Abd dışişleri: Gül'ü biz yetiştirdik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yeni bişey değil zaten bu memlekette cumhurbaşkanı olupta amerikanın kontrolü altında olmayan biri yoktur. Yani öylesine biri kalkıpta cumhurbaşkanı olmaz. Yok çoban Süloymuş Yok Kayserili mütevazı bir ailenin çocuğuymuş hikaye kısmı bunlar olayın arkadaşlar. Bu yıllardan beri süregelen bir olay böylede devam eder bu

bunu paylaşan ve savunan hainleri merak ediyorum , öyle ya da böyle isteseniz de istemeseniz de c.başkanı olan birisine gelen bu yaftayı nası sindirebiliyorlar merak ediyorum doğrusu

Sen sindirebiliyormusun kayıp trilyonların nasıl uçurulduğunu?
Doğruya uçan sizin değil milletin parası :durdurun

allahınızı severseniz şurda 2 dakika adam akıllı yorumlar yazın. yorumu da geçtin düşünün yeter.

orta sınıf bir ailede yetişmişsiniz. geliriniz ya düşük ya da sizin içinizde okuma şevki var.
sınavlar açılmış sizi koskoca abd de eğitecekler. bursunuzu verecekler ve sadece yapmanız gereken gidip çalışmak.

bugün abd ye gdip çalışmayı hayalleri arasından çıkarmış sizler tutupda genç yaşlarda eğitim gördü diye birisini yargılıyorsunuz ya utanın.

Onları herşeyden önce ABD değil halk seçti. Gidin adamların özgeçmişlerini okuyun nereden nasıl geldiklerini öğrenin. Lehine bir haber olsa gidip araştırırsınız yanlışı var mı diye. ama aleyhte kullanıcaksın ya. Abd dedi doğru dedi. ABD dürüst gibisinden abidik gubudik mesajlar.

evet birde bu ülkenin cumhurbaşkanı ahmet necdet sezeri pislikleri içine çekemedikleri için sevmeyen itler var
Pisliğe çekemedikleri için mi? O zaman ben de yazıyorum. Bu adamı bir halt yapmadığı halde sırf sol görüşlü diye seven gerizekalılar mevcut. Hadi oldu mu?

çok güzel haber ellerine sağlık fetullah ı gül ü ve onun has adamı tayyibi amerikalılar yetiştirdi tabiki amerikan köpekleri
Çok güzel bir haber di mi? Kına yak.
Bir insan bu adamlar gerçekten bir numaralı Abd işbirlikçisi bile olsa bir insan buna nasıl sevinir ya? Senin zihniyetin kendi kral olmak için düşman ülkeye kendi kralını öldürmede yardım eden soytarıdan farksız. Halbuki bilmiyor ki soytarı kral olamaz.

Tekrarlıyorum. Bu adamları halk seçti. Halka da ABD mi seçtirdi yoksa Abd başkanı karşısında ellerini bağlayan ve Apo'yu asıcaz deyip ertesi gün idamını engelleyen metne imza atan hükümetler ve devlet adamları mı?

arkadaşımın dediği gibi bugün Abd'ye burslu öğrenci olarak gitme imkanı olsa uçarak gidecekler. Şimdi de tutmuş bunu yapıp yapmadağı belli olmayan bir devlet adamını ABD ajanı vs. diye yuhluyor.

Acıyorum sizlere. İnsanın kullanmadığı organları zamanla körelir. Kullanmaya kalktığında da tekrar geri getirebilmek için çok çaba sarfetmesi gerekir. Benden size uyarı sizde de bu olay gerçekleşmeden beyninizi kullanın. Yoksa ezbere yazı yazan sorgulamadan kabullen boş bireyler olarak kalacaksınız.

Bu yazıyı ingilizce yazarsam ve başlığa da Erdoğan'nın maskesi düştü diye türkçe bir başlık atarsam eminim ki, konuyu biri çevirene kadar bana teşekkür edecek çok arkadaş olacak. = )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri