ABD İran'a Savaş Açtı, Türkiye de ABD ye Askeri Destek Verdi dersek Tavrınız

demokrasi istemiyoruz tabi iranda

i11208_1.jpg

Yeter mi?

bende tavrını irandan yana koymalı türkiye bakarmısınız komşularımıza masun ve yahudiler siyonistler doldu korkarım yavaş yavaş namlunun ucuna bizde geliyoruz.zaten iranda biterse sırada türkiye var.

sereffiz araplardan perslerdn tarihimizde ne yardım gorduk ki? hepsi bizi sattı. iran'nın ne yardımını gorduk ki? petrolü en pahalı kullanan biz değil miyiz? Türkiye pasiif kalmalı bole bi durumda tabi bence.

arapların şerefsizliğine katılıyorum hatta Osmanlı heryıl deveyüküyle altını sırf Kabenin tamiri için yollarken arap şerefsiz şeyhleri 1. dünya savaşında bir kaç altına sattı Osmanlıyı ingilizlere ama benim bildiğim İranla olan sınır Hala Kasrı Şirindeki gibi başka bişey varsa bile en azından su anda İran Arap köpekleri(sözüm köpeklik yapan üst kademelere) gibi ABD nin dötünü yalama derdinde değil hatta fırsatını bulsa patlatcak bi şaplak. İsrail soykırımın desteklemem ama su an israil hayvanlarını yaptıklarını anlamıyorum gidip kendilerine edenlere zarar veremediği için zavallı filistinlilere çektiriyor. ben buna kıral vezir soytarı ilişkisi diyorum kıral vezire tokat atar vezir kırala vuramaz oda gider soytarıya koyar bi tekme. İşte başka bir kıral çıkıp veziri oldürmek istiyor(iran) ve hatta vezire vuran kıralada karşı çıkıyor işte bu yüzden diğer kıral ne yapmışsa yapmış olsun ben bu davranışı destekliyorum yani İrana da bişey olsa kim çıkacak bu havlayan köpeklere hoşt diyecek bilemiyorum Türkiyeden bizlerden bekliyorum ama, AMA SADECE BEKLEDİĞİMLE KALIYORUM NE YAZIKKİ TEŞEKKÜRLER

Geri