ABD İran'a Savaş Açtı, Türkiye de ABD ye Askeri Destek Verdi dersek Tavrınız

tabi bu bir ihtimal.türkiye komsularına yapılacak bir saldırının içine asla girmez girmedi de.fakat destek verdi diyelim. anında vilayetimizde gösteriler düzenlerim.sesimi cıkartırım gücüm yettii kadar

eger boyle bısı olursa bı dahakı secımde akpye oy atmam

Türkiye hiçbir müdahalede bulunmaz. ABD 'ye yadım etse İran Türkiye 'yi bitirir. İrana yardım etse, ABD ile herşeyimiz biter. Düşündürücü doğrusu.. Ben İran 'a yardım etmesini isterdim..

Türkiye nin komşularına açılacak bir savaşta abd ye yardım edeceğini düşünmüyorum ırak örneğindeki gibi böyle bir teskere gelirse büyük ihtimalle reddedilir.

Avrupa birliği bize nasıl davranıyorsa bizde abd'ye aynısı gibi davranmalıyız,destek verirsek etrafımız abd ile çevrilmiş demek olur,sonucunuda tahmin edebilirsiniz.Destek değil karşı olmalıyız diye
düşünüyorum.Eğer tersi olursaki olamaz,yanlış olur.İranada demokrasi felan gelir nemelazım.

amerikaya destek verirse türkiye abd nin ve iran devletinin sonu olur yani 3 devletten eser kalmaz ama en çok zararı biz görürürz kısa ca... :)

Kendi Cıkarları İçin Gerekirse Abd Dahil Her Ülkeye Yardım Eder

bence Türkiyenin böyle bir savaşa katılmaması gerekir.sonuçları kötü olabilir fakat İran yada abd ye yardım edersek daha kötü sonuçlar doğurabilir.Amerika ırak tezkeresini geçirmediğimiz için askerlerimizin başına çuval geçirdi kara operasyonuna karşı çıktı vb.Bunlar da ABD ye yardım etmezsek bize uygulamaya çalışacağı yaptırımlar.ama yinede tarafsız olmamız gerektiğini düşünüyorum

2 Pislikten Birisi Yok OLucak Sonuçda....
Karısmazdım

türkıye abd kapıları acmaz abd irana savaş açsa gider abd ye karsı savaşırım kahrolsun ABD

olmayan bir şeyi olmuş gibi kabul edmek benim işim değil.

biz tarafsız kalsak bile zarar görcez

Türkiye yanlış yerde derim.Bence İranın yanında olmalıydı derim

İRAN YILLARDIR PKK YI BESLEDİ KAROKOLLARIMIZA SALDIRTTI.ABD AKP Yİ SECTİRDİ. AKP VE TÜRKİYE ABD NİN MÜTTEFİKİ İRANIN İYİ BİR DERS İHTİYACI VAR.....

tevbe suresine dayanarak biz müslümanların zaten üzerimize farz olan savaşmak için bir sebep daha olur... Kahrolsun ABD ve uşakları...

iran hiç bişey yapamaz türkiye nato üyesi bütün arupa devletlerinden yardım alır asıl iran tarafında olursa kötü olur eğer öyle bişey olursada hiç bişey yapamazsın istedeğin kadar gösteri yap jopu yer oturursun

bundan önce ırak a girdiler ve müslüman kardeslerimiz ölürken biz abd lilere uçak pisti verdik ve ölmelerini izledik ama iran a öle bişi yapamazlar inş. TÜRKİYE de gelişmiş silahlara sahip olucak
tabiki istemem sawaş olmasını hoş karşılamam

Geri