ABD İran'a Savaş Açtı, Türkiye de ABD ye Askeri Destek Verdi dersek Tavrınız

sanmıyorum verecegini ıraka neden vermedi verse ıraka verirdi

sereffiz araplardan perslerdn tarihimizde ne yardım gorduk ki? hepsi bizi sattı. iran'nın ne yardımını gorduk ki? petrolü en pahalı kullanan biz değil miyiz? Türkiye pasiif kalmalı bole bi durumda tabi bence.

Türkiye İranın yanında biLe oLsa bi haLt yiyemez.
Yani Amerika ya karşı savaşırsak ne yapacağız , TankLarLa ABD toprakLarına mı gireceğiz :) UçakLarımız var derseniz yakıtLarı İtaLya'ya uLaşmadan biter...Ama Amerikanın tarafında yer aLırsak savaşta çok büyük etkin güç oLuruz ama bu sefer de Ortadoğu Türkiye ye karşı cephe oLur , kontroLsüz İran scut ve nükLeer başLıkLı füzeLerinin hedefi oLuruz ... Yani oLay şu ; Kimse böyLe bir savaşta Türkiye oLmak istemez ...

TÜRKİYE NATO ÜYESİDİR..NATO YA 55 YILDIR HİZMET ETMİŞ.İRAN DA KİM OLUYOR.NATO OLMASA BİLE İRAN ...GÜLDÜRMEYİN BENİ..:durdurun

kardeşim nato üyesi diye abd nin girdiği her yere tc asker mi göndercek. TBMM oylama yapılır kabul ederlerse gider etmezlerse gitmez asker.

yardim etse birsey olmaz. iran turkiyeyi saldirirsa ozaman turkiyenin esas gucu ortaya cikar. iran ordusunu gordum adamlar halen 1. dunya savasindaki gibi savasiyorlar yani 1000 kisi silahla kosup tepeyi almaya calisiyor oyle yani.

şu andaki hükümet destek vermiyeceği için bunu konuşmaya gerek yok.

yardim etse birsey olmaz. iran turkiyeyi saldirirsa ozaman turkiyenin esas gucu ortaya cikar. iran ordusunu gordum adamlar halen 1. dunya savasindaki gibi savasiyorlar yani 1000 kisi silahla kosup tepeyi almaya calisiyor oyle yani.
:saskin

pardon yaş kaç senin.

ABD İran dan daha tehlikeli böyle bir savaş olursa ABD yi şiddetle tutmamız gerekir çünkü İsrailin orta doğuyu elde etme amaçları var. Eğer şavaş olur. İran savaşı kaybederse çok büyük tehlike arz eder. Çünkü geriye Türkiye kalır. Ondan sonra yalan haberlerle Türkiye yide vururlar. İngiltere İtalya Fransa Yunanistan İsrail ABD hepsinin topraklarımızda gözü var. İşleri kolaylaşır. Böyle bir savaşa karşı çıkıp hatta İran a destek dahi vermemiz gerekebilir.

Ama şunu da unutmamak lazım ki İran savaşı kaybetse dahi abd yi taopraklarında barındırmaZ. İran ı Irak gibi görmemek lazım. ABD ye hiçbir konuda güvenmemek lazım.

evet eğer abd İran'a savaş açar ve Türkiye de abd ye yardım ederse tepkiniz ne olur merak ettim

ben hoş karşılamam
tepkimi gösteririm

türkiye ne abdnin nede iranın yanında olacak. bu yuzden en cok turkiyenin başı ağıracak.turkiye herzamanki gibi bekleyip görelim taktiğini uygular.

ABD İSTEDİ DE T.B.M.M NEREYE ASKER YOLLAMADI..EN BASİTİ LÜBNAN...:durdurun

kardeşim ben mi bilmiyorum sen mi bilmiyosun anlamadım ki.

Türk askerinin herhangibir ülkeden üs kurması farklı bişey savaşa asker göndermesi farklı bişey. Türkiyenin şuan ırak tada askeri üssü var. Nerde duydun türk askerinin lübnan da savaştığını kaç türk askeri lübnanda şehit olmuş.

Konu ne: ABD İran'a Savaş Açtı, Türkiye de ABD ye Askeri Destek Verdi dersek Tavrınız...

Yapma bunu... Yapma bunu...

hangi devirde yaşıyosun sen :saskin

Birinci dünya savaşında nükLeer gücün oLduğunu biLmiyordum :)

savaşın her turlusune karsıyım, iki taraftada olmam.savası protesto etmek için elimden bişey geliyosa yaparım .ama maalesef TBMM nin birkez daha tezkere yasasını redetmesini beklemek saflık olur

ABD İSTEDİ DE T.B.M.M NEREYE ASKER YOLLAMADI..EN BASİTİ LÜBNAN...:durdurun
2.korfez mudahalesinde 5 yıl once abd nin istegine ragmen asker yollamamıstık.ama sanada kızmamak lazım bunu hatırlaman zor. bende bu hukumetin bu denli gururlu ve insanlık onuruyla dolu bi harekette nası bulundugunu anlayamamıstım

hiçbir sekilde abd ye destek verilmesi istemem

Geri