2002 den 2007 yılına AKP İKTİDARI

Helal sana çok iyi belitmişsin gerçekleri bende ekleme yapayım istersen

doğalgaza %17 zam geldi ayrıca elektiriğede %15 zam geldi!

Yazının başında verilen rakamları yalanyalan arkadaşım biliyorsa gerçek rakamları söyleyebilir mi , bu rakamları yorumlamak için ekonomist olmaya gerek yok .Siyaset bir semboldür önemli olan vatanı sevmektir a veya b partisi önemli değildir.Bugün Türkiye dışa tam bağımlı bir devlet olmuştur , üretim bitmiştir , Türk lirası aşırı değerli olmuştur ,sıcak para şişmiş , cari açık artmıştır bişey hakkında yorum yapmadan önce okuyun körü körüne sempati duyduğunuz insanları savunmayın , ülkeler sadece siyasetle yönetilmez, bugün Rusya'ya bakın neyse yaz yaz bitmez bu konu sadece şunu diyim bol bol okumak lazım ama daha önemlisi elde varolan bilgiyi yorumlamayı bilmek lazım

Helal sana çok iyi belitmişsin gerçekleri bende ekleme yapayım istersen

doğalgaza %17 zam geldi ayrıca elektiriğede %15 zam geldi!

MADEM EKLEME YAPACAKSIN DÜRÜTÇE EKLEMEK YAPMAK LAZIM DEMİ MESELA KDV % 18 DEN % 8 E DÜŞTÜ HERKES NEYIN NE OLDUGUNU BILIYO BUGUNDE SECIM OLSA YINE IKTIDAR AKP DIR..

MADEM EKLEME YAPACAKSIN DÜRÜTÇE EKLEMEK YAPMAK LAZIM DEMİ MESELA KDV % 18 DEN % 8 E DÜŞTÜ HERKES NEYIN NE OLDUGUNU BILIYO BUGUNDE SECIM OLSA YINE IKTIDAR AKP DIR..

peki KDV düşüşü fiyatlara yansıdı mı? Ben mi denetleyeceğim bunu? Sen denetle diyorsan esnafa söylediğimde beğenmiyorsan alma diyor.Bırakın hikayeyi, adamlar ülkeyi sattılar siz uyuyn gözünüzü böyle işlerle boyuyorlar.Böyle giderse hepimiz A.B.D. vatandaşı olacağız.AKP iktidarının sonu budur.

iŞSiZLiKLE MÜCADELE

Enflasyonun ardından toplumun en yakıcı sorunu olan işsizlik 4 yıllık dönemde çözüm yoluna girdi. 2002 yılında yüzde 10,3 olan işsizlik oranı, 2006 yıl sonunda 9,9’a kadar geriledi.

daha sayabileceğimiz bir sürü sebep var ama sayın arkadasım şunu düşünemiyor musun:2002 yılında kaç çalışan vardı 2006yılında kaç çalışan var.çalışan sayısı azalacak değil heralde.biraz dışarı cıkıp neyin ne oldugunu görün!

=) Benim******* Türk Halkım İşte Bunun Gibi Saçmalıkları Görünce Akp Ye Oy Veriyo =)

elektriğe zammın % 20 oldugu açıklandı kdv düşmüş evet pırlantadan alınan kdv % 0 kımın partısıyse artık akp kardesım bu adamlardan once her cuma türbana özgürlük diye nutuk atanlar nerde türban sorunu çözüldü mü ki bunlar dagıldı veya onemlı sorunların hangısını cozdu akp teröre ite kaka biseler yaptı onu da bence dubai anlasması gıbı bıseler vererek yaptı memura % 2.5 verdı memurun fıs parasını kaldırdı asgarı ucretlıyle aynı parayı almasını sagladı Cumhuriyet tarihinin en buyuk kadrolasmasını yaptı ımamdan saglık muduru oldu. mıllı gelır arttı ama bız gormedık ekonomı ıyıye gıdıyor ama kıme ıyıye gıdıyor bılıyorum korelı bır ev kadını ıstanbul borsasından tonla para kazanıyorsa ıyıye gıden ekonomının gostergesıdır bıde arkadaslar gostermıs kaynak ak ıcraatlar dıyerk ılk arkadasın yazdıgında kaynak yoktu bence daha ınandırıcıydı cunku dıerı ak partının dırek atması. ulkede sıcak para var arap sermayesı olarak evet araplar da ıktıdarı ıstedıgı kadar orda tutar cunku bu ulkeden 1 e 10 kazanıyorlar bunlar daha ıyı gunlerımız daha kotu olacaz ozellestırılmeyen yer kalmıyacak sener senın koydekı ınsanlarla beraber koyu de sattıgı gıbı galıba bızde ozellestırme kapsamına alınacagız. son olarak arkadas demıs bunlar samımı bellı oluyor samımı oldukları daha dun ocalana sayın de Atatürk e dıl uzat serıatı savun sonra gel hepsını kendın yapmamıs gıbı davran oglunu askere gonderme amerıkada dunya bankasında ıse sok gezmedıgın ulke kalmasın ozellesmeyen yer kalmasın ama bu adamlar samımı ya onlara oy vermek gerek. pekı arkadaslar bu ulke dogal gazı kendı cıkarmıyorda neden en fazla elektrıgı bız dogal gazdan uretıyoruz o kadar hıdro elektrık potansıyelı varken acaba nıyeeee

Ben'de yangelip satmışlar.bu adamlar kardeşler sanmayın.sıcak yüzle.dürüstlükle aldı.ulan.adamların tırları seçim öncesinde mahalllere kömür yıkyı be.adamlar benim paramı utanmdan millete oy malzemesi yaptı be. sanmayın bu oy yüzdeleri gerçek hiçbiri değil.kesinlikle.ben bu adama sonuna kadar karşıyı ANKET İÇİN TEŞEKKÜRLER DOSTUM BÜYÜKSÜN

Geri