Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
►HHP-Forum Oyunları (Serbest Kürsü) Özel Topik [Dikkat]
Aptal bir sarışını seviyordum ayrıldık bugün yonjaya üye oldugunu ögrendim girdim baktım birsürü sap sana aşıgım falan yazmış birlikte çekildiğimiz resimlerden beni cıkarmış ve o gerizekalı erkek arkadaşlarına dağıtmış.. bende yaşadıklarımıza saygılı olmasını ve o resımlerı dagıtmamasını istedim bana nolcak ki dedi.. Hiç mi saygın yoktu yaşadıklarımıza o kadar güzel güne okadar güzel gecelere allah seni bildiği gibi yapsın Kadınlardan nefret eder duruma geldim 14 şubatta geliyo yine sevgilisiz aşksız bir 14 şubat gecircez anlaşılan offffffffff offffffffff....
Post kasmak ve sırf mesaj sayısını yükseltmek için forum oyunlarını kullanan ve bir sürü mesaj atan,
Mesaj sayısının devamlılığına bakmadan sırayı bozacak rakamlarla mesajlar atan,
Siteye yeni üye olup da sırf popüler olabilmek için anlamsız ve bir sürü saçma başlık açan,
Tüm bu ve buna benzer davranışlarla kirlilik yaratan üyelere kıl oluyorum.
kendini ülke icin cok sey yaptigini sanan ama 7 yildir üniversiteyi bitiremeyip sadece para yemekten baska bise yapmayan her türlü pislige bulasanlara yani aslinda hiçbişe yapmayanlara sinir oluyorum deli oluyorum elime verseler bogmak istiyorum...
ArkadaŞlar Ben Bu Ülkede Hepİmİz Ermenİyİz Dİye BaĞiran Yaratiklara Gicik Oluyorum HİÇ Bİrİ Ölen TÖre Kurbani Kadinlarimiz İÇİn Çikip Hepİmİz Kadiniz Veya Üst GeÇİdİ KullanmadiĞi İÇİn Otobanda Ölenler İÇİn Çikip Hepİmİz SalaĞiz Gİbİ Bİr SÖylemde Bulunmuyorlar Bunun Yani Sira Benzİn Pahali ArkadaŞ Dur Dİyelİm Devlet VatandaŞ İÇİn Her KolayliĞi SaĞlamali Olmuyorsa Devlete VatandaŞi Hatirlatici Tedbİrler Alalim Örnek Varmisiniz VatandaŞi Canlandirmaya Hadİ Imf Ye ÇaliŞanlara Bİr Ders Verelİ Veeeeeeeeeeee Kontaklari Kapatip VatandaŞin Sesİnİ Duyurana Kadar Petrol İstasyonlarina Gİtmeyelİm Hadİ Bİrİ Bİzİ Durdursun Dİyen Admİnler Hack ArkadaŞlar Sesİmİz Ne Kadar Çikiyor GÖsterİn Bakalim
ArkadaŞlar Ben Bu Ülkede Hepİmİz Ermenİyİz Dİye BaĞiran Yaratiklara Gicik Oluyorum HİÇ Bİrİ Ölen TÖre Kurbani Kadinlarimiz İÇİn Çikip Hepİmİz Kadiniz Veya Üst GeÇİdİ KullanmadiĞi İÇİn Otobanda Ölenler İÇİn Çikip Hepİmİz SalaĞiz Gİbİ Bİr SÖylemde Bulunmuyorlar Bunun Yani Sira Benzİn Pahali ArkadaŞ Dur Dİyelİm Devlet VatandaŞ İÇİn Her KolayliĞi SaĞlamali Olmuyorsa Devlete VatandaŞi Hatirlatici Tedbİrler Alalim Örnek Varmisiniz VatandaŞi Canlandirmaya Hadİ Imf Ye ÇaliŞanlara Bİr Ders Verelİm Veeeeeeeeeeee Kontaklari Kapatip VatandaŞin Sesİnİ Duyurana Kadar Petrol İstasyonlarina Gİtmeyelİm Hadİ Bİrİ Bİzİ Durdursun Dİyen Admİnler Hack ArkadaŞlar Sesİmİz Ne Kadar Çikiyor GÖsterİn Bakalim