Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar hotfile hesapları telif hakkından dolayı kapatılıyor benimki ve bazı sitelerin moderatörleri dahil şimdiden herkesi uyarıyım arkadaşlar turbobitin şöyle bir özelliği var hitfile diye bir siteyle ortaklar yani turbobite ne upload ediyorsanız hitfile da upload yapmış oluyosunuz yani biri kapansa diğerinden yararlanmaya devam ????????? ?? ?????????????? TurboBit.net ? ???????? ????????????? ?????????? ?? ??????. yada herkes görsün kardeşlikler işte kazanç tablosu
arkadaşlar artık hotfile benim için bitmiştir çoğu sitenin moderator ve kullanıcılarının hesabı kapanmıştır yeni hesapta açmak istemiyorum telif ler yüzünden hotfile ın başı dertte alıcaz 1 haftaya kalmaz yine kapanır denetleme çok sağlam
Arkadaşlar uzun zaman önce indirmiştim ben bu uploadı sp1 yeni çıktı güncellemeleride indrdi bu güne kadar sorun çıkarmadı. rahat rahat indirip kullanın. sp1 güncellemesi almadım henüz ama bu zaman kadar sorun çıkarmadı tavsiyedir arkadaşa çok teşekkürler