+18 FıkRaLAr Serisi...[ Belaltı Fıkraları] Güncellenecek....

bi gün bi yarışma düzenlenmiş şöyeki:yarışmacılara bi tane maymun verilicek ve 6 ay içerisinde en çok yavru doğurtturan yarışmayı kazanıcak.... Neyse ilk önce fıransız girer. 6 ay sonunda 2 tane yavru ile çkar... Ardından alman girer altı 6 ay sonra 3 tane yavru ile çıkar... ve bizim Namık girer.herkes 6 ay sonra enaz 10 yavru ile çıkacağını ummaktadır Namık ın .neyse 6 ay olur çıkmaz namık 9 ay olu çıkmaz nihayet tam 1 yıl sonra kan ter içinde ve elinde ufacık bi yavru ile çıkar ama nefes nefesedir.. herkes çok şaşırır ve şok geçirirler namık en favori adaydır çünküü..ve nanık şöyle der:Şerefsizin evlatları yanlışlıkla erkek maymun vermişler bana !!!

Temel bir hayat kadını ile anlaşır. Otele giderler. Odaya kapanırlar. Yarım saat sonra Temel elinde aletiyle Lobiden geçer, otelin döner kapısından çıkar ve köşeyi döner. Resepsiyoncu şaşkın bakışlarla olayı izler. Temel birkaç dakika sonra geriye döner. Odaya girer 15 dakika sonra gene aleti elinde tutarak otelin kapısından hızla dışarıya çıkar. Resepsiyoncu gene bir anlam veremez. Temel gene birkaç dakika sonra odaya kapanır. Bu olay birkaç kez tekrarlanır. Temel gene aleti ihtişamlı bir şekilde odadan dışarıya çıkar. Bu sefer resepsiyoncu sorar “ Beyefendi organınız elinizde buradan koşarak neden otelin dışına çıkıyorsunuz? " “ Ha o mu ? " der Temel ," Bayanla dışarıya boşalacağıma dair anlaşmıştım

Nam-ı Kemal günün birinde Afrika'da yamyam bir kabilenin eline düşer. Kabile reisi Nam-ı Kemal'e kurtulabilmesi için tek şartın bir dizi testten başarıyla geçmesi olduğunu söyler. Bunun üzerine Nam-ı Kemal ölmektense testi kabul eder. Bunun üzerine kabile reisi testin kurallarını açıklar. Testte üç ayrı kulübe bulunmaktadır. Birinci kulübede bir kasa viski, ikinci kulübede dişi çekilecek vahşi bir aslan, üçüncü kulübede ise kabilenin en azgın hatunu. Nam-ı Kemeal önce bir kasa viskiyi içecek sonra aslanın dişini çekecek en sonolarakta kadını mutlu edecek. Derken test başlar ve Nam-ı Kemal birinci kulübeye girer, aradan saatler geçer bizimkinden ses yok derken 6-7 saat sonra yalpalayarak dışarı çıkar ancak ayakta zor durmaktadır. Zar zor ikinci kulübenin yolunu bulur ve girer. Girmesiyle birlikte kulübede gürültüler kopmaya başlar, toz duman birbirine girmiştir, aslanın acılı kükremeleri kulakları sağır eder. Aradan 2-3 saat geçtikten sonra Nam-ı Kemal sallanarak dışarı çıkar ve reise dönerek "dişi çekilecek orospu nerde" diye sorar.

SaĞolasıN KaNKa SuPeR ßuNLaR Ya..SaßaH SaßaH YıKıLDıM GuLMeKTeN..!

walla millet hep aynı fıkraları yazmıs bi değisiklik yapalım dedik:) sende sağol sabah sabah gülmek iyidir:p

Temelin karisi bi filmde 69 pozisyonunu gorur ve denemek ister.

Gece temele sorar :

-"69 yapalim mi?"

Zavalli Temel de bilmiyordur. Kadin anlatir ve pozisyon alirlar daha sonra

Fadime osurur, temel ses cikarmaz, fadime bi daha osurur temel gene susar.

"Ya sabir!" der icinden, Fadime gene osurunca temel dayanamaz:

-"Ula buna 66 kez daha dayanamam daaaa."

Temelin karisi bi filmde 69 pozisyonunu gorur ve denemek ister.

Gece temele sorar :

-"69 yapalim mi?"

Zavalli Temel de bilmiyordur. Kadin anlatir ve pozisyon alirlar daha sonra

Fadime osurur, temel ses cikarmaz, fadime bi daha osurur temel gene susar.

"Ya sabir!" der icinden, Fadime gene osurunca temel dayanamaz:

-"Ula buna 66 kez daha dayanamam daaaa."

[KooZ]' Alıntı:
Hangisi?

Adamın biri iş müracaatına gitmiş. Bir grubun önünde görüşmeye almışlar. "Şimdi sana bazı sorularımız olacak bakalım bilebilecek misin?" demişler; adam da "sorun" demiş. "Yolcu taşır, karayolunda gider, şoför kullanır bil bakalım bu nedir?" Adam düşünmüş ve "yolcu otobüsü" demiş. "Tamam doğru ama hangi marka, Mercedes var, Mitsubishi var di mi? Bilemedin ama sana bir şans daha vereceğiz" demişler. "Söyle bakalım havada yolcu taşır, pilot kullanır bu nedir?" Adam hemen cevaplamış "yolcu uçağı"; "Tamam ama" demişler "Boeing var, Airbus var di mi hangisi?" Bunu da bilemedin deyip iş görüşmesini bitirip adamı gönderirlerken, adam dönmüş demiş ki "Bir soru da ben sorabilir miyim?" "Tabi buyur sor bu en doğal hakkın" demişler. "Kadınların iki bacağı arasında bulunur, üremeye yarar nedir bu?" demiş. Hemen herkes o malum kelimeyi söylemiş; adam "tamam bildiniz ama ananınki var ebeninki var di mi hangisi?..."

koptum ya:)

Genç rahip klisede kımse yokkan duş almak istemik tam soyunmuş banyoya gıderken bı turist kafilesi gelmış ,rahipte heykellerın arasına dikilmiş
Kadının biri aaaa heykele bakın ne kadar gercekçi demiş diyeri o heykel degıl elinde sabun var sabunluk demış bi kadında dayanamamış ve adamın şeyini sıkmış aaaaaaaaa ne orjinal bunda sıvı sabun da var

manyak manyak yanew koptum imam ölmüş haha::::::::D:D:D:D:

Bizim temel bir gun evlenmeye karar vermis..

ama tabi ki iyi aile kizi ariyor..bunu tespit etmek icin gelin adaylarini odaya cekip aletini gosteriyomus bakalim yarrak mi dicekler pipimi diye tabi pipi diyen ile evlenecek..

aleti cikartip birinci gelin adayina sormus "hadi soyle bakalim bu ne?" gelin adayi cok rahat bir sekilde "o yarrak" demis temel bu adayi begenmemis..iki uc dort bes aday derken hepsi "yarrak" cavabini vermisler..

altinci ve son gelin adayini odaga ceken temel sormus "bu ne?" kadin "pipi" cevabini vermis..bu cevap temelin cok hosuna gitmis ve iyi aile kizi diyerek bununla evlenmis..

bir, iki ay gecmis temel cikartmis aleti sormus kadin yine "pipi" cevabini vermis..

alti ay sonra temel bir daha sormus "karicigim bu ne ?" kari yine "pipi" demis
temel dayanamamis "karicigim daha ogrenemedinmi, bu pipi degil bu yarrak" demis..

kadin aldiris etmeden cevabi kondurmus "yarrak olsaydi muhtarin ki gibi olurdu..!"

emege saygi...verilmemistir umarim

temel köyün ileri gelen usta avcılarından birisidir ve köyün gençleri de ona özenmektedirler
ee temelin her attığı hedeften hiç şaşmazmış ve köyün gençleri temelin kapısını çalmışlar başlamışlar yalvarıp yakarmaya:
temel abimiz ustamız ne olur bize de öğreti avcılığı senin gibi olalım
temel tamam demiş ve kuşanmışlar çıkmışlar av'a

az ilerde bir delik
temel: ula uşaklar yatun köstebek deluğu biraz bekleyişten sonra köstebek çıkmış ve temel vurmuş tabi gençlerde mutlu
az ilerde daha büyük delik
temel: ula yatın tilki deliği az bi bekleyişten sonra tilkiyide haklamış
az ilerde daha büyük delik
temel: ula yatun ayu deliğu az bi bekleyişten sonra ayıyıda vurmuşlar artık gençler çok sevinçlidir temelden çok şey öğrenmişlerdir ve.....
az ilerde bir mağara
temel:ula bunun ne olduğunu bende bilmeyrum ama yatun bekleyelum der ve mağaranın önünde siper alıp beklerler

ERTESİ GÜN GAZETELERİN BAŞ SAYFASINDAKİ HABER

ormanda ava çıkan 5 kişi tren altında kalarak feci şekilde can verdi

temel dünyada sayılı maymun avcılarından biridir hatta tektir ve amerikalı bilim adamları dünyada sadece 1 tane olan kırmızı götlü maymunun peşindedirler fakat bir türlü yakalayamamaktadırlar.son çare olarak temelin kapısını çalrlar ve durumu anlatırlar fakat temel artık yaşlandım köpeğimde eskisi gibi sağlıklı ve gözleri iyi gören burnu iyi koku alan bir yardımcı değil der. adamlar yalvara yakara temele kabul ettirirler ve kırmızı götlü maymunun olduğu ormana getirirler temel şöyle bir bakar ve tüfeğini bilim adamlarından birtanesine verir derki:uşağum ben ağaca çikip maymunu aşağı atacağum yere düşüncede köpek onu sikip bayıltacak ve etkisiz hale getirecek der adam da tama ama bu silah ne içini
temel cevap verir:uşağum ağaçtan maymun yerine pen duşersem kopeği vur

mantik dersi

Temel'in koyunde mantik dersi veriliyormus..
Temel bir gun hizli hizli biyere yetismeye calisan dursunu durdurmus merak icinde;
-ula dursun acele acele nereye gideysun

-mantik dersi almaya gideyrum

-o nedirki oyle anlat hele dursun

-mantik dersidir beynini egitiyosun da..dusunce seklin degisiyi..dur ben sana bir ornek verim..

dursun temele sorar..

d-simdi senin evinde akvaryum varmi?

t-he vaar

d-demekki sen baliklari seveysun

t-he ula nerden bildin

d-demekki sen suyu, denizide seveysun

t-he tabiki seveyrum

d-o zaman sen plajida seveysun

t-seveyrum onu da seveyrum

d-demek sen plajdaki ciplak karilarida seversun

t-uuy tabi severum daa

d-haa demekki sen zamparasin

t-uyyy

d-anladinmu simdu mantik dersinu

t-anladim da ha bende senle geleyim

der ve yola koyulur derse girerler..ertesi gun acele acele yuruyen temeli goren ali riza temele sorar "la nereye boyle aceleylen"

temel cevap verir

t-mantik dersine der..

-o nedirki..? sorar ali riza

t-bak simdi sana bir ornek vereyum

-hee ver ula..

t-senin evinde akvaryum varmi ula..?

-yoook

t-he sen ibnesin..!

[KooZ]' Alıntı:
Genç rahibelerden biri koşarak gelir ve başrahibenin önünde diz çökerek;
- "Değerli hemşire, sormayın başıma neler geldi ..."
- "Neler geldi kızım ???"
- "Arka bahçede çiçek topluyordum, nerden geldi bahçivanın oğlu ortaya çıktı ve maalesef bana,,,,,"
- "Tecavüz mü etti?"
- "Evet..."
- "Hımmmm, peki kızım sen şimdi git, mutfaktan bir limon al, kes ve suyunu iç.."
- "Aaa, limon hamileliği önler mi ???"
- "Hamileliği önlemez de, en azından sırıtmanı engeller..."
bu çok iyiydi ya :):)

ogamemanya' Alıntı:
bi gün bi yarışma düzenlenmiş şöyeki:yarışmacılara bi tane maymun verilicek ve 6 ay içerisinde en çok yavru doğurtturan yarışmayı kazanıcak.... Neyse ilk önce fıransız girer. 6 ay sonunda 2 tane yavru ile çkar... Ardından alman girer altı 6 ay sonra 3 tane yavru ile çıkar... ve bizim Namık girer.herkes 6 ay sonra enaz 10 yavru ile çıkacağını ummaktadır Namık ın .neyse 6 ay olur çıkmaz namık 9 ay olu çıkmaz nihayet tam 1 yıl sonra kan ter içinde ve elinde ufacık bi yavru ile çıkar ama nefes nefesedir.. herkes çok şaşırır ve şok geçirirler namık en favori adaydır çünküü..ve nanık şöyle der:Şerefsizin evlatları yanlışlıkla erkek maymun vermişler bana !!!

Temel bir hayat kadını ile anlaşır. Otele giderler. Odaya kapanırlar. Yarım saat sonra Temel elinde aletiyle Lobiden geçer, otelin döner kapısından çıkar ve köşeyi döner. Resepsiyoncu şaşkın bakışlarla olayı izler. Temel birkaç dakika sonra geriye döner. Odaya girer 15 dakika sonra gene aleti elinde tutarak otelin kapısından hızla dışarıya çıkar. Resepsiyoncu gene bir anlam veremez. Temel gene birkaç dakika sonra odaya kapanır. Bu olay birkaç kez tekrarlanır. Temel gene aleti ihtişamlı bir şekilde odadan dışarıya çıkar. Bu sefer resepsiyoncu sorar “ Beyefendi organınız elinizde buradan koşarak neden otelin dışına çıkıyorsunuz? " “ Ha o mu ? " der Temel ," Bayanla dışarıya boşalacağıma dair anlaşmıştım

Nam-ı Kemal günün birinde Afrika'da yamyam bir kabilenin eline düşer. Kabile reisi Nam-ı Kemal'e kurtulabilmesi için tek şartın bir dizi testten başarıyla geçmesi olduğunu söyler. Bunun üzerine Nam-ı Kemal ölmektense testi kabul eder. Bunun üzerine kabile reisi testin kurallarını açıklar. Testte üç ayrı kulübe bulunmaktadır. Birinci kulübede bir kasa viski, ikinci kulübede dişi çekilecek vahşi bir aslan, üçüncü kulübede ise kabilenin en azgın hatunu. Nam-ı Kemeal önce bir kasa viskiyi içecek sonra aslanın dişini çekecek en sonolarakta kadını mutlu edecek. Derken test başlar ve Nam-ı Kemal birinci kulübeye girer, aradan saatler geçer bizimkinden ses yok derken 6-7 saat sonra yalpalayarak dışarı çıkar ancak ayakta zor durmaktadır. Zar zor ikinci kulübenin yolunu bulur ve girer. Girmesiyle birlikte kulübede gürültüler kopmaya başlar, toz duman birbirine girmiştir, aslanın acılı kükremeleri kulakları sağır eder. Aradan 2-3 saat geçtikten sonra Nam-ı Kemal sallanarak dışarı çıkar ve reise dönerek "dişi çekilecek orospu nerde" diye sorar.
sonuncusu mükemmeldi :):):)

arkadaşlar hepizniz süper fıkralar yazmışşsınız.gecenin bu saatinde bir nebzede olsa neşelendirdini beni sağolun

yaw öldüm gülmekten. ellerine sağlık arkadaşım

teşekkürler dostum gercekten kopardın

Geri