Abd dışişleri: Gül'ü biz yetiştirdik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ramo46

New member
Reaction score
0
22j4ab.jpg

* ABD Dışişleri Bakanlığı’na bağlı Eğitim ve Kültürel İşler Bürosu’nun
İnternet sitesinde, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Amerikan Dışişleri
Bakanlığı bursu ile yetiştirilmiş dünya liderleri arasında gösterildi!

* SİTEDE, “Sürdürülebilir ağ oluşturma” başlığı altında “Amerikan
Dışişleri Bakanlığı, eski ve yeni mezunlarının, küresel toplumun
oluşumu yolundaki çabaları için daimi destek sunuyor” deniliyor.

* ECA’nın dünya çapında mezun sayısının bir milyonun üzerinde olduğu,
bunlar arasında Nobel ödülü olan 40 kişi ile eskiler de dahil 300’den
fazla devlet ve hükümet başkanı bulunduğu açıklanıyor

ABD DIŞİŞLERİ: GÜL'Ü BİZ YETİŞTİRDİK-Manşetler-Yeniça? gazetesi

Yeniçağ 'Devlet Bahçeli'yi' de nasıl 'yetiştiremediklerini de yazsaymış çok güzel olcakmış. Objektif olmayı ne zaman başaracaklar çok merak ediyorum.

bunu paylaşan ve savunan hainleri merak ediyorum , öyle ya da böyle isteseniz de istemeseniz de c.başkanı olan birisine gelen bu yaftayı nası sindirebiliyorlar merak ediyorum doğrusu

Yorumun için teşekkür ederim,Haberi anlayabildiğini sanmıyorum.
Anlasaydın teşekkür ederdin...Neresinde ne gördünde böyle bir
yorum yapmayı düşündün...

Meraklı arkadşa

Dogrumudur bilemem, ama orada yetistirilmis olsun yada olmasin, amerikanin sözlerine uyar bu adam

Siyaset çok açık,

- Amerika : "sizin cumhurbaşkanınızı bile biz yetiştirip oralara getirdik"

mesajını gerekli yerlere ileterek istediği politikayı sürdürüyor. tayyip biraz daha kasarsa kendini en çok o zararlı çıkacak, artık hangi kirli çamaşırları kaldıysa...

gerçi amerikanın Türkiyeye el atması 50 li li yıllarda menderesin ele geçirilmesi ile başlıyor.
Türk istihbarat birimleri alt yapısını alman istihbaratından çıkarıp amerikan istihbarat alt yapısı ile değiştiriliyor. amerika türkiyenin dış istihbaratını ele alıyor Türkiye sadece yurt içi istihbarattan sorumlu tutuluyor,
50 li li yılların sonunda ilk komando okulu açılıyor amerikanın isteiği üzerine (eğridir)
bu okul ve devam eden yıllarda kurulan komando okullarında amerikan subayları eğitim veriyor,
türk subayları eğitmen olmak için amerikaya yollanıp belli kurslardan geçiriliyor.
menderes idam ile cezasını aynen iade alsa bile, 80 li yıllarda terör denen şey ortaya çıkıyor. bu
zamana kadar sayısı çoğalan komando okulllarında yetişen askerler ne hitmetse 30 yılda terör ile mücadele ediyor ! 30 yılda bilmem kaç milyar dolarlık bütçe çöpe yani terör için harcanıyor, (teröre harcanan miktar ülkeni 100 yıldan fazla geriye atıyor, bu oyun içinde şehit olan aslanları, yıkılan yuvaları saymıyorum bile !!)ama gel gelelimki bu gün başbakanımız şu yazdığım oyunların hepsini bilmesine rağmen hala kulluk yapıyor sadece tayyip değil menderesten sonra gelen çoğu lider ele geçiriliyor, türkiye uyuyor, türk milleti uyuyor hala biri orda akp diğer chp öbürü mhp diye kıçını yırtıyor, sonra nerde özgürlük nerde adalet nerde sorunların çözümü nerde hak nerde hukuk herkes insanlık için aranıyor...

uyumaya devam et türkiye !!!

delikanlının biri çıkıp bu oyunu bozacakmı tek merak ettiğim şey bi umudum olduğundan yazmıyorum yanlış anlaşılmasın.

bunu paylaşan ve savunan hainleri merak ediyorum , öyle ya da böyle isteseniz de istemeseniz de c.başkanı olan birisine gelen bu yaftayı nası sindirebiliyorlar merak ediyorum doğrusu

gerçi gezmiş-görmüş gibi itleri , baykal gibi mumyalardan sonra bu artık çerez gibi gelecek ama yine de o makama yapılan saygısızlığı görmemezlikten gelmek elde değil ...

PKK'YA KUCAK AÇANLAR da HAİN OLuyor değil mi?ha birşey daha var.Erbakanın mahkemede suçlu bulunup CEZA aldıgı tirilyon davasında suç ortagı vardı.mahkemede dosyası duruyor galiba.dokunulmazlıgı bitince hapse girecek zannedersem.onun adı neydi?sabıka bekleyen makam sahibi kişi yani.güldürmeyin insanı.:durdurun:durdurun:durdurun

gerçi gezmiş-görmüş gibi itleri , baykal gibi mumyalardan sonra bu artık çerez gibi gelecek ama yine de o makama yapılan saygısızlığı görmemezlikten gelmek elde değil ...

evet birde bu ülkenin cumhurbaşkanı ahmet necdet sezeri pislikleri içine çekemedikleri için sevmeyen itler var

e bi zahmet başbakanımıza konuyu iletde bu saygısızlığı düzeltsin hadi. tabi yerse...

adamlar bizim gibi deiller ki, büyük adamların kimlerin
içinden cıkacagını biliyorlar ve onlara yatırım yapılması
gerektigini de önceden çözmüşler.

Aynen Pkaka ya yaptıkları yatırımlar gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri