2002 den 2007 yılına AKP İKTİDARI

Hani bir bisküvi reklamında adam son kalan bisküviyi yeyip yememek arasında kalırken sag ve sol duyusu cıkıp biri ye biri yeme dior ya işte bendede oyle şeyler cıkmaya başladi
biri dioki su akparti cekilsin secimden dierleri iktidara gelsin de görelim nasıl yapcaklar gerci eskiden gördükte cabuk unutan milletiz bi daha görelim die
Dier yanımda tam tersini dior

Ama sol yanım agır basmaya başladi sunlar bii gelsin iktidara da görelim yaw

Ama Allah'a şükürler olsun
YEdigim ekmegi hala 3-4 sene önceki fiyattan yiyorum
Bindigim otobuse 3-4 sene öncesinin 15 kurus fazlasına biniyorum
Eskiden çile çekerek gittigim yollarda bugun çift yol sayesinde rahat gidiyorum
Çok şükür okuyan 3 kardeşimin kitaplarına para vermiyoruz
Daha da yazmak isterdim ama gerek yok

Şok! Benzİn Fİyatlari 14148 Kat Artti (1983-2002)

ŞOK! BENZİN FİYATLARI 14148 KAT ARTTI (1983-2002)

Kaynak

Hepsi için ayrı ayrı uğraşamam ve Kuru laflarla biyere varılmaz
Kıyaslamalar güzel ama eksik olmuş
1983-2002 yılları arasında verilen onbinlerce şehitleri niye kıyaslamadın
Hastaneler önünde sırada bekleyip aylar sonrasına aldığın randevuları niye kıyaslamadın
Okul-Kırtasiye anlaşması yüzünden kitapsız bitirdiğin okul günlerini niye kıyaslamadın
bir gece de götürülen milyar dolarları niye kıyaslamadın
ABD karşısında iki büklüm olan hükümetleri niye kıyaslamadın
Üç basamklı sayılara dayanan enflasyon-faizleri niye kıyaslamadın
Param cebimde durup değer kaybetmesin dediğin günleri niye kıyaslamadın
vergiler azalsın diyoruz ama yeni vergi istemiyoruz dediğin günleri niye kıyaslamadın
hep artan olarak bildiğimiz ama 4 yıldır yerinde hatta düşen doları niye kıyaslamadın

insanoğluyuz doyumsuz ve eskiyi hemen unutuyoruz
ve damardan girince ak sütü kara yapıyoruz
neyse sizin tabirinizle "22 temmuzda görüşümek üzere..."

evet çok az kaldı. türk milleti adilce ak partiyi büyük bir ezici çoğunlukla yeniden iktidara getirdiğind eacaba bu yazılarınızı hatırlayacakmısnız. kimseyi kandırmayın. özelliklede kendinizi !!

EY TÜRK MİLLETİ irkil kendine gell!!!!!
AKP yi savunanlar bende bundan 1 ay öncesine kadar akp taraftarıydım.Ama gözüm açıldı oturdum inanın düşündüm.Aklı selim bir insan hatasını anlar ve geri döner ben öyle yaptım.Düşünün dip not 'ben sol görüşlü bir insan değilim.'

Birincisi arkadaşlar şöyle bir düşünün son seçimlere kadar teröre bitti derken terör yeniden aayaklandı AKP iktidarı zamnında.Avrupa birliğikisvesi altında azınlığa(kürtler)e verilen bazı imtiyazlar diz boyuydu şimdi gırtlağımıza kadar geldi.Avrupa birliğini kim istiyorda avrupanın dediğini yapıyoruz.Bakın terör cortladı.Hergün şehit verir olduk Ülkemizde neredeyse 2.sınıf insan muamelesi görmeye başlıcaz yakında.Başbakan tayyip erdoğanın eşi siirtli kürt yani.Bakanlarımızdan ki benim bakanım olarak görmüyorum adam kürt.Korkudan kuzey ırağa bile giremedik ve adamlar bugün ırak bayrağını indirip,kırmızı yeşil ve sarıdan oluşan kıçımızı bile silmeyeceğimiz bir kumaş parçası bayrak diye asıldı kuzey ırakta siz ne yapıyosunuz ne akp deyip duruyosunuz.Esnafın halini gördünüzmüde enflasyondan bahsediyosunuz.Şimdi avrupalılar osmanlının onlara kusturduğunu bize kusturtmaya çalışıyor.ALLAH aşkına Dikkat edin ALLAH ÜLKEMİZİ VE TÜRKLERİ KORUSUN.Gidiş hatımız ii değil.

kardeşim; Bizde Söz konusu VATAN ve TÜRK milleti olunca Genetiktirki evdeki kaynayan tenceremizden daha önemlidir.İşte insanların gözü 3 senedir bindiği otobüse yanı fiyatla binmesi ekmeği aynı fiyata alması Bununla boyandı.Ve bu öyle bir tutulduki görüyoruz açıklamalardan.Bizler vatanı TÜRK milletini ne bir ekmeğe nede bir bilete satmadık satmıcazda.Kurtuluş savası çanakkale savasınıda böyle kazanmadıkmı.3 kurusluk menfaatimizden MİLLETİMİN BÜTÜNLÜĞÜ ve VATANIMIZ herşeyden üsttedir.Üstün bir IRK ALLAH ın ayetlerine PEYGAMBER efendimiz (S.A.V)in hadislerine ŞEREF olmus Bir IRKIN mensubuyuz savaşçıyız Bundan daha gurur verici bi olay olabilirmi.Yapılan o iiyilikleri görenler neden ekmeğin parasının biletinin fiyatının artmadığını iyi düşünsün.(Ki bunları bu yönden düşünen küçük insandır.)TOPRAK karşılığı ve bizlere ait bütün kaynakların yabancı puştlara peşkehinin sonucudr. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
HEPİMİZ TÜRKÜZ VE BU DÜŞÜNCELER BİZİM DOĞAMIZDA VAR

TÜRKÜM ; TÜRK soyunun safiyeti ile TÜRK’lük şuurunun korunmasını ve millî kaynaklarımızın gayri TÜRK’lerce sömürüldüğü bu çarpık düzene son verilip TÜRK Yurdu'nun kayıtsız şartsız biçimde öz TÜRK’ler tarafından yönetilmesi suretiyle TÜRK milletinin hak ettiği refah ile güç seviyesine ulaşmasını sağlamak görevimizdir.

sunu anlamıyorum kim neyi satmış 4.5 yılda elektrik hala zamlanmadı evine beya esya alamayan yoksul halk 100 ytlye televizyon alıyor petrolü siz cıkarttınızda bizim topraklarımızdan bu adamlarmı zam yaptı arkadaslar biraz arastırın hiç bir ekonomist su anda 4.5 yılın kötü oldugunu söylemiyor 5 nisan ı düsünürseniz yatıp kalkıp dua edersiniz

f-) Hiçbiri

At Gözlükleri Çıksın Artık..

Türkiye Ne Zaman İktidar Çıkardımı
İlerliyor,Büyüyor
Eskiye Bakın
Menderes Dönemi
Turgut Özal Dönemi
Akp Dönemi..

dostum yazı çok güzel... ama biz ne söylersek söyleyelim bu akepelilerin anlayacağı yok. onlar hala otobus biletiydi, ekmek fiyatıydı gibi ikinci dereceden konularla akepe hep destek olamaya devam ediyor. adamların tüm cumhuriyet kurumlarıyla kavgalı olması umurlarında değil. özelleştirme adı altında stratejik ve kar eden kuruluşların birilerine peşkeş çekilmesi umurlarında değil. allah bizi akepe ve yalakalarından korusun...

Boş Konuşuyorsunuz İktidar Akp Olacak Sağ ile Solun Birleştiği Nerde Görülmüş Anlaşamayan Partiler Birleşme Peşinde Nden? Sıf Meclise Ceket Atabilmek İçin Diyelim ki Chp Dsp Birleşmesi başa geldi NE olacak Onun Savunduğunu Savunmayacak Diğeride Onun Sol Die inat Eden Ecevitin Kemikleri Sızlıyor Suan :S Mhp mi Gelsin Nden? Devlet Bahçeli Daha önceden de geldi Gördük nasıl milleti sattığını Daha Kim Gelsin Cem uzan mı? Papa İle Kol Kola Gezen Adam İbrahim Tatlıses'de Bu partiden Aday Adamın ilkokul mezunu olup olmadıgı tartışılır Arkadaşlar Konusmak Boşa Benim Oyun AKP ' ye Eğer Bu Vatan Satılıyor Die Düşünüyorsanız Emin olunki Devletten Önce Asker Var Geldikleri Gibi Giderler İçiniz Rahat olsun ;) Yapmanız Gereken İşleri Bozmamak Oyunuzu Dağıtmayın Eğer 3 Parti Gelirse Ozman Acıyın Halimize :(

arkadaşlar bu adamdan hiç bişey olmaz doğuda ermeni kilesi açan ve istanbuldaki camileri ve muran kurslarını yıkan zihniyetten ne beklersiniz?

Halk Bi Partiye Neden Oy Verir Gercekten Inandigi Biseyler Varsa Yapilan Hizmet Varsa Vs Herkes Yine Biliyor Ak Partinin Basa Gelecegini Hergun Biyerlerde Karalama Kampanyalari Çamur At Izi Kalsin Politikasi Siz Bosunuza Kendinizi Yormayin Halk Artik Uyandi Sandiktan Akp Çikinca Yazisiriz Sizinle

arkadaşlar bu milletin 4 büyük tehlikesi var biri kominizm biri şeriat biri aşırı milliyetçiler biri de dış tehtitler.bunun olmadığı bir parti istiyorum artık bunun akp olduğunu zannetmiorum ne yaparsa yapsın

al bide burdan yak.meyve veren ağaç taşlanır misali taşlamaya devam edin.bu konu için demiyorumda bakıyorumda muhalefet gazetelere ve muhalif insanlara amaç sadece muhalefet olmak ama yazdıları şey birbirinin tersi oluyor bazen.mesela milli gazeteye göre akparti dinsizin önde gideni ama cumhburiyet gazetesine bakarsanız yakında şeriat gelecek :) neyse konuya dönecek olursak bende akpartinin 3 yılda yaptıklarını vereyim.ayrıca akparti 4 4 lük parti demiyorum ama mevcut partiler arasından daha iyi yönetecek bir parti göremiyorum.elbet akpartinin ve tayyip eroğanın hataları vardır bana en mantıklısı akparti geliyor

http://www.akparti.org.tr/3YILDAAKPARTIFARKI.pdf

Kedİ Yavrusunu YİteceĞİ Zaman,fare GÖrÜrmÜŞ.
Anlayana Sİvrİ Sİnek Saz ,anlamayana Davul Zurna Az.
Meyve Veren AĞaÇ TaŞlanir.
GÜneŞ BalÇikla Sivanmaz.
GÖrÜnen KÖy Kilavuz İstemez.
DoĞruyu Dokuz KÖyden Kovarlar.
İŞtİr Aynasi KİŞİnİn İstatİstİklere Bakilmaz.
Hayirli İŞler Karamsar ArkadaŞlar
22 Temmuzda GerÇek İstatİstİklerİ Mİllet Verecek Az Sabredelİm.
Saygilar

boşuna uğraşmayın dostlarım adamlar işi biliyor memleket en iyi yönetim dönemlerinden birini geçirdi ve yine geçireceğine inanıyorum onları başa getirmekle çok doğru yapmışız bunu anlamak o kadar da zor deyil gözünüzü açın görmek istediklerinizi deyil gerçekleri görün....
YİNE AKP İKTİDAR OLACAK...

e) hicbiri

birincisi kaynak goster..
ikincisi bundan once akp'den daha verimli iktidar goster..
aslinda sen gostermeye devam et
biz gormekten biktik siz gostermekten bikmadiniz...

isteyen istedigini yazsin Turk halki kime oy verecegini bilir
bosuna zahmet ediyosunuz...(alıntıdır)

İnsanları sadece namaz kılması ile başartüsü ile kimse yargılayamaz...

Kardeş sen boşuna kendini üzme bunlara neyi anlatırsan anlat. Bunlarda anlayacak b.... yok. Adam diyorki Allaha şükür bugünleride gördük, Diyor parkta karısını satıyor para kazanmak için. Ama sorarsan hala AKP diyor. Aslında bu yazıyıda yazmayacaktım ama yinede kendimi tutamadım. Ahhhhhhhh Aziz Nesin AAAAAAAAhhhhhhh ne kadar yanılmışın sen %60 derken. Bu ülkenin %80 i senin dediğin kapsama alanına giriyor Aziz Üstat.

Ben AKP Kazanmaz demiyorum Bir ülkenin %80 i Aziz Nesin in dediği guruba giriyorsa tabiki AKP Kazanacak.

Anladın sen onu..........

klasikleşti artık akp yandaşlarının savunması,
kaynak göster,
yalan haber,
meyve veren ağaç taşlanır,

haklısınız meyve veren ağaç taşlanıyor,
meyve veren ağaç ülkemiz taşlayanlarında kim olduğu belli,
siz istediğiniz kadar savunun halkımız kimin ne olduğunu görüyor,
maliye bakanının oğluna yaptığı kıyağı duymadıysanız kaynakları gösterebilirim,

aşağılık öcalana sayın diyen
30.000 şehidimize kelle diyen bir başkan istemiyorum,

daha hangisini anlatayım,
anlatmaya sayfalar yetmez

saygılarımla

klasikleşti artık akp yandaşlarının savunması,
kaynak göster,
yalan haber,
meyve veren ağaç taşlanır,

haklısınız meyve veren ağaç taşlanıyor,
meyve veren ağaç ülkemiz taşlayanlarında kim olduğu belli,
siz istediğiniz kadar savunun halkımız kimin ne olduğunu görüyor,
maliye bakanının oğluna yuaptığı kıyağı duymadıysanız kaynakları gösterebilirim,

aşağılık öcalana sayın diyen
30.000 şehidimize kelle diyen bir başkan istemiyorum,

daha hangisini anlatayım,
anlatmaya sayfalar yetmez

saygılarımla

Geri