%100 ORJİNAL WİNDOWS 7 Aktivasyon Derdi yok -TEK DVD- İstediğiniz Sürümü Seçip Kurun

rica ederim sizlerin memnun kalanların sayısı arttıkça bende memnun oluyorum arkadaşlar yorumlar için teşekkürler

emeğine sağlık kardeşim..hiç boşuna uğraşıyorum diye bir his yok içimde,güveniyorum sana ve bu siteye..

o kadar millet indirdi dolu sana boş yani pes jdownloader kullanmanı öneririm yada ıdm

hotfile linkleri silinmiş.ilgilenir misin.

arkadaşlar hotfile hesapları telif hakkından dolayı kapatılıyor benimki ve bazı sitelerin moderatörleri dahil şimdiden herkesi uyarıyım arkadaşlar turbobitin şöyle bir özelliği var hitfile diye bir siteyle ortaklar yani turbobite ne upload ediyorsanız hitfile da upload yapmış oluyosunuz yani biri kapansa diğerinden yararlanmaya devam ????????? ?? ?????????????? TurboBit.net ? ???????? ????????????? ?????????? ?? ??????. yada herkes görsün kardeşlikler işte kazanç tablosu
freaksharekazantablosu.png

en fazla 45€ yani 60$ yani 96,00tl yapıyor bence mantıklı iyi düşünün FreakShare - Easy One-Click File Hosting tavsiyedir

arkadaşlar artık hotfile benim için bitmiştir çoğu sitenin moderator ve kullanıcılarının hesabı kapanmıştır yeni hesapta açmak istemiyorum telif ler yüzünden hotfile ın başı dertte alıcaz 1 haftaya kalmaz yine kapanır denetleme çok sağlam

Arkadaşlar uzun zaman önce indirmiştim ben bu uploadı sp1 yeni çıktı güncellemeleride indrdi bu güne kadar sorun çıkarmadı. rahat rahat indirip kullanın. sp1 güncellemesi almadım henüz ama bu zaman kadar sorun çıkarmadı tavsiyedir arkadaşa çok teşekkürler ;)

dostum, indirmeye başladık bakalım nasılmış, yukarıda referans veren arkadaşa da teşekkür, tabi upload yapan arkadaşa büyük teşekkür...

arkadaşlar sp1 sorunsuz çalışıyor ben yükledim arkadaşlar kurabilirsiniz

nurettinya
çok teşekkürler..partları lix.in'e yükleme yapabilirmisin acaba
teşekkür ederim

Geri