2009/2010 Fenerbahçe Transfer HaberLeri [Tek BaşLık]

Bence Baros dan 100 kat daha etkili forvet adam

offff FB'li oLabiLirsin ama mantıkLı düşünemeyip böyLe düşünebiLcek kadar....tövbe tövbe

bi karşılaştır bakalım hiç bişiyi karşılaştırma bi tek istatistikleri karşılaştır diğerlerini sayma bile

Alınması zaten büyük bir hataydı bu adamın. Yazık valla şu adama israf edilen paraya. İspanyada kaç kulüp peşindeymişte bizimkiler aldı bu adamı? Olay olur tabi, bu adama bu kadar para... O kadar parayı ime versen bu elemandan daha iyi oynar.

Yav biz baharda açılan güllere benzeyen Gülizar'ı istemiyoruz..

Gidiyorum diyor ama gitmez ..

Gider mi yahu dünyanın parası cebinde ..

Bilica Artık Fenerbahce'de

Bilica Fenerbahce formasını giyceğini kesinleşmiştir...

Kaynak : Star Haber

Ruud Van Nistelrooy mı azizmi bence pek iyi bi 2 li olmadılar zicoyu yollayan adam bu adamamı para verıcek yalan bence

Aragones'ten tavsiye

Fenerbahçemiz ile yollarını ayırmaya hazırlanan Luis Aragones, giderayak yönetime sunduğu raporda "Kayserisporlu Mehmet Topuz’u kaçırmayın" dedi

Fenerbahçemiz ile yollarını ayırmaya hazırlanan teknik direktör Luis Aragones, giderayak yönetime sunduğu raporda "Kayserisporlu Mehmet Topuz'u kaçırmayın" dedi. İspanyol çalıştırıcı yardımcıları ile birlikte geride kalan bir sezonun değerlendirmesini ve önümüzdeki yıl neler yapılması gerektiği şeklindeki düşüncesini kağıda döktü. Milli futbolcunun çok yönlü özelliklere sahip olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Mutlaka alınmalı" yorumunu yaptı.

Kayserisporlu futbolcuyu yıllardır kadrosuna dahil etmek için çaba harcayan yönetimimiz ise, kulübünden ayrılma noktasına gelen oyuncuyu ikna etmenin yollarını arıyor. Öncelikli olarak kulübüne resmi teklif götürmeye hazırlanan sarı lacivertli yönetim, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un da ilgilendiği Mehmet Topuz için bir adım öne geçti. Kulüp başkanı Recep Mamur gelen tekliflere net cevap vermediği ve lig bitiminde karar verileceğini bildirdi.
Kaynak: Hürriyet

ki olduda bana yorumumuzu sorarsanız sezon sonunda bunu görmesi açısından görmede ilerleme var ne güzel :D

selametle gidebilr. hatta anasınıda alsın gitsin

bu akşam alex yok dedi yorumcu sergen yalçın gol atınca sustu :D bizde çok aşıktık guizaya :D aman ne olur kal :D

Bilica Fenerde.

sivasspor
Td ve Kulüp yönetimi açıkladı.

Hayırlı olsun.

gizlice pazarlık ettiği öğrenildi. bu ne biçim gizli pazarlık

Neyine etekleri tutuştu Güiza ya da Lincoln gibi pas atan olsa o da gol kralı olurdu bi de bana diyorlar istatiktiklere bak da konus...

Portsmouth da gol atamamıs...
Güiza La Liga da gol kralı olmus nasıl oluyor acaba ...

F.Bahçe'de gündem transfer!

Aziz Yıldırım başkanlığındaki yeni yönetim kurulunun teknik heyet ve futbolcularla görüşmelere başlaması bekleniyor.

Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 futbol sezonunun tamamlanmasının ardından Fenerbahçe'de gözler transfere çevrilirken, mazbatasını yarın alacak Aziz Yıldırım başkanlığındaki yeni yönetim kurulunun teknik heyet ve futbolcularla görüşmelere de başlaması bekleniyor.

Transfer çalışmalarına başladığı öğrenilen yönetim kurulunun, futbol takımıyla ilgili gündemindeki en önemli konuyu teknik direktör Luis Aragones konusunda verilecek karar oluşturuyor.

Trabzonspor maçının ardından yeni sezonla ilgili sorulara, ''Devam edip etmememle ilgili karar yönetimin alacağı, onların tasarrufunda olan bir karardır. Onlarla görüşeceğiz, onun sonucunda devam edip etmeme kararı çıkacaktır'' şeklinde ifadelerle yanıt veren İspanyol teknik adamın, sarı-lacivertli ekipteki geleceği kısa süre içinde belli olacak.

Sözleşmesi sona eren ve yönetim kurulunun yeni sezonda devam etmek istediği futbolculardan kaleci Volkan Demirel, Selçuk ve Lugano için görüşmelerin yapılması beklenirken, transfer çalışmaları neticesinde anlaşmaya varılan isimlerle de önümüzdeki günlerde imzaların atılması bekleniyor.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki kulüp binasında saat 18.00'de mazbatalarını alacak yeni yönetim kurulu üyeleri ilk toplantısını da gerçekleştirecek.

Kaynak

İbrahim Dağaşan Sürprizi

Fenerbahçemiz, Sivasspor'dan, Brezilyalı oyuncu Bilica'nın ardından İbrahim Dağaşan'ı da transfer etmek için girişim başlattığı bildirildi.

İbrahim Dağaşan'ın menajeri Efgan Erciyas, yaptığı açıklamada, Bilica'nın transferini büyük ölçüde bitiren sarı-lacivertli takımın İbrahim Dağaşan'ı da kadrosuna katmak için görüşmelere başladığını öne sürdü.

Erciyas, Dağaşan'ın 2011 yılına kadar Sivasspor ile sözleşmesi bulunduğunu anımsatarak, görüşmelerin olumlu geçtiğini, arada bazı küçük pürüzler bulunduğunu iddia etti.

Sivaspor'da başarılı bir sezon geçiren İbrahim Dağaşan'ın kulübünün vereceği karara saygılı olduğunu dile getiren Erciyas, ''Fenerbahçe İbrahim'i transfer etmek istiyor. Kulüpler arasında görüşmeler başladı. görüşmeler ufak-tefek pürüzler dışında olumlu devam ediyor. Transfer konusu birkaç gün içinde netleşir'' dedi.

Fener'e Bilica şoku!

Shakhtar Donetsk devreye girip, bonservisine 4.5, futbolcuya senelik 1.5 milyon Euro teklif edince, Sivas Yönetimi, transferi askıya aldı.

18_256858_Bilicaaa4233.jpg

Lig bitmeden Bilica’yı transfer etmek için harekete geçen ve hem futbolcu hem de Sivasspor Yönetimi’yle anlaşmaya varan Fenerbahçe’ye soğuk duş. Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz ve teknik direktör Bülent Uygun’un, “İş bitti, pazartesi günü Fenerbahçe’ye imza atacak” dediği Bilica’ya Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımının talip olduğu belirlendi. Lucescu’nun çalıştırdığı Ukrayna ekibinin, bonservis bedeli olarak Sivasspor’a 4.5 milyon Euro önerdiği öğrenildi. Shakhtar Donetsk, Fenerbahçe’nin senelik 1 milyon 150 bin Euro verdiği Brezilyalı stopere de, 1.5 milyon Euro önerdi.

Fener’e bildirildi
Ukraynalı yöneticilerin cuma günü İstanbul’a gelerek, Sivasspor Yönetimi ve Bilica ile masaya oturacağı belirlendi. Bu gelişme üzerine Sivasspor Yönetimi, Bilica’nın Fenerbahçe’ye transferini askıya aldı. Basın sözcüsü Fikret Ünsal, askıya alma olayını doğrularken, bunu Fenerbahçe Yönetimi’ne de ilettiklerini açıkladı. Ünsal, neden böyle bir karara vardıklarını ise, “Onun yerini dolduracak bir oyuncu almadan, Bilica’yı bırakmak istemedik. Teknik heyetimizle önümüzdeki hafta toplanıp, son kararı vereceğiz” diyerek, Shakhtar Donetsk olayını gizlemeye çalıştı.

Fanatik

Herşeye yalan haber dersen haber kalmaz..

Geri