2009/2010 Galatasaray Transfer HaberLeri [Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
€rd@ls10;4315651' Alıntı:
zannetmiyorum gs' ın bu futbolcuyu alacağını

yanLız menajer anLaşıLdığını söyLemiş üLke basınına :S Sonuçta Gs'nin aLakası oLmasa Dünyada o kadar takım var niye GaLatasaray ?
BakaLım,YanLış bir adım atmazLar umarım,
VideoLarını izLeyenLer var sağLam ve hızLı oLduğu söyLeniyor
video'sunu buLursam bu mesaj'ımın aLTından veririm..

çok şey beklendi ama doğru düzgün bir şey veremedi.....Galatasaray'a nazlı değil hırslı oynayan ve bu hırsı futboluna olumlu olarak çevirecek adam lazım....

menajer kendi ve oyuncusunun adını duyurmak için üLkesinde bu tür haberLer çıkarıyor oLabiLir,Barça dese kimse yemez.. Gs için ideaL bi haber.. :goz:

bence satılmasın ön libero da doğru düzgün adam kalmaz ayhan bir kaç sene daha oynar gerisi meçhul sonra kalırız mehmet güvene......böyle gençleri takımda tutmak da fayda var.........

10-12 ye gideceğini sanmam kriz war yahu en fazla 5-6 6ya gitsinde zarar ettirmesin diyorum ben .

Gitmesin uzun bacaklı Viera gibi, iyi top çalıyo Gs'nin maçlarını 90 dk izleyenler muhakkak biliyodur.

evet top çalıyor ama kaptırtıgı toplar çok daha fazla ve genelde çıkarken kaptırdıgı toplar yzunden bu sene kaç tane gol yedik artık surekli şut atıyor ama daha ben geldiğinden beri attığı 2 gol hatırlıyorum biri de defansa çarpmıştı ayrıca adam hiç dikine oynamıyor hep yan pas veri pas gerçi galatasarayın genel hastalıgı bu ayhan da aynısı hep yan pas oynuyorlar :)

Daha Yaşı Çok Genç ve Avrupa KLüpLeri Yeteneğinin FarkındaLar, Uzun SüreLi Bir Kontrat İmzamaLı GaLatasaray Yönetimi ve Eğer Gidecekse İyi Bir Para KazanmaLı Bu İşten Derim.

Kendileri için daha iyi olacağı kanaatindeyim.
Gençlere yol açmak lazım.

menajer kendi ve oyuncusunun adını duyurmak için üLkesinde bu tür haberLer çıkarıyor oLabiLir,Barça dese kimse yemez.. Gs için ideaL bi haber.. :goz:

Menajer oyunu diyosun =)
Bunuda düşünmek Lazım,ki sen şimdi söyLeyince bu daha mantıkLı geLdi ortak

İyi bişeye benziyo, Lincoln'nün yerine olabilir. Alalım bence de

Merinos'un fiyatları patlar yav..

Valla bu adam böyle oynuyorsa .. neden GS'ye gelsin..

Takıma yararından çok tavırları davranışları ile zararı oldu.
Artık ayrılık vakti geldi.
Gitmeli.

Geri