►HHP-Forum Oyunları (Serbest Kürsü) Özel Topik [Dikkat]

brako' Alıntı:
sahı fare senın gorevın ne arkdasım (acılan konuarı takıp etmekmı e ozaman mod arkdasların gorevıne )????

polisin görevi hırsızları yakalamaksa nden 155 die bi hat var

iice saçmaladın modların görevi sadece senin açtıgın saçma konuları kapatmak degil siteyi düzene sokmak gibi daha önemli görevleri var tabi yüksek şahsiyetiniz müsade ederse

relax arkadaşlar tartışılıcak bi konu yok uzatmayın :goz:

biri bana çiğ köfte bulup getirsin lütfeeeennnn!!!

istegin biizm için emirde kavga ediyoz be yenge biraz sonra :D

biri bana dama öğretsin kopugu yenmem lazım yoksa bi gün döfecem kopugu :)

haha zor biraz oyunu yarıda kapatmazsan öğrenirsin :)

fare_07' Alıntı:
polisin görevi hırsızları yakalamaksa nden 155 die bi hat var

iice saçmaladın modların görevi sadece senin açtıgın saçma konuları kapatmak degil siteyi düzene sokmak gibi daha önemli görevleri var tabi yüksek şahsiyetiniz müsade ederse

fare mılletınderdınden sanane ıstedıgım konuyu acarım ve karar modlarındır sen kımsın ???
adında tam oturmus yani..laflarına dıkkatt et .hh den tebkı yemek ıstemıyorum...sınır yapma oru sorduma duzgunce cevap ver.yada sus.iyi forumlar

brako' Alıntı:
fare mılletınderdınden sanane ıstedıgım konuyu acarım ve karar modlarındır sen kımsın ???
adında tam oturmus yani..laflarına dıkkatt et .hh den tebkı yemek ıstemıyorum...sınır yapma oru sorduma duzgunce cevap ver.yada sus.iyi forumlar
brako sende tartışma ortamı yaratma artık oyununa devam et

yaa Allahım sen belamısın başıma nesin ya sanki konularını ben kapattım modlar kapattı ben kapatılmasını önerdim sadece laflarıma daha fazla ne kadar dikkat edecem bilmiyom alienden sonra bide sen çık basıma

düzgün soru sor düzgün cevap verelim

fare yazma diyoruz sana ya ikinizde cevap vermeyi bırakın oyununuza devam edin :angry

fare_07' Alıntı:
yaa Allahım sen belamısın başıma nesin ya sanki konularını ben kapattım modlar kapattı ben kapatılmasını önerdim sadece laflarıma daha fazla ne kadar dikkat edecem bilmiyom alienden sonra bide sen çık basıma

düzgün soru sor düzgün cevap verelim

fare yazdıklarımı anladıgına ınanmıyorum.Ben ailen felan degılım...formu germeye hakkımız yok bırak konu kapansın..ortamı germıyelım

brako' Alıntı:
fare yazdıklarımı anladıgına ınanmıyorum.Ben ailen felan degılım...formu germeye hakkımız yok bırak konu kapansın..ortamı germıyelım

bende öle diyorum zaten bırak benle ugrasmayı olmazmı kardeş kardeş geçinelim

yarın ben karikatürleri veririm sana

sen maziye sabır ver yarabbiii :durdurun

adam günde 5 konu kapatmaya başladı

pori' Alıntı:
Mutlu yıllar saulhudson.... Wi lav yuu :aşk :aşk :aşk

35citmb.gif

2m7ampw.jpg

:D :D :D

:vur :vur :vur :vur

Geri