2009/2010 Galatasaray Transfer HaberLeri [Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Alex G.Saray yolunda

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin arası bu defa Alex de Souza yüzünden açılacak gibi görünüyor.

F.Bahçe'nin Alex, Deivid ve Carlos'u göndereceğinin ortaya çıkması gündeme bomba gibi düştü. G.Saray, Alex'i almak için hemen kolları sıvadı.

Sarı-kırmızılı ekip, Yıldırım'ın defterden sildiği yıldızı transfer ederek Emre'nin rövanşını almayı planlıyor.

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin arası bu defa Alex de Souza yüzünden açılacak gibi görünüyor. Sarı-lacivertli ekibin üst üste aldığı kötü sonuçlar nedeniyle başkan Aziz Yıldırım'ın Roberto Carlos ve Deivid ile birlikte Alex de Souza'yı de gözden çıkardığı ve sözleşmesinin fesh edilmesi için çalışmaların başlatılmasını istediği ifade edilirken, bu haber en çok sarı-kırmızılı yönetimi sevindirdi. Galatasaraylılar hemen harekete geçti. Kaptanlık tepkisi Sezon başında sarı-lacivertli ekibin Emre Belözoğlu'nu transfer etmesini unutmayan sarı-kırmızılı yönetim, Brezilyalı yıldızı renklerine katarak rövanşı almayı planlarken, menajeri Figer'den görüşmek için randevu talep edildiği bildirildi. Tarafların önümüzdeki günlerde buluşacağı öğrenildi. Öte yandan Yıldırım'ın kendini suçlaması ve Emre'yi kaptan yapacağını söylemesine bozulan Alex'in de Galatasaray'a sıcak baktığı bildirildi

kaynak

http://spor.mynet.com/haber/12133

Bu ne saçma bir egodur yaa,emrenin rövanşıymış... Kardeşim isteyen istediği takımda oynar,fbli olmak başka şey,fb de oynamak başka.Aynı şey gs ve diğer tüm takımlar içinde geçerli,bunu "onlar bizim oyuncumuzu aldı,bizde onlarınkini alacağız" gibi bir kompleks ve takıntı boyutuna getirmek çok saçma...

yani şu olayı gs li bir yöneticinin düşündüğüne inananınız var mı çok merak ediyorum.

transfer dönemi gazeteler çalışıyor. yalan bunlar konuşmaya gerenk yok.
yakında carlos ve eduda gelir hesapta.

Dünya devi Arda'yı resmen istedi!

Dünya devi Arda'yı resmen istedi!

65553.jpg

Florya'ya resmi teklif mektubu geldi. Dünya devi bir klüp Arda Turan'ı istiyor. Galatasaray karmaşık duygular içinde...

Ve Barcelona, Arda Turan için Florya'ya "resmi teklif mektubu"nu gönderdi. Ancak Başkan Adnan Polat, iki önemli gerekçeyle İspanyollar’a karşı ‘oyalama taktiği’ içine girdi.

NE ARDA’DAN NE PARADAN

Htspor'un haberine göre, Geçtiğimiz günlerde Florya’ya öyle bir mektup geldi ki; açarken insanın içini titreten cinstendi... Mektubun yazarı İspanyollar’dı. Dünya devi Barcelona, Adnan Polat’tan Arda Turan’ı resmen istiyordu. Başkan, garip duygularla geçirdi o anı... Arda, G.Saray’ın paraya çok ihtiyacı olduğu bir sırada satılırsa ilaç olurdu. Ama kalırsa da ‘gelecek yılın takımını onun etrafında kurmak’ vardı. İşte bu karmaşık düşünceler içindeki Polat, Katalan ekibine hemen cevap vermek yerine onları oyalama yolunu tercih etti.

İŞTE POLAT'IN İKİ SEBEBİ

1- Takım kötü giderken Arda da elden giderse muhalefet ve taraftarlar büyük tepki gösterir.

2- Genç oyuncunun, yeni hoca belli olmadan satılması sıkıntı yaratabilir.

BARCELONA YA VAZGEÇERSE

Oyalama taktiğinin perde arkasında çok önemli iki sebep yatıyor. Öncelikli olarak Polat, muhalefetten ve taraftarların olumsuz tepkisinden çekiniyor. Zaten takımın aldığı kötü sonuçlar yüzünden istim üstünde olan tribünler, böyle bir satış sonrası daha da büyük tepki göstermesinden korkuluyor.

Ayrıca Polat’ı alaşağı etmek adına harekete geçen ‘imzacı muhalifler’in eline de koz verilmek istenmiyor. Ayrıca gelecek yıl takımın başına getirilmesi planlanan yeni hocanın da fikrine başvurulması hedefleniyor. Ve bütün bunlar hesaplanırken ‘Ya Barcelona kesin kararımızı vermeden bu işten vazgeçerse’ endişesi de yaşanıyor.

kaynak

ben bi galatasaraylıyım be arda iyi bi para verilirse satılsın yoksa onlar türlü hilelere başvurarak hiç bir para vermeden bizden oyuncuları alıyolar böle başımız çok yandı

arda gider ardalar gelir iyi bir para vereceklerse neden olmasın futbol ekonomik bir platform parasal sıkıntıda olan gs bunu yapmalı bence

ben bi galatasaraylıyım be arda iyi bi para verilirse satılsın yoksa onlar türlü hilelere başvurarak hiç bir para vermeden bizden oyuncuları alıyolar böle başımız çok yandı

arda da bir galatasaraylı bence unutmayalım.
ribery gibi 2-3 kuruşa takımını satacak bir oyuncu olsaydı zaten devre arasında allem eder kallem eder giderdi.

Ben kendimi bildim bileli o para sıkıntısı hiç bitmiyor GSde o yüzden Arda'nın satılmasıylada bitmeyeceğini anlamak için müneccim olmaya gerek yok.Ben diyorumki başkan Polat'a verme Arda'yı şimdilik,iyi bir teknik direktör getir ve seneye şampiyon ol.Eğer bunu başarırsa(öyle kolay olmadığını bende biliyorum) zaten şampiyonluktan dolayı bir para girecek aksasına,sonrada istiyorsa Arda'yı satsın derinbi ohh çeksin.

ÖnceLikLe Gurur Verici. . .
ßende SatıLması Taraftarıyım. . .
Hem Türk FutboLu için Hem Arda İçin Hem GaLatasaray için. . .

Hayrını Görsün, Bence Fenerden GitmeLi Bu Adam

gs bu transferle asrın salaklıgını yapar dogruysa.
zaten kurtulmaya calıstıgımız bı lıncoln var birde basına alexi al.
illa fenerli birini alacaksalar gidip apiahı alsınlar.

aLex'in LincoLn'den bi farkı yoktur..
yaLan haberdir büyük ihtimaL ama doğru biLe oLsa istemem..

"-BARCELONA YA VAZGEÇERSE-" diye bi seçenek çok saçma..
Sonuçta kaLiteLi ürün bizde,bizim kararımız önemLi.. :goz:
geLecekse yeni hoca ve kuruLacaksa yeni takıma göre karar veriLirse daha sağLıkLı oLur..

Valla Arda'ya sorsan o ne düşünüyo acaba,bence kariyeri açısından gitmesi süper olur Messi ile yanyana oynar ne güzel olur.Tabi ben gitmesin diyorum

Barca ne zamandan beri istiyor Ardayı,eğer giderse başarılı olmasını çok isterim gurur verir, gs de kalırsa başarılı olmasın heh :)

Geri