+18 FıkRaLAr Serisi...[ Belaltı Fıkraları] Güncellenecek....

_-_FeTisH_-_

FoRuM FeTisHi
Reaction score
0
Motora bin-Beşiktaşa geç-Kapalı Alta gir-Orta saha
Bi papağan fıkrasıda benden...+16

Temelle Fadime yeni ewlenmiş çiftlerimizdir...Temel parasızlıktan sadece tek odalı bi ew tutar we ikisi o ewde yatar kalkar yemek yerler...
Ewliliklerinn ilk günü gerdeğe girmek isterler we hazırlıklara başlarlar...
Temel tam başlıcak papağanı aslanım benim parçala hatunu sk sk pompala die bağırır...Fadime bundan çok rahatsız olur we yarın yapalım der...
Ertesi akşam yine Tüm hazırlıklar yapılır temel tam başlıcak bizim papağan yine offff abladaki malda iimiş hea der..Fadime yine olmaz der yarın yapalım der bugünde bo geçer...Ertesi gün tekrar aynı hadiseler yaşanır we temelin canına tak eder...Papağanı karşısına alır we derki:Olm bak artık azını açarsan senin ananı babanı bacını skerim der...Papağan alınır we artık hiç sesini açmaz onlar işlerini yaparken bu arkasını döner we bitmesini bekler çıt çıkarmaz...
Temelle fadime artık sexin doruklarına kadar warmışlardır we yeni pozisyonlar denemek isterler...Bi gün temel fadimeye şöyle der:Fadime sen yatağa domal ben yemek masasının üstünden atlayıp giricem der....Bunu duyan papağn aynen şöyle der..

Temel değil anamı bababmı bacımı SÜLALEMİ s*ks*n bu pozisyonu kaçıramam...:sigara:

Adamin birisi ev ariyormus. Bir emlakcidan bir evin anahtarini almis ve eve bakmaya gitmis.

Evi cok begenmis. Tam cikacakken evin penceresinden karsi evi görmüs. Bir de ne görsün, bir adam ve bir kadin cirilciplaklar.

Kadin elleriyle gögüslerini oksuyor, adamda sikine bir süt sisesi takmis, bir elinde de semsiye öyle duruyor. Adam dehset icinde evden cikip emlakciya gelir. Evi, biraz önce gördüklerinden dolayi tutamayacagini söyler.

Gördüklerini bir bir emlakciya anlatir.

Emlakci gayet sakin bir sekilde;

-"Haa!, Onlardan mi bahsediyorsun. Onlar sagir ve dilsiz. Kadin elleriyle gögüslerini oksayarak,

-Gögüslerimde süt kalmadi, git cocuga süt al, diyor.

adam da -Disarida yagmur yagiyor, sikerim sütünü,diyor..."

Dewam

Birgun bir adam ormanda kaybolur gece karanliginda bir kilise gorur ve geceyi burada gecirmek ister, kapiyi calar basrahip kapiyi acar,basrahibe tanri misafiri oldugunu yolunu kaybettigini bir gece kalip gidecegini anlatir.

Rahipte kabul eder tabi ki gece herkes uyumaya cekilir,fakat adamin gece yarisi tuvalete gitme ihtiyaci dogar ve tuvaleti

aramaya koyulur. Once bir kapiyi acar bakar ki guzel bir kadin geceligiyle ortada dolasiyor sasirir..Sonra baska bir kapiyi acar burada da rahipler yerde daire biciminde oturmus hepsinin aleti meydanda ortada da bir sinek ucuyor buna da cok sasirir;

Adam sonra bir kapi daha acar ve adam birde ne gorsun bir rahip aletinden tavana asilmis saskinligi bir kat daha artan adam

sonunda ihtiyacini giderip yatar. Sabah olunca butun bu gorduklerini basrahibe anlatir ve sebebini sorar.. Rahip de anlatmaya baslar:

-"O gordugun guzel kadin var ya iste o bizim ihtiyacimizi karsilar,o ortada ucan sinekte hangimizin aletine konarsa o gece kadinla o beraber olur"

Adam sorar :

-"Peki o aletinden tavana asilan rahip neyin nesidir ?"

Basrahip hemen cevap verir:

-"O var ya o, orospu cocugu, aletine bal suruyormus meger!"

Dewam..

Hoş bir bayan, uzunca bir yolculuktan sonra oteldeki odasına çekilmiş, yatmaya hazırlanırken, birden komodinin üzerinde duran kurbağayı görünce irkilmiş, korkmuş, derhal resepsiyonu arayarak: "Odamda bir kurbağa var hemen gelin" demiş. Görevli: "Efendim o kurbağa özeldir ve bayanları mutlu etmek için odaya konmuştur, denemek isterseniz, bacaklarınızın arasına koyun!" diye cevap vermiş. Kadın şaşırmış, ama merak ta etmeye başlamış, denemeye karar vermiş, Kurbağayı bacaklarının arasına koymuş...kurbağada hiç hareket yok...tekrar resepsiyonu aramış:"Bu kurbağa anlattığınız şeyi yapmıyor!" "Hemen geliyorum" demiş adam, içeri girdiğinde bayan yatağın üzerine uzanmış halde merakla beklemekte.. Adam kızgın bir sesle kurbağaya seslenmiş: "Bak son kez nasıl yapılacağını gösteriyorum ona göre.....

Adamın biri evlenmeye karar vermiş ama yaşı 75.Kız da 22,çocukları
torunları adamı evlenmesin diye ikna etmeye başlamışlar,babacım bak yaşın
ilerde kalbin dayanmaz diye ama adamı ikna ne mümkün kimseyi dinlememiş
evlenmiş,gerdek gecesi olmuş derken saat öğleni bulmuş,yeni evlilerden
hala ses seda çıkmıyormuş,Aradan birkaç saat geçtikten sonra kapı açılmış
ve kız bitkin bir vaziyette dişarıya çıkmış.Yaşlı adamın oğlu hemen koşmuş
ve endişe ile sormuş.NELER OLDU! Babam iyimi ?Kız evet çok iyi idi
demiş.Ben yoruldumda ,biraz mola verdik diya ilave etmiş ,çocuk Allah
Allah!75 yaşında bir adam nasıl oluyorda bukadar aktif olabiliyor deyince
,kız yok canım demiş aktif değil adam bunak, yapıyor unutuyor ,yapıyor
unutuyor.............

Yaşlıca, ancak kadınların yaşlanabileceği kadar yaşlı bir hanıma bir türlü
teşhis konulamıyor. Kadıncağız yirmi sekiz gündür Üniversite hastanesinde
yatmakta ve hiç bir sonuç yok.

Belki dikkatinizi çekmiştir, üniversite hastahanelerinde garip bir hiyerarşi
vardır. Ord. Prof. başta, arkasında Doç'lar, sonrasında başasistanlar ve bir
iki parlak öğrenci üçgen düzende "Vizitlere" nerdeyse uçarak giderler.

Yine böyle bir gün ve tüm kadro hastanın başında.
Ord. Prof sorar:
- Radyolojik tetkikler ?

Hemen filmler ışıklı panoya yerleştirilir.
Sert ve kararlı bir ses:

- EKG ?
Derhal "Trase" hocanın önüne serilir,

- Eforlusu ?
O da hemen açılır hocanın önüne.

- Laboratuvar tetkikleri?
Her şey önceden hazırlanmıştır.

- Elektroansefalografi ?
- Buyrun hocam.

- Emar ?
Dışarıda çektirilmiş(!) emar da konulur büyük patronun önüne.

- Sintigrafi?

- Anjiyo?... derken

Büyük şef sorar :
- Sken oldu mu ?

Kadından gelen cılız bir ses :
- Bi onu yapmadılar !

4 rahibe ölmüs ve cennet cehennem sınırında sorgulamaya alınmışlar.
Sorgulama melegi demiş
'' simdi herkes sırayla dünyadayken işlediği en büyük günahı anlatsın,
sakın atmayın tespit ederiz.

1. rahibe ben hayattayken bir kere penise dokunmuştum parmağımın
ucuyla.. demiş
melek hangi parmağınla deyince sag elinin isaret parmagını göstermis.
melek: ''tamam yavrum simdi git ve günahı işlediğin o parmagi yan
taraftaki kutsal suya sokarak arın günahlarından" demiş.

2. rahibe ben hayattayken bir kere penisi tutmuştum.
Melek: ''hangi elinle ? Sağ elini kaldırmis. Melek de ona gidip o
elini yandaki kutsal suya sokarak gunahlarindan arınmasını öğütlemis.
Bu sırada 3. rahibeyle 4. rahibe aralarında fısıldaşıyolarmış, sonra
aniden yer değiştirmisler.

Sorgulama melegi bunu farkederek:
'' Bi dakka n'oluyo, siz niye yer değiştirdiniz '' diye sorunca daha once
4. sırada olup 3. sıradakiyle yer değistiren rahibe:
-'' İzin verirseniz, arkadas kutsal suya g..tünü sokmadan ben bi ağzımı
çalkalayıp, çıkayım efendim

Kizilderililerin genç reisi 18 yasina geldiginde cani kadin ister.
Kabilenin büyücüsüne gider, der ki:
- "Oturan Boga kadin ister." Büyücü:
- "Oturan Boga ormana gitsin, üzerinde delik olan bir agaç gövdesi bulsun ve onun üstünde egitim yapsin, hazir olunca gelsin. 15 gün sonra reis geri gelir.
Der ki:
- "Oturan Boga hazir." Büyücü de kabiledeki en güzel kizi ona verir. Reis alir kizi çadira girer.
- "90 derece egil" der. Kiz egilince, kiza bir tekme vurur. Kiz çiglik atarak bunu niçin yaptigini sorar.
Reis söyle cevap verir:
- "Oturan Boga akillandi, önce yaban arilarini kontrol!"

Jack ve arkadasi Bob, kayak yapmaya Kuzeye gitmisler. Bir kaç saat yol aldiktan sonra korkunç bir kar firtinasina yakalanmislar. Yakindaki bir çiftlik evine arabalarini çekmisler ve evin çekici hanimindan geceyi orada geçirmek için izin istemisler.
- "Dul bir kadinim ben" diye açiklamis hanim,
- "Eger evimde kalmaniza izin verirsem komsular dedikodu yaparlar."
- "Endiselenmeyin" demis Jack, "ahirda da rahat edebiliriz."
Bir sene sonra Jack, dulun avukatindan bir mektup almis. Arkadasi Bob'u çagirarak sormus:
- "Bob, su çiftliginde kaldigimiz çekici dul kadini hatirliyor musun?"
- "Evet, hatirliyorum."
- "O gece geç vakit eve gidip, o kadinla yattin mi?"
- "Evet, itiraf etmeliyim ki bunu yaptim."
- "Ona kendi adin yerine benimkini verdin mi peki?"
Bob yüzü kizararak cevap verir:
- "Evet, korkarim öyle yaptim."
- "Eh, sana çok tesekkür borçluyum dostum. Kadin ölmüs ve çiftligini de bana birakmis."

Genç rahibelerden biri koşarak gelir ve başrahibenin önünde diz çökerek;
- "Değerli hemşire, sormayın başıma neler geldi ..."
- "Neler geldi kızım ???"
- "Arka bahçede çiçek topluyordum, nerden geldi bahçivanın oğlu ortaya çıktı ve maalesef bana,,,,,"
- "Tecavüz mü etti?"
- "Evet..."
- "Hımmmm, peki kızım sen şimdi git, mutfaktan bir limon al, kes ve suyunu iç.."
- "Aaa, limon hamileliği önler mi ???"
- "Hamileliği önlemez de, en azından sırıtmanı engeller..."

Yeni evli çift balayi zamaninda golf oynamaya karar verirler. Otellerindeki golf sahasina inip golf oynamaya baslarlar. Adam topa bir vurur top direk çaliliklarin arasinda kaybolup beraberinde bir seylerin kirildigina dair ses getirir.. Sesi takip eden çift topun harabe bir kulübenin camini kirdigini anlarlar. Içeri girdiklerinde iri kiyim bir adam koltukta oturmaktadir. Çift üzgün bir vaziyette, -Kusura bakmayin beyefendi bilerek olmadi çok özür dileriz zararinizi ödemeye de raziyiz, diyerek af dilerler. Bunu gören adam: -Hayir hayir esas ben size çok tesekkür ederim. Ben bir cinim ve 300 yildir bu lambadaydim.. Topunuz lambayi kirarak benim serbest kalmama neden oldu.. Bu yüzden ne isterseniz yapacagim ikinizinde birer hakki var, der. Kadin: -Benim içinde hizmetçileri olan kapisinda son model arabalar duran bir villam olsun, der. Cin: -isteginiz yerine getirildi bayan, der. Adam ise düsünür.."Ev var araba var bende 1 milyon dolar istiyeyim diyerek hemen söze girisir: -Cin bende hesabimda 1 milyon dolar istiyorum. -Beyefendi sizin de isteginiz yerine getirildi. Fakat benimde bir istegim var biliyorsunuz 300 senedir bir lambada kapaliyim ve canim acaip kadin çekiyor. Bu isteklerinizin karsisinda bende haniminizla beraber olmak istiyorum, der. Adam bu istek karsisinda sinirlense de cinin yaptiklarindan dolayi biraz yumusar ve cin oldugunu düsünüp bir daha karsilarina çikmayacagini düsününce karisina bakar. Karisi da yakisikli cinle bir beraberligin zararli olmayacagini düsünüp kabul eder. Kadinla cin arka odada islerini bitirmisler kadin giyinmektedir. Cin yatakta uzanirken kadina: -Hanfendi kocaniz kaç yasinda ? -35 nolduki ? -Hiiç bu yasa gelmis hala cinlere inaniyor.

Çok zengin bir kadin kocası öldükten sonra uzun yıllar yalnız yaşar ve sonunda dayanamayıp koca aramaya başlar. Tüm adaylari eler fakat kimseyi begenemez ve Japon kızı Kuni'den ilham alıp gazeteye ilan vermeye başlar.
Gazete ilanında da şu bilgiler yer alır:
1. Beni asla dövmeyecek
2. Asla sıkılıp kaçmayacak
3. Yatakta muthiş olacak
Derken bir gün kapı çalar ve kapıya koşan kadın elleri
ayaklari olmayan bir adam bulur karsisinda. Dayanamaz
sorar:
- "Kimsin ve ne istiyorsun?"
- "Kocanız olmak istiyorum" der adam.
- "Ellerim yok sizi dovemem, bacaklarim yok kacamam"..
Kadin sorar:
Peki yatakta iyi olduğunu nasıl ispat edeceksin?
Adam cevap verir:
- Kapıyı nasıl çaldım zannediyorsun?!

Afrika'da, çok geri kalmis olan bir köye gelen bir papaz, yerlileri
egitmeye çalisiyormus. Her sabah insanlarin iyilik yapmalarini,
birbirlerine karsi iyi davranmalarini vaaz ederken, ögleden sonralari da :
kabilenin reisine, Ingilizce ögretmeye çalisirmis.

Bir gün papaz yanina kabile reisini alip dolasmaya baslamis. Bu arada
gördükleri seylerin Ingilizcelerini de söyleyerek reisin Ingilizce bilgisini
arttirmaya çalisiyormus. Bir kayanin önünde papaz "Kaya" demis, reis de
"Kaya" diye tekrar etmis.
Bir göle gelmisler, papaz "Göl" demis, reis de "Göl" deyince papaz sevinip:
"Aferin" demis.
Biraz sonra çaliliklarin arasinda sevismenin son asamasinda olan bir çifte
rastlamislar.
Papaz : biraz kizarmis ve yutkunarak "Bisiklete binmek" demis.
Reis oynasanlara söyle bir bakmis ve tüfegi ile ates ederek her ikisini de
öldürmüs. Papaz saskinlik içinde bagirmis
"Ne yapiyorsun. Bunca zamandir sizi medenilestirmek için
ugrasiyorum,insanlara karsi iyi davranmanizin lâzim oldugunu, bunu Tanrinin
istedigini anlatiyorum. Su yaptigin ise bak!"
Reis parmagi ile ölü kadini göstermis,
"Bisiklet benim bisiklet"

Odanin birine 1 kadin, 1 utu ve 1 gomlek koymuslar.
>5 dakika icinde gomlegi utuleyip, kadinla beraber olan kisi
>kazanacakmis.
>
>Japon, almis utuyu eline gomlegi bir guzel utulemis. Kadina sira
>gelince sure bitmis.
>Cikista: Bizde prensip budur demis: Once is gelir.
>
>Fransiz girmis ve hemen kadina saldirmis. Utuye sira gelince sure
>bitmis.
>Cikista: Bizde prensip budur demis: Once ask gelir.
>
>Turk girmis. Girer girmez vermis kadina utuyle gomlegi, o utulerken
>kadinin isini bitirmis ve kazanmis.
>Cikista: Bizde prensip budur demis: Calisani mikerler

Elbise

Adamın biri eczaneye girmiş ve kendine sıra geldiğinde :

- Bir paket prezervatif lütfen! demiş.

İçerideki kadın müşteriler rahatsız olup çıkmışlar. Adamın, diğer müşterilerin arasında hiç çekinmeden böyle bir istekte bulunmasına sinirlenen eczaneci :

- Sen utanmaz mısın kardeşim ? Çık dışarı, bunu kibarca istemesini öğren, sonra gel demiş.

Adam çıkmış ve birkaç saat sonra, gene içeride müşteriler varken gelmiş. Eczaneciyle şöyle bir bakıştıktan sonra şeyini çıkartıp :

- Abi, ufaklığa uygun bir elbisen var mı ?

Flört nedir

Küçük çocuk annesine:
-Anneciğim flört ne demek?Anne:
-Bak evladım aksam ablanın erkek arkadaşı gelecek onları izle öğren.
Akşam çocuk gizlenerek ablasıyla arkadaşını izler.Ertesi gün annesi sorar:
-Anlat bakalım flört neymiş öğrendin mi?
Çocuk anlatmaya baslar:
-Ablam ve arkadaşı bir sure oturup konuştular. Sonra ablam fenalaştı ve arkadaşı elini ablamın kazağının altına sokarak kalbini kontrol etti. Ablamın ateşi çıkmış olmalı ki arkadaşı ablamın üstünü çıkarmak zorunda kaldı. Sonra ablamın hastalığı ona da bulaşmış olmalı ki, o da soyunmak zorunda kaldı. Sonra sarılıp öpüştüler. Arkadaşının önünde birden bire bir yılan çıktı. Ablam ısırıp yılanı öldürmeye çalıştı. Uzun bir sure uğraştıktan sonra yılanı öldürdü.
Çok yorulmuşlardı bir sure dinlendiler.Ama yılan tekrar dirildi. Demek ki ölmemişti. Sonra ablam yılanın üstüne oturarak onu tekrar öldürmek için uğraştı en sonunda öldürmeyi başardı. Bu defa öldürdüğünü biliyorum çünkü arkadaşı yılanın derisini soyup tuvalete attı.

Ve anne düşüp bayılır...

Hangisi?

Adamın biri iş müracaatına gitmiş. Bir grubun önünde görüşmeye almışlar. "Şimdi sana bazı sorularımız olacak bakalım bilebilecek misin?" demişler; adam da "sorun" demiş. "Yolcu taşır, karayolunda gider, şoför kullanır bil bakalım bu nedir?" Adam düşünmüş ve "yolcu otobüsü" demiş. "Tamam doğru ama hangi marka, Mercedes var, Mitsubishi var di mi? Bilemedin ama sana bir şans daha vereceğiz" demişler. "Söyle bakalım havada yolcu taşır, pilot kullanır bu nedir?" Adam hemen cevaplamış "yolcu uçağı"; "Tamam ama" demişler "Boeing var, Airbus var di mi hangisi?" Bunu da bilemedin deyip iş görüşmesini bitirip adamı gönderirlerken, adam dönmüş demiş ki "Bir soru da ben sorabilir miyim?" "Tabi buyur sor bu en doğal hakkın" demişler. "Kadınların iki bacağı arasında bulunur, üremeye yarar nedir bu?" demiş. Hemen herkes o malum kelimeyi söylemiş; adam "tamam bildiniz ama ananınki var ebeninki var di mi hangisi?..."

aferin lan bilocan bunları bide kafam güzelken okumam lazım çook güldüm eline sağlık kardeşim

Geri