%100 ORJİNAL WİNDOWS 7 Aktivasyon Derdi yok -TEK DVD- İstediğiniz Sürümü Seçip Kurun

onlar silmekten bıkmıyor ben uploaddan arkadaşlar. fileserve linkler yenilendi

1- Emeğe saygı gösterilmesini istemeni anlarım da arkadaşım 81 mesaj yazmışsın en az 50 tanesi burada ve boş mesajlar. Bir program yüklenir konulur ve ardından da indiren indirir teşekkür eden eder , sorulara da cevap verilir. 7 sayfayı full okudum , bir dolu boş mesaj. Bazı mesaj atanlar da sanırım daha ilk mesajını yazıyor. Sen de bu kadar üstünde durunca bu kadar mesaj atınca içimden downloadlardan birinde bişey mi var virüs mü atmaya çalışıyor yada bizi mi kekliyor demek geldi.. Günahı boynuma ;) ama bu sitede bunları da gördüm zamanında ...

2- Bu konu açılmış edilmiş tamam da hangi makinede hangi anakartta çalıştığı öğrenilmeden indirilmesi eksik bilgidir. Kotalı biri kullanamayacağı bir 3.5gb'lık dvd indirmiş olacak ve hiçbir işine de yaramayacak. Hangi anakartlarda kullanıldığını ve hangi sistemlerde sorun olduğunu da yazmanı beklerdim. Sağlık olsun ama.. Kota sorunu olmayanlar indirsin ve denesin madem öyle.

3- Kesinlikle teşekkür edilmesi gereken uploadlar yapmışsın ve baya da zaman ayırmışsın. çok teşekkürler ama internetim sınırsız olmasına rağmen böyle çalışıp çalışmayacağını bilmediğim birşeyi indirmek istemem..

İyi forumlar

kardeşim adres ver kargoyla yollıyım madem öyle ok buda farklı bi çözüm

kardeş hepsni indirdim ve sonra açtm. 7 ye kadar hiçbir sorn çıkmadı 7 de bi sorn war dedi atladm 8 ve 9 boş çıkarılack bişey yk yazıyor. ama iso belgesi war yazdmdm dwd ye yazdı ve cdden ön yükleme yazısı geliyor ama casaret edemyrm eksik dosya wardr die :S bu konuda biraz yazdmcı olur msn 7 8 9 u tekrar yüklersen iyi olablr. ve fileserve uyumsz demişsn :S

tekrar yükliyim ama istersen fileserve den indirp 7 8 9 u dosya isimlerini değiştir.diğer partlar gibi uyumlu yaz yine ıso çıkar bi dene olmadı yükliyim tekrar

tmmkardeş 7 yi yeniledim busefer 9 sorn verdi onuda bugn indrdm. yurdagidince denşiyeceğm inşlh olur veçok sağol güzel bir paylaşm :)

olmadı kardeş sen kndinde denedin mi bunu. 9. partı indirdim iki kere denedim ama olmuyor 9 da hata war kndin deneyip birdaha koyarsan sevinrm

arkadaşlar sp1 güncellemesi yapabilirsiniz daha stabil daha hızlı kullanabilirsiniz

partları karışık indirebiliyormuyuz fileservede 6. partta takıldım cevap verirseniz sevinirim

sonunda sağlam link bulabildim.teşekkürler.

Geri