►HHP-Forum Oyunları (Serbest Kürsü) Özel Topik [Dikkat]

yaa sıkıldım heycan arıom
artık bi sewgiLi buLmanın zamnı geLdi diom hep
sonra nedense
cocukLar gibi kenara celip yalnızlı bana gore diorum :s
nedır bu bendeki çeliski anlayamadım

benimde acıl 3.500 Ytl ye ihtiyacım var borc verebilcek olan varsa hesap numaram: xxxx xxx xxx xxx buraya gonderin :D

ben yatıorum looo... ii geceler herkese:vur

gs hesabı ver bakeem:D

:saskin

pazar günü için annemden izin almam lazım.ama geçen hafta dışardaydım.izin vermez dio korkuyorum:(
ama canımı özledim grmek istiyorum...:(
pfffff:(

özgür çocuk olmak istiyorum yaf dağlara çıkcam bende :durdurun

abi ben kimseye gıcık deilim yaww :)
bende mi problem acaba ehuehu..

Cinlilere sizler onlarin sadece yemekleri igrenc saniyorsunuz ama bide etrafinizda cinliler olsa dua ederdiniz keske yemekleri igrenc olsa die alayinin .... :D

Kaç gündür görüşemiyoruz o yüzden Maxi'yi çok özledim.
Canım kardeşim sana sevgilerimi gönderiyorum. :)

abı ben de bu odevv verenlere gıcık oluyom ya ındırıcem lastıklerını hepsının. üniv tedeyız odev bu ne yaaa. ogretmen olunca da verır odev bunlar

evett ödevler şu an yapılamayı bekleyen iki ödevim var ama ne istediğini hoca da bilmiyo henüss

abı telefonum bozuldu ya ablamlardan para kırmam lazım aslında bozulduuna cok da uzulmedım cunku yenı telefon alıcaktım:)

Biladerlerim büyüklük susmaktır ama ben hepinize gıcığım.....

su usttekı gıbı cok bılmıs ınsanlara gıcık oluyom burdan herkese duyrulur bu memleket bunlar yuzunden bu hale geldi

bende hem kısabellı gıyıp hemde orasını burasını cekıstıren kızlara uyuz oluyorum:D:D

evet ya abı o ne ole kısa kısa goyerler sonra da orlarını burlarını ortmeye calısırlar madem ortecen neden kısacık gıyınıyon

lazaslan' Alıntı:
Kaç gündür görüşemiyoruz o yüzden Maxi'yi çok özledim.
Canım kardeşim sana sevgilerimi gönderiyorum. :)

Yazalı 5 gün olmuş. Hala ses soluk yok.
Kardeşim küstün mü bana? :(

lazaslan abı bende sana sevgılerımı gonderıorm hıc karsılasamıos bu aralar:Darada korku bolumune ugra ben oralardayım..

Geri