500 Portable Program Tek Menüde (Dünyada İlk)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harddiskde toplam kaç MB yer kaplıyor...

Arkadaşım benim anlamadığım şu bu programlar tamamen çalışıyor mu mesela Photoshop CS3'e tıkladığımda hemen açılır mı Aynı yüklemiş gibi.

Yardım edene +repp

Sanırım burada 2009 model progamlar var.2010 Model programları da upload ederseniz yakında on numara olur.Çok sağol kardeş..

HardDiskde Toplam 6.94 GB yer kaplıyor bende arşiv portable programlar kurulumu olmadan çalışan programlardır örnek photoshop'a tıklarsın açılır kullanırsınız,yalnız font gibi photoshopa ilave dosyalar atamazsınız belli bir kurulum dosyası olmadığı için içindekinlerle yetinmek zorunda kalırsınız

HardDiskde Toplam 6.94 GB yer kaplıyor bende arşiv portable programlar kurulumu olmadan çalışan programlardır örnek photoshop'a tıklarsın açılır kullanırsınız,yalnız font gibi photoshopa ilave dosyalar atamazsınız belli bir kurulum dosyası olmadığı için içindekinlerle yetinmek zorunda kalırsınız
Anladım sağolasın ..

Size Ne Kadar Tşkr Etsem Azdır .....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!____________
Tşkler_tşkler_tşkler_tşkler_tşkler_tşkler_tşkler

tşkler ellerin dert görmesin.....!!!!!...!!!...._____emeğine sağlık dostum........

Arkadaşlar Linkleri Biri şikayet ettiğinden dolayı silindi tekrardan Upload Yapıcam

Silinen Linkleri BiPeRVa tekrardan Upload Ettiği İçin Teşekkürler.

arkadaşlar ben diyecek kelime bulamıyorum fevkeladenin fevkindesin arkadaşım ellerine sağlık yalnız tüm cevapları okudum herkes partlardan şikayetçi bende indirdim yalnız kaç defa indirdim ise 5. partı çözemedim hata veriyor. Nasıl yardımcı olabilirsin. Emek boşa gitmesin

cok harıka da ufacuk bı sroum olcek
bunlardan ıstedıgıımızı bılgısayara nasıl yuklerız pekı
cunku bazı programlar yuklemeden tam calısmıyor ya da butun ozellıkllerı olmuyo ornegın
bılgısyarı actıgında otomatık acılması gıbı....

Emeğine sağlık. Bu çok güzel bir paylaşım olmuş:)))))))))))))

hcm ınıdrdım programı fakat yaklasık 20 tane trojan ve wın32 vıruslerı buldu bnm antıvırus habeırın olsun

g data 2010 kullanıyorum

tarattım ve sımdı kullanıyorum emegıne saglık arkadaslara tavsıyem g data ıle taratsınlarrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri