brako' Alıntı:sahı fare senın gorevın ne arkdasım (acılan konuarı takıp etmekmı e ozaman mod arkdasların gorevıne )????
brako' Alıntı:sahı fare senın gorevın ne arkdasım (acılan konuarı takıp etmekmı e ozaman mod arkdasların gorevıne )????
fare_07' Alıntı:polisin görevi hırsızları yakalamaksa nden 155 die bi hat var
iice saçmaladın modların görevi sadece senin açtıgın saçma konuları kapatmak degil siteyi düzene sokmak gibi daha önemli görevleri var tabi yüksek şahsiyetiniz müsade ederse
brako sende tartışma ortamı yaratma artık oyununa devam etbrako' Alıntı:fare mılletınderdınden sanane ıstedıgım konuyu acarım ve karar modlarındır sen kımsın ???
adında tam oturmus yani..laflarına dıkkatt et .hh den tebkı yemek ıstemıyorum...sınır yapma oru sorduma duzgunce cevap ver.yada sus.iyi forumlar
fare_07' Alıntı:yaa Allahım sen belamısın başıma nesin ya sanki konularını ben kapattım modlar kapattı ben kapatılmasını önerdim sadece laflarıma daha fazla ne kadar dikkat edecem bilmiyom alienden sonra bide sen çık basıma
düzgün soru sor düzgün cevap verelim
brako' Alıntı:fare yazdıklarımı anladıgına ınanmıyorum.Ben ailen felan degılım...formu germeye hakkımız yok bırak konu kapansın..ortamı germıyelım
fare_07' Alıntı:bende öle diyorum zaten bırak benle ugrasmayı olmazmı kardeş kardeş geçinelim
pori' Alıntı:Mutlu yıllar saulhudson.... Wi lav yuu :aşk :aşk :aşk