegi olmamasından mı kaynaklanıyor programın?acılıs boot cd sini yapmadan evvel ulke abd ve dil us ing iken yapmama ragmen.recovery yapmadan evvel yine ulke abd ve dil us ing yapmıstım ama sifreyi yine kabul etmeyip ing klavyede denememe ragmen olmadı...sifreyi de yanlıs girmedim.not etmistim.5 harfli idi.

NTLDR" is missing..
NTLDR Windows NT tabanlı bilgisayarların boot etmesini sağlayan bir dosyadır ve aldığınız hata bu dosyanın silinmiş veya bozuk olduğu anlamına gelir.

Bu hatayı düzeltmek için yapmanız gereken Windows XP cdrom dan boot edip Recovery console dan açmak. NTLDR dosyasını cdrom daki \i386 klasöründen hdd nin system partition a atmaktır.

Böyle bir durumla yeniden karşılaştığınızda hazırlıksız yakalanmamak için benim size tavsiyem ntldr, ntdetect, boot.ini dosyalarını Windows XP bilgisayarda formatlanmış bir diskete kopyalamanız ve boot işlemini bu disketden gerçekleştirmenizdir.
Açıklama alıntıdır.

İkinci soruna gelince şifre koymadan dene oluyormu bakalım.

Program dört dörtlük çalışıyor, resimli antlatımın çok iyi olmuş.Emeğine teşekkürler:clap:clap:clap

Öncelikle böyle program anlatımına hayran kaldım teknisyen4 kardeş. Bir sorum olacak.Yedeği alırken sadece C sürücüsünü mü yedek olarak alıyoruz?Diyelim ki C sürücüsünü yedek aldık bir zaman sonra herhangi bir sebepten dolayı yedeğimizi geri almak istedik yedeği aldığımız zaman ile yedeği geri yiklemek istediğimiz zaman aralığı içindeki bilgilerimiz de gider mi (D sürücüsündeki kurulmamış programlar,resimler,giğer bilgiler)ayrıntılı açıkalrsanız memnun olurum ilginize teşekkürler böyle paylaşımlarınızın devamnın bekliyoruz

Öncelikle böyle program anlatımına hayran kaldım teknisyen4 kardeş. Bir sorum olacak.Yedeği alırken sadece C sürücüsünü mü yedek olarak alıyoruz?Diyelim ki C sürücüsünü yedek aldık bir zaman sonra herhangi bir sebepten dolayı yedeğimizi geri almak istedik yedeği aldığımız zaman ile yedeği geri yiklemek istediğimiz zaman aralığı içindeki bilgilerimiz de gider mi (D sürücüsündeki kurulmamış programlar,resimler,giğer bilgiler)ayrıntılı açıkalrsanız memnun olurum ilginize teşekkürler böyle paylaşımlarınızın devamnın bekliyoruz

Arkadaşım programın esas amacı işletim sisteminin bulunduğu C sürücüsünün yedeğini almak ve daha sonra sistem çöktüğünde veya virüslerden vs.. yavaşladığında aldığımız bu yedeği geri yükleyerek format derdinden kurtulmaktır.C sürücüsünün yedeğini nasıl aldıysan o şekilde muhafaza edilir diyelimki yedek alırken işletim sisteminde 4 adet program yüklü ve bu şekilde yedek aldın daha sonra birkaç program daha yükledin birgün yedeği geri yüklemen gerekti sadece 4 programın yüklü olduğu sistem geri gelir sonradan yüklediklerin yani diğer prolar gider .D ve varsa E,F gibi depo olarak kullandığın diğer sürücüler enson haliyle kalır çünkü yedek dosyası sadece yerel dick C üzerine kurulur.Yani depo olarak kullandığın disklerde veri kaybı yaşamazsın.Tabiki işllemi düzgün yaptığın sürece.Burada easa maksat formattan kurtulmaktır biliyorsun format bayağı uzun süren bir işlemdir acronis bunu dakikalara sığdırıyor.
Umarım açıklayıcı olmuşumdur kolay gelsin. :victory:victory

Hem full sürüm hemde resimli anlatım süpersin. Ellerine sağlık teşekkürler

ben zaten daha öncden ikiye bölmüştüm acaba active seceneği işe yarar mı

eğerki bir programı kullanacaksak o program hakkındaki önemli şeyleri bilmemiz gerekiyor düşüncesiyle bir soru sormak istiyorum.diyelim ki programı kurduk herhangi bir şeyden dolayı programı kaldırmak gerekti bu programı nasıl kaldırıp ayırmış olduğumuz 10 gb yi tekrar kazanabiliriz.bu konuyu daha önce anlatmışsınız o yoldan gittim fakat olmadı biraz ayrıntılı anlatırsanız memnun olurum teşekkürler

eğerki bir programı kullanacaksak o program hakkındaki önemli şeyleri bilmemiz gerekiyor düşüncesiyle bir soru sormak istiyorum.diyelim ki programı kurduk herhangi bir şeyden dolayı programı kaldırmak gerekti bu programı nasıl kaldırıp ayırmış olduğumuz 10 gb yi tekrar kazanabiliriz.bu konuyu daha önce anlatmışsınız o yoldan gittim fakat olmadı biraz ayrıntılı anlatırsanız memnun olurum teşekkürler

Arkadaşım daha önce 5. sayfadada izah etmiştim secure zoneyi geri almak için tools sekmesi altından acronis secure zone manageyi seçip gelen pencereden removeyi seçip next ile devam edip bölgeyi geri alıyoruz ondan sonrada programı kaldırmak istersen kaldırırsın bilmem anlatabildimmi eğer yapamıyorsan mutlaka bir hata yapıyorsundur çünkü tek yol bu başka yolu yok kolay gelsin

:victory:victory

Geri