500 Portable Program Tek Menüde (Dünyada İlk)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elinize emeğinize sağlık ...

hocam 24 partı indirdim, rardan çıkartırken 5. ve 20. partlar tam çıkmadı, bir kez daha indirdim ama sorun devam ediyo. gerçi çok bi problem yok ama sektörel yazılımların içindeki swishmax hasarlı bi onu çalıştıramıyorum. sadece swishmax için bi çözüm üretebilirmiyiz acaba?

Teşükkürü bir borç biliyorum dostum... İndirmek için epey zorlandım ama nihayet başardık.

Tekrar teşekkürler...

abi harikasınız ya ellerinize sağlık süper çalışma

içinde adobe premier programının olmamasına üzüldüm bunun dışında tüm adobe serisinin portablesi var çok güzel bir dvd, acaba ileride yeni çıkan programlar içine ekleyebilir miyiz?

16'ncı Part'da problem var belki 10 defa indirdim hepsinde hata verdi ilgilenireniz sevinirim. TEŞEKKÜRLER elinize sağlık

Paylaşım için çok teşekkürler sağolasın

22 nci part ta sorun var hepsini indirdim ama klasöre çıkarırken 22 nci partda hata mesajı verdi.

aga ben rapidshareyi acamıyomki nası indircem

İlkide süperdi emeğine sağlık kardeşim selametle...

paylaşım için sağol emeğine sağlık ama hocam bazı partlarda kaspersky virüs buluyor bu içindeki security programlarını virüs olarak görüyo olabilir mi ?

Ellerine Sağlık Walla ne denilebilirki 13. parttayım şuan inşAllah bir sorun olmaz IDMle indirdim hepsini.

Dai şahansınnn Süpersin Ne Bilim Bayagı Bişeysin Eline Saklıkk

scripting system:
unable to create active script site object

diye bir hata veriyor bazı programlarda neden olabilir .

Harddiskde toplam kaç MB yer kaplıyor...

Arkadaşım benim anlamadığım şu bu programlar tamamen çalışıyor mu mesela Photoshop CS3'e tıkladığımda hemen açılır mı Aynı yüklemiş gibi.

Yardım edene +repp

Sanırım burada 2009 model progamlar var.2010 Model programları da upload ederseniz yakında on numara olur.Çok sağol kardeş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri