2009/2010 Galatasaray Transfer HaberLeri [Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
İspanyollar 'Keirrison' dedi

keirrison2365.jpg

Barcelona'nın, yeni transferi Keirrison'u kulübümüze kiralayabileceği söyleniyor.

Barcelona Kulübü'nün önceki gün Palmeiras'tan transfer ettiği forvet oyuncusu Keirrison'u bir yıl kiralık oynatacağı, Brezilyalı yıldıza Galatasarayımızın da talip olduğu ileri sürüldü.

İspanyol Sport gazetesi, Başkan Laporta ile arası iyi olan Rijkaard'ın bu transferde kilit rol oynayacağını belirtti, “Barcelona, Keirrison'un tecrübe kazanmasını istiyor. Bu oyuncu ya Benfica'ya, ya Galatasaray'a gidecek” iddiasında bulundu.

Kaynak: Milliyet

G.Saray'a Piyango

14m5251.jpg

G.Saray'a piyango

R.Madrid, Nistelrooy ve Huntelaar´ı istediği fiyata satamayınca fiyat kırdı.

Sportif Direktör Valdano da üstü kapalı çağrı yaptı. İki Hollandalı´nın menaceri ise Rijkaard´ın kapısını çaldı.

Kazakistan ekibi Tobol ile oynanan iki maç da gösterdi ki, Galatasaray’a transfer şart... Özellikle hücum hattında Milan Baros’un çok yalnız kaldığını tespit eden teknik direktör Frank Rijkaard da bu bölgeye takviye yapılması konusunda yönetimden talepte bulundu. Haftalardır Avrupa’yı karış karış tarayan Haldun Üstünel yeniden yollara düşmek üzere. Başarılı yöneticinin rotası hafta başında şekillenecek. Gelişmelere bakılırsa ilk durak Madrid olacak. Sarı-Kırmızılı takımın gündemine gelen son isimler ise Ruud van Nistelrooy ile Huntelaar...

Peki, Galatasaray ile iki yıldızın yollarını kesiştiren gelişmeler nasıl yaşandı? İşte yanıtı...

Fanatik'in haberine göre, “Transfer pazarı zor bir dönemden geçiyor. Biz de gerçekten zor durumdayız. Bazen futbolcu karşı takımla anlaşamıyor, bazen de biz iyi teklif alamıyoruz. Ancak kulüp yetkililerimiz transfer döneminin son dakikasına kadar Huntelaar ve Ruud van Nistelrooy için kulüp bulmaya çalışacaklar...” Bu sözler, Real Madrid Sportif Direktörü Jorge Valdano’ya ait... Valdano’nun kulübün internet sitesindeki bu açıklamasının ardından çok sürpriz gelişmeler yaşandı. Nistelrooy ve Huntelaar’ın menacerleri, Real’in istediği rakamlarda fedakârlık yapacağını bildirmesi üzerine girişimlerine başladı.

B Planı: Adrian Mutu...

Menacerlerin telefon trafiğindeki ilk isim ise Frank Rijkaard’dı. Vatandaşlarıyla temas kurarak iki yıldız için masaya oturabileceklerini ifade eden menacerler, Rijkaard’dan olumlu yanıt aldı. Üstünel’in kısa süre içinde menacerlerle temas kurması beklenirken, Galatasaray’ın B Planı’nı da FANATİK ele geçirdi. Nistelrooy ya da Huntelaar olmazsa, Aslan’ın rotası, uzun süre adı Beşiktaş ile anılan Rumen yıldız Adrian Mutu’ya çevrilecek.

Kaynak

kaynak gösterilen gazeteye bak :D fanatik :D:D
bence gs liler hiç bu habere bakmasınlar %99 yalan payı var :D
%1 i ise şüpheli :D

Bu haber iBEnde gördüm. Gerçek olusa iiy ama MAalesef gazetelerimiz yalan haber yazıyor .ben de koyacaktım ama konu açma sınırımı geçtim o yüzden açmadım :d . Paylaşım için teşekkürler

Bakın Bu Sefer konuyu Yerine Açıyorum :D

264rv9j.jpg

Takas formülü

Manisaspor'lu Sezer Öztürk'ün maç kasetlerini izleyen Rijkaard, gurbetçi oyuncu için olumlu rapor verdi.

Manisaspor'lu Sezer Öztürk'ün maç kasetlerini izleyen Galatasaray Teknik Direktörü Rijkaard, gurbetçi oyuncu için olumlu rapor verdi.

Orta sahada Mehmet Güven'i gözden çıkaran Hollandalı teknik adamın, yüksek tekniğiyle Sezer'in sarı-kırmızılı takımın kadro derinliğine katkıda bulunacağını ifade etti.

Galatasaray Sezer'in kulübü Manisaspor'a resmi teklif getirmeye hazırlanıyor. Sezer için Rijkaard'ın kadroda istemediği oyuncular Manisaspor'a teklif edilecek. Ancak Manisa cephesi takasa karşı olduğunu açıkladı.
Kaynak: Sabah
Yorumum : İsmini Çok duydum İnşallah gerçekleşir
Tşekkürü Bir Borç biliniz

@Mert Aslan
Tşekkürü Bir Borç biliniz

Ettik ettik sen merak etme... :D:D :p

Bombacı Cimbom'a

D009C6913A43C249B6C67A8Ex.jpg

Sarı-kırmızılılar, kiralık oynadığı Werder Bremen'de geçen sezon toplam 25 gol atan Perulu yıldızı transfer edip imha timini güçlendirmek istiyor. Pizarro, bazuka gibi şutları nedeniyle 'Bombacı' diye anılıyor.

Galatasaray, Chelsea'nin Perulu forveti Claudio Pizarro için atağa kalktı. Nonda'dan ve Yaser'den memnun olmayan teknik direktör Frank Rijkaard, yönetimden Baros'un yanına daha iş bitirici bir isim istedi. Hollandalı hoca ve yöneticiler arasında birkaç gündür süren toplantılar sonunda, Pizarro ismi öne çıktı. Nonda'ya yol verecek olan sarı-kırmızılı
yönetim, 31 yaşındaki golcünün transferini gerçekleştirmek için çalışma başlatma kararı aldı. Chelsea'nin bu futbolcusuna 7-8 milyon euro civarında bir değer biçtiği öğrenilirken, Galatasaray'ın 5 milyon euro'ya işi bitirmeye çalışacağı kaydedildi.

Pizarro, 2007-08 sezonunda Bayern Münih'den transfer olduğu Chelsea'de başarısız bir sezon geçirmiş, geçen sezon ise eski kulübü Werder Bremen'de kiralık oynamıştı. 1.86'lık ünlü forvet, Bremen'de 17'si lig, 2'si Şampiyonlar Ligi, 2'si UEFA Kupası, 4'ü Almanya Kupası maçında olmak üzere toplam 25 gole imza attı. Yeniden Chelsea'ye dönen Pizarro, takımının ABD'de Milan'ı 2-1 yendiği maçın 74. dakikasında Drogba'nın yerine oyuna girmişti. Ada ekibiyle 2011 yılına kadar sözleşmesi olan ve sağlam bir kontratı bulunan Pizarro, bazuka gibi şutları nedeniyle 'Bombacı' lakabıyla anılıyor.

fotomaç

dz9g1d.jpg

Friedel aracı olacak
Clint Dempsey´i transfer listesine alan Sarı-Kırmızılı yönetim, görüşmelerde Brad Friedel´i aracı olarak kullanacak.

Fulham’ın Amerikalı orta saha oyuncusu Clint Dempsey’i transfer listesine alan Sarı-Kırmızılı yönetim, görüşmelerde Galatasaray’ın eski kalecisi Brad Friedel’i aracı olarak kullanacak. Hâlâ Blackburn Rovers forması giyen veteran file bekçisi, vatandaşı Dempsey’e Galatasaray ve İstanbul hakkında detaylı bilgi verecek. Fulham’ın talep ettiği 5 milyon Euro ise yönetimde sıkıntı yarattı.

1z1429k.jpg

Kaynak.Fanatik.com.tr
Yorumum : Geçen Gün NTVSpor da Gördüm Ve Bu adamı Galatasaray a Alsak Ne Güzel olurdu Dedim. Benim İçimden Geçenleri Fanatik Hemen yazmış. Bu Transfer Gerçekleşirse Yılın Transferi olur. Haydi Galatasaray Sana Güveniyoruz
Teşekkürü Bir Borç Biliniz

Manisasporlu sezer'i ne yapıp edip almamız lazım çok iyi bir iş yapacağına adım gibi eminim inşallah bu transfer hayırlı olur.

dz9g1d.jpg

Friedel aracı olacak
Clint Dempsey´i transfer listesine alan Sarı-Kırmızılı yönetim, görüşmelerde Brad Friedel´i aracı olarak kullanacak.

Fulham’ın Amerikalı orta saha oyuncusu Clint Dempsey’i transfer listesine alan Sarı-Kırmızılı yönetim, görüşmelerde Galatasaray’ın eski kalecisi Brad Friedel’i aracı olarak kullanacak. Hâlâ Blackburn Rovers forması giyen veteran file bekçisi, vatandaşı Dempsey’e Galatasaray ve İstanbul hakkında detaylı bilgi verecek. Fulham’ın talep ettiği 5 milyon Euro ise yönetimde sıkıntı yarattı.

1z1429k.jpg

Kaynak.Fanatik.com.tr
Yorumum : Geçen Gün NTVSpor da Gördüm Ve Bu adamı Galatasaray a Alsak Ne Güzel olurdu Dedim. Benim İçimden Geçenleri Fanatik Hemen yazmış. Bu Transfer Gerçekleşirse Yılın Transferi olur. Haydi Galatasaray Sana Güveniyoruz
Teşekkürü Bir Borç Biliniz

Fanatik kadar kafana taş yağsın emi..

Neill'da flaş gelişme!

lucasneill-15359_501.jpg

West Ham United ile Galatasaray'ın da kadrosuna katmak istediği Lucas Neill arasındaki ipler kopma noktasına geldi.

Galatasaray ve Manchester City'nin talip olduğu Avustralyalı futbolcu, özel bir turnuvaya katılmak üzere Çin'in başkenti Pekin'e giden takımını yalnız bıraktı.

Menajer Gianfranco Zola, Pekin yolculuğu öncesi, bir kez daha takımda kalması için Neill'e çağrıda bulundu. Zola, "Lucas Neill, diğer kulüplerle transfer görüşmeleri yapıyor. Tek söyleyebileceğim takımda kalmasını istediğim. Kendisi, hangi takımda forma giyeceğini ilk bilecek kişinin ben olacağım konusunda güvence verdi" ifadelerini kullandı.

Neill'in kendileri için çok önemli bir futbolcu olduğunu vurgulayan Zola, golcü Dean Ashton'ın da, transferinin netleşmesi için Pekin kafilesine alınmadığını söyledi.

Kaynak: Mynet

Geri