2009/2010 Galatasaray Transfer HaberLeri [Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Sezer ve Ufuk'ta sona doğru

Galatasaray’ın bekle-gör politikası sonuç verdi. Siyah-beyazlılar, seneye serbest kalacak iki yıldızı Sezer Öztürk ve kaleci Ufuk Ceylan için geri adım attı. Genç oyuncular için pazarlıkların bugün başlaması bekleniyor.

1321_B_ufuk001.jpg

Galatasaray Yönetimi, Manisaspor’un iki genç yıldızı Sezer Öztürk ve Ufuk Ceylan transferinde sona yaklaştı. Uzun zamandır her iki oyuncuyla da yakından ilgilenen sarı-kırmızılılar, Ege ekibinin iki futbolcu için yaklaşık 5 milyon euro istemesi yüzünden, “Bekle-gör” politikası uygulamıştı.

Ancak, seneye serbest kalacak olan Sezer ve Ufuk’a bir türlü imza attıramayan Manisaspor, yaşanan olumsuz gelişmeler üzerine geri adım atarak, Cim-Bom’a haber gönderdi.

Almanya’daki hazırlıklarını tamamlayarak dün Manisa’ya giden siyah-beyazlılarda, oyunculara bugün son kez fikirleri sorulduktan sonra, Cim-Bom’la görüşmeler için düğmeye basılacak. Buna rağmen iki oyuncunun da sözleşmelerini uzatmaya soğuk baktığı kaydedildi.

Aslan’ın, her iki oyuncu için 1.5-2 milyon euroluk bir transfer bütçesi ayırdığı, ayrıca başta Mehmet Güven ve Özgürcan olmak üzere teknik direktör Frank Rijkaard’ın istemediği bazı futbolcuları da görüşmelerde Manisaspor’a önereceği dile getirildi.

Geleceğe yatırım!

İddialı bir takım kurmanın yanında geleceğin temellerini atmak isteyen sarı-kırmızılılar, bu iki genç yıldızı kadrosuna katarak, önümüzdeki sezon maçlarını oynayacağı Türk Telekom Arena Stadı’na değişim ve dönüşüm sürecini tamamlamış olarak çıkmak istiyor.

KaynaK

Cimbom'dan sürpriz atak !

Cimbom'dan sürpriz atak !

Galatasaray, müthiş bir transfer atağına daha kalktı.

286968.jpg

Bu kez hedefte, Fenerbahçe taraftarının sevgilisi olan Uruguaylı yıldız var

Fenerbahçe’nin bir türlü anlaşma sağlayamadığı Lugano’ya transferin flaş ekibi Galatasaray’ın resmi teklif götürdüğü haberi gündeme bomba gibi düştü. Aziz Yıldırım’ın, “Ya yıllık 3 milyon dolara oynar ya da başka takıma gider” diyerek rest çektiği Lugano’nun menaceri Figer’in Sarı-Kırmızılı yönetimle görüştüğü öğrenildi. Yıldızları Cim Bom’a getirerek taraftarın kalbinde taht kuran yönetici Haldun Üstünel’in Uruguaylı oyuncuyla yakından ilgilendiği belirtildi. Bu işin 1 hafta içinde noktalanması bekleniyor.

Can Gebetaş / Fanatik​

Fanatik oldu olacak Maradona'yı getirsin Galatasaray'a :durdurun :durdurun

Lugano çok iyi bir defans oyuncusu ama Fenerbahçe'ye yakışıyor..
ayrıca defansın hırçın oLması iyidir ama Lugano hırçından da öte bazen çirkefLiğe kaçıyor ve ben takımda istemem öyLe bir futboLcu.. (Sabri ve Ayhan'ı da istemediğim gibi)

Lugano çok iyi bir defans oyuncusu ama Fenerbahçe'ye yakışıyor..
ayrıca defansın hırçın oLması iyidir ama Lugano hırçından da öte bazen çirkefLiğe kaçıyor ve ben takımda istemem öyLe bir futboLcu.. (Sabri ve Ayhan'ı da istemediğim gibi)

söyleyecek başka laf bulamıyorum lazish..sözlerine %100 katılıyorum..lugano gibi çirkefe gerek yok bizim takımda biz zaten flush royale mizi yaptık bu sene takımda :)

onu bunu bilmem lugano çok mütüiş bir oyuncu ben galatasaraylıyım bu adamın alınmasını isterim hiç çoktan gökan zqandan iyidir.

Lugano Gs defansına kalite katar.Açıkçası Servet-Gökhan Zan ikilisi ile işi zor Galatasaray'ın.

Taraftar isterse neden olmasın diyorum,kıskanacağım bi transfer olur.

şöyLe söyLiyeyim yorumda da beLirtmiştim Lugano çok iyi bir defans oyuncusu hani it gibi oynar derLer ya öyLe.. ama bu Gs takımının karakterine aykırı diye düşünüyorum..
bence bizde başarıLı oLamaz..

bncede inşallah gerçek değildir bu kadar karektersiz bir futbolcu galatasataya yakışmaz...

Geri