2009/2010 Galatasaray Transfer HaberLeri [Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Siz TSL için transfer yapıosanız hiç yapmayın daha iyi ^^ Bizde hedef Avrupa her zaman olduğu gibi :goz:

Kıskanıyorlar yA :D . Konfederasyon kupasında Santos u izledim bu adam brezilya milli takımında ne işi fıss dedim maicon bile sol bek te ondan iyti oynar dedim fener 3 gün sonra adamı aldı geldi :D

G. Saray'a kötü haber!

G. Saray'ın transfer gündeminde olan Chelsea'nin portekizli orta saha oyuncusu Deco takımında kalacağını açıkladı.

The Times'a konuşan 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu, "Chelsea'de kalacağım çünkü kontratım var. Sadece oynamak istiyorum ve sahada en iyisini yapmak istiyorum. Geçen sezon benim için çok zordu. Çok sakatlık geçirdim ve sadece birkaç naç oynayabildim. Oynamaktan mutluyum. Her oyuncu oynamaya ihtiyaç duyar ve oynamak ister. Umarım bu sezon sakatlık geçirmek ve oynayabilirim."

"Aynı yıl 4 sakatlık yaşadığınız zaman zor oluyor. Tekrar kendinizi toparlıyorsunuz ve fizik olarak hazır hale geliyorsunuz ve ardından ikinci sakatlık. Bahane söylemeyi sevmem ama umarım yeni sezonda çok çalışım iyi bir başlangıç yaparım" açıklamalarında bulundu.

Kaynak : Sporx.com

Ne deco'su ya bize stoper lazım... =)

ne kadar sıkı fenerlıde olsam... getirsin gS 'ın adıda iyice duyulsun sonuçta Türk klübü inş gelir

Süper Lig artık tanınır bir lig. Artık imkansız birşey kalmadı.
Impossible is nothing!

Lincoln'ün yerine Ledesma!

Lincoln'ün yerine Ledesma
Yollarını ayırdığı Lincoln’den boşalan yeri doldurmak isteyen Teknik Direktör Frank Rijkaard’ın raporu doğrultusunda harekete geçen sarı kırmızılı yönetimin rotayı İtalya’ya çevirdiği öğrenildi.

8357_B_led001.jpg

Lazio yetkilileri ile önümüzdeki günlerde biraraya gelecek olan Galatasaray kurmayları 8 yıllık Seria A tecrübesi olan oyuncu için nabız yoklamaya başladı. Galatasaray, fiyat konusunda Roma ekibiyle anlaşma sağladığı takdirde tecrübeli oyuncunun bonservisini alacak.

Futbol hayatına Boca Juniors’ta başlayan ve İtalya’da Lecce ve Lazio’da forma giyen 27 yaşındaki tecrübeli futbolcu iki ayağını da çok iyi kullanıyor. Uzaktan attığı sert şutları ve bu tarz golleriyle ünlenen Ledesma, Lazio formasıyla 99 maçta çıktı ve 7 kez fileleri havalandırdı. 24 Eylül 1982 doğumlu olan Arjantinli yıldız, doğum günü olan 24’ün uğuruna inanıyor ve bu numaralı formayla mücadele ediyor.

25.07.2009
Kaynak : Hürriyet​

Haldun Üstünel'in peşine takıcaksın bi ajan :D nereye gidiyo kimle görüşüyo hepsini aktarıcak :D

Deco Son olarak The times e Yaptığı Açıklamada Chelsea Da Kalıp Burada Kendini Göstermek istediğini Söylemiş. Maalesef ama O bölgeye bi adam alırız

Ledesma Atağı

Ledesma atağı

25 Temmuz 2009 Cumartesi * 09:35

Lazio forması giyen Arjantinli orta saha oyuncusu Cristian Daniel Ledesma için girişimlerde bulunduğumuz öğrenildi.

Yollarını ayırdığı Lincoln'den boşalan yeri doldurmak isteyen Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard'ın raporu doğrultusunda harekete geçen sarı kırmızılı yönetimin rotayı İtalya'ya çevirdiği ve Lazio forması giyen Arjantinli orta saha oyuncusu Cristian Daniel Ledesma için girişimlerde bulunduğu öğrenildi.
Lazio yetkilileri ile önümüzdeki günlerde biraraya gelecek olan Galatasaray kurmayları 8 yıllık Seria A tecrübesi olan oyuncu için nabız yoklamaya başladı. Galatasaray, fiyat konusunda Roma ekibiyle anlaşma sağladığı takdirde tecrübeli oyuncunun bonservisini alacak.

Futbol hayatına Boca Juniors'ta başlayan ve İtalya'da Lecce ve Lazio'da forma giyen 27 yaşındaki tecrübeli futbolcu iki ayağını da çok iyi kullanıyor. Uzaktan attığı sert şutları ve bu tarz golleriyle ünlenen Ledesma, Lazio formasıyla 99 maçta çıktı ve 7 kez fileleri havalandırdı. 24 Eylül 1982 doğumlu olan Arjantinli yıldız, doğum günü olan 24'ün uğuruna inanıyor ve bu numaralı formayla mücadele ediyor.
Kaynak : Hürriyet.com - webaslan.com
Yorumum : İnşallah O bölgeye İyi Transfer Yaparız. Ztn bu adam iyi olmasa Rijkaard istemez. İnşallah gerçektir .
TEŞEKKÜR Butonuna Basmak Mouse yle 1 adım.

Bu kim ya :D . Forvet ise İhtiyacımız yok ama Orta saha ise alalım

Scolari Bana GALATASARAY ' a Git Dedi

Scolari bana 'G.Saray'a git' dedi

"G.Saray'ın yaptığı tekliften gurur duydum. Son iki gün transferim için çok çaba gösterdiler. Scolari'ye G.Saray'ı sordum. Bana 'G.Saray'a git' dedi. Yöneticilerim yeni sezonda Chelsea'de yerimin olmadığını bana kibarca bildirdiler. Ancak şu anda ismini açıklayamayacağım bir İtalyan takımı ile görüşüyorum".

Chelsea'nin süper yıldızı Deco, Türk basınında sadece Fotomaç'a konuştu. Arkadaşımız Selçuk Manav, Portekizli süper stara ulaşan ilk Türk gazeteci oldu. Selçuk Manav'ın telefonla yaptığı müthiş Deco röportajını, noktasına virgülüne dokunmadan aynen yayınlıyoruz: "G.Saray'ın teklifinden gurur duyduğumu söylemeliyim. Son iki gün transferimi gerçekleştirebilmek
için yoğun çaba gösterdiler. Scolari'ye Galatasaray'dan teklif aldığımı söyledim. Bana 'Galatasaray'a git!' dedi.

Kulüp yöneticilerim Chelsea'de yeni sezonda yerimin olmadığını bana kibarca bildirdiler. Oysa ben Londra'da kalmayı çok istiyordum. G.Saray'a saygı duymakla birlikte maalesef Türkiye benim gelecek planlarım arasında yer almıyor. Şu anda İtalya'dan ismini açıklayamayacağım bir kulüple görüşüyorum. Menajerim Jorge Mendez bu görüşmeleri yürütüyor. Önümüzdeki hafta İtalya'ya transferimin netleşeceğini düşünüyorum. G.Saray'a teklifleri için tekrar teşekkür ederim. Beni çok onore ettiler."
SELÇUK MANAV
Kaynak: Fotomaç
Real Yorum : Keşke Gelseydi Ama Maalesef

Deco "FOTOMAÇ"a mı konuşmuş?.. :hhmanD

hahahaha hiç gülceğim yoktu, hala fotomaçın haberlerine inanan varmı :D spor gazetesine insan niye para verir, komik haberler okuyup gülmek ve messi fenerde bilmem kim cimbomda haberleriyle kendini avutmak için :D

hahahaha hiç gülceğim yoktu, hala fotomaçın haberlerine inanan varmı :D spor gazetesine insan niye para verir, komik haberler okuyup gülmek ve messi fenerde bilmem kim cimbomda haberleriyle kendini avutmak için :D

Sorunun Ne ? . Ben inandım mı . Dikkatimi Çekti okuudum buraya da koydum. Telefonla Konuştum diyor adam. Zaten gelmeyeceğim demiş. Kesin Fenerlisindir sen hehe. Ayrıca Spor Gazetesi okumuyorum internetten okuyorum bunu da bil

Geri