2009/2010 Galatasaray Transfer HaberLeri [Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
İstanbuL a geLen tüm topcuLarı 3 büyükLere payLaştıyorLar!!!

keşke olsada getirseler hamiti 10 tane cinconu cebinden cıkarır

Kanoute iddiaları

kanoute.jpg

Galatasarayımız, sezon bitmeden ilk büyük transfer bombasını patlattı: Frederic Oumar Kanoute! Sarı-kırmızılı yönetim, Sevilla'nın Malili süper golcüsü ile prensip anlaşmasına vardı. Galatasaray'ın bu transfer için ocak ayından bu yana Sevilla ve ünlü forvet ile görüştüğü ortaya çıktı.

Kanoute bombası

Fotomaç'ın 24 Mayıs Pazar günü çıkna haberinde, Ocak ayından beri Sevilla ile temasta olan sarı kırmızılılar, oyuncu ve kulübü Sevilla ile el sıkışğı yazıldı.

Kolları erken sıvadı

Galatasarayımız büyük oynuyor. Gelecek sezonun kadrosunu kurmak için erkenden kolları sıvayan sarı-kırmızılılar, Leo Franco ile Mustafa Sarp'ın ardından bir büyük transfere daha imza attı ve Sevilla'nın dünyaca ünlü golcüsü Frederic Kanoute ile prensipte anlaştı. Tarafların ocak ayından bu yana belli aralıklarla görüştükleri belirlendi.

Sonunda ikna ettiler

Uzun pazarlıkların ardından, teknik direktör Jimenez ile ters düşen Malili golcünün Galatasaray'a "Evet" demesiyle transfer resmiyet kazanırken, resmi imzaların sezon sonunda atılacağı bildirildi. Detaylar henüz tam olarak netleşmese de Galatasaray'ın Sevilla'ya Mehmet Topal ve para vereceği de gelen bilgiler arasında.

Cami satın aldı

11 yıl önce Müslümanlığı seçen Kanoute, İspanya'da hayırseverliğiyle tanınıyor. Geçtiğimiz yıllarda Sevilla'da bir camiyi satın alarak yıkılmaktan kurtaran golcü futbolcu, Galatasaray'ı büyük hedefleri ve Müslüman bir ülkede oynamak istemesi nedeniyle tercih ettiği belirtiliyor.

Kaynak: Fotomaç :durdurun​

kaynak sakatta olsa beni heyecanandırdı... cok güzel olur walla...

Le Guen'e gittik

Yönetimimiz, camianın destek vereceği bir teknik adamı getirmek için kolları sıvarken, Paul Le Guen ismi üzerinde birleşildiği ortaya çıktı.

le_guen34657.jpg

Yönetimimiz Paris'e çıkarma yaptı. Önümüzdeki sezon için atılıma erken kalkan sarı kırmızılılar, takımın başına tüm camianın destek vereceği ve ses getirecek bir teknik adamı getirmek için kolları sıvarken, Paul Le Guen ismi üzerinde birleşildiği ortaya çıktı.

Paris Saint Germain'in başında bu hafta sonu son kez sahada boy gösterecek olan Fransız çalıştırıcıyla görüşmek için dün Paris'e giden başkanımız Adnan Polat ve Futbol Komitesi üyemiz Haldun Üstünel, tecrübeli çalıştırıcıyı ikna etmeye çalışacak. Paul Le Guen için görüşmelerini sıklaştıran Galatasaray Yönetimi, favori hoca adayı Bernd Schuster konusunu en geç 1 Haziran'a kadar olumlu ya da olumsuz netleştirecek. Alman hocanın Galatasaray yönetimi ile 10 gün önce yaptığı görüşmede şartlarını ve istediği yıllık ücretin yanısıra, transfer bütçesini açıkça idarecilere bildirdiği ve haber gelmemesi halinde 1 Haziran'dan sonra başka kulüplerle masaya oturacağını söylediği de öğrenildi.

Fransa seferindeki Polat ve Üstünel ikilisinin buradan rotayı diğer Avrupa ülkelerine çevirip, listelerinde bulunan ünlü golcü Ruud Van Nistelrooy ve flaş isimlerle de görüşmeler yapması bekleniyor.

1 Mart 1964 doğumlu olan Paul Le Guen, Rennes, Lyon, Glasgow Rangers ve Paris Saint Germain'i çalıştırdı. Fransız hoca, PSG ile bu hafta son maçına çıkacak.

iLk 9 sayfadaki transfer konuLarını toparLayıp tek bir başLıkda birLeştirdim.
Yaza girerken böyLe bir medyamız oLduğunuda göz önüne aLarak her gün ayrı bir oyuncuyu avrupadan transfer ediceğimize göre böLümün daha düzenLi ve temiz oLması için bu tek başLık aLtında haber oLarak vereLim.
........

ben habere ınanmadım ama gs ye bülent gitmez lafını daha geldıgı gun demıstım gs bülent cok fazla bence...

Aslan'a Gürcü stoper

Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, Blackburn´de forma giyen 27 yaşındaki savunma oyuncusu Zurab Khizanishvili ile transfer görüşmeleri yaptığı öğrenildi.

18_256140_27FAN9GS-C-B4233.jpg

Kadrosunu yeni sezonda iki stoperle birden takviye etmeyi planlayan Galatasaray Yönetimi, Avrupa’nın dört bir yanında arayışlara devam ediyor. Sarı-Kırmızılı idarecilerin bu doğrultuda rotayı İngiltere’ye çevirdiği öğrenildi. Hedefte ise Blackburn Rovers’ın Gürcü savunma oyuncusu Zurab Khizanishvili var. Tugay Kerimoğlu’nun takım arkadaşı olan 27 yaşındaki futbolcu, Blackburn’e 2006-2007 sezonunda gelmişti. Bu sezon Premier Lig’de 5, Federasyon Kupası’nda 4, Lig Kupası’nda da 3 maça çıkan 1.85’lik stoper fazla forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor.

8_256141_Zurab-Khizanishvili4233.jpg

ZURAB KHİZANİSHVİLİ
Adı: Zurab Khizanishvili
Yaşı: 27
Ülkesi: Gürcistan (57 maç)
Boyu: 1.85
Pozisyonu: Stoper
Takımı: Blackburn Rovers (36 maç)
Önceki takımları: Rangers (42 maç), Dundee (43 maç), Lokomotif Tiflis (16 maç, 1 gol)

Fanatik

Everton'ın Arda ısrarı

İngiltere'nin Everton takımı, Arda Turan'ı istiyor. Premier Lig takımının menajeri David Moyes, Galatasaray'ın genç yıldızı için ısrarlı...

20081106.223217_POR413_1028.widec.jpg

Avrupa Ligi'ne katılma şansını ligin son haftasına bırakan Galatasaray'da, yönetim bir yandan yeni sezonun hazırlıklarına başlarken, futbolculara transfer teklifleri de gelmeye başladı.

Galatasaray'ın genç yeteneği Arda Turan, bu konuda başı çeken isim olurken, Premier Lig ekiplerinden Everton yıldız futbolcuya talip oldu.

Everton menajeri David Moyes'in, Arda'yı yeni sezonda takımında görmek konusunda ısrarcı olduğu öğrenildi.

Arda Turan da Ada'da oynamaya sıcak bakıyor. İki kulübün anlaşması durumunda, genç oyuncunun önümüzdeki yıl Premier Lig'de oynaması bekleniyor.

NTVSPOR

Siyah inci Cimbom'a

G.Saray yönetimi, küme düşen takımından ayrılmak isteyen golcü futbolcuyu ikna etmek için Tugay Kerimoğlu'nu devreye sokmaya hazırlanıyor

Baros'a çok kaliteli bir partner arayan G.Saray, Djibril Cisse'den sonra Obafemi Martins'i de transfer listesine aldı. Sarı-kırmızılı ekibin yöneticilerinden Haldun Üstünel-Murat Yalçındağ ikilisi, Premier
Lig'de küme düşen Newcastle United'ın Nijeryalı golcüsü Martins için temaslara başladı. Taraftarların Martins'in satılmasını istemediği, buna karşılık giderleri azaltmaya kararlı olan kulüp yönetiminin bu oyuncuyu elden çıkarmaktan yana olduğu belirtildi.

G.Saray yönetimi ise 25 yaşındaki Martins için Tugay Kerimoğlu'nu devreye sokmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta futbola veda eden, cumartesi günü de G.Saray-Sivas maçı öncesi Ali Sami Yen'de G.Saray kulübü tarafından kendisine plaket verilecek olan Tugay, Martins'in ikna edilmesinde aktif rol üstlenecek. Bu sezon 28 maçta 8 gol atan Martins'in sözleşmesi 2011 yılında bitiyor. Yıldız futbolcu, küme düştüğü için Newcastle United'dan ayrılmak istiyor.

fotomaç

Şimdiden söyLüyorum Juninho geLicek =)
Haber derinLerden

İşte son Aslan!

A Milli Takım kadrosuna kadar yükselen Ufuk, şimdi Galatasaray´a transfer olmak için gün sayıyor.

18_256251_28FAN09MURO3-Y-B423.jpg

Futbola Altay’da başladı Ufuk Ceylan... 15 yaşında Ersun Yanal onu Manisaspor’a transfer etti, henüz 16 yaşında Süper Lig’de ilk 11’de forma giyme şansı buldu. Genç ve Ümit Milli takımlarda oynarken, kolunun kırıldığı bir maçta oyuncu değişikliği hakkı bittiği için son 15 dakikayı o şekilde oynamış ve bu şekilde gündeme gelmişti. Sonrasında A Milli Takım kadrosuna kadar yükselen Ufuk, şimdi Galatasaray’a transfer olmak için gün sayıyor. Heyecanını ise ilk kez FANATİK’e anlattı:

8_256252_28FAN09MURO2-Y-B423.jpg

‘Koşa koşa giderim’

“Galatasaray her zaman bana yakın gelen bir camia. Arda, Hakan Balta, Zafer ve Ferhat’la hep yakın ilişkideyiz. Zaten İstanbul’a gelince Hakan abinin evinde kalıyorum. En beğendiğim kaleci de Mondragon’dur. Galatasaray gerçekten oynamak istediğim bir kulüp. Şu an sadece bir bonservis sorunu var, o da hallolduğunda koşa koşa giderim Galatasaray’a. Kendime güveniyorum. En az 10 yıl Galatasaray kalesini korurum.”

13_256253_28FAN09MURO4-Y-B423.jpg

Manisa’nın genç kalecisi Ufuk, Cim Bom’la resmi sözleşme imzalamak için gün sayarken, oldukça iddialı konuştu: “En az 10 yıl Galatasaray kalesini korurum”

Fanatik

Geri