Şikayet/İhbar Hattı

iĸяα senin üzerine vazifemi smodların neyi dikkate alıp almayacağını söylemek?

Diyelim ki iki kişi arasında bi gerginlik var. Sana ne oluyor? Her fırsatta geriyorsunuz şurayı ya

Bunu ister bi şikayet mesajı olarak alın, isterseniz takmayın. Şahsen Fletch arkadaşımızın yazdıklarından son derece rahatsız oluyorum ama kendisiyle atışmak istemediğim için bunu belli etmedim şu ana kadar, zaten benden yaşca küçük, kalbini kırmak istemedim, güzel düşünceleri tabii ki var ancak bunu her başlıkta sürekli olarak dile getirmesi ortamı direkt olarak geriyor, en azından benim gözlemim öyle, 'sadece ben bilirim, benim dediklerim doğrudur' mantığıyla girdiği her tartışmada başlığın gidişatını olumsuz yönde etkiliyor. Kendisi bunun farkında olmayabilir hangi mesajını incelediysem hepsinde bu tarz bi tutum sergilediğinin farkına vardım, başkasının ne düşündüğü onun umrunda değil, ideolojini ve ideallerini sonuna kadar savuncaksın elbet ancak bunu yaparken karşı tarafı irite etmek, karşı tarafı rencide edecek türden küçük düşürücü cümleler kurmak kesinlikle yanlış. Sadece bu yok tabii, karşı taraf ortada hiç yokken bile yani muhattap olmadığı halde o başlıkta tartışmaya girebilecek başka üyelerin de gidişatı etkilemesinde ne yazık ki önemli rol oynuyor bu kardeşimiz. Örnek verecek olursak;

a: ben şahsen bu görüşüne katılmıyorum
b: sen katılmıyorsun evet, senin gibi x y z şahısları da katılmıyor, onlar bu forumda kendilerini biliyorlar

gibi diyalog kurarsan ortamı mutlaka gerersin. Herneyse, dikkatimi çeken bir başka husus fletch arkadaşımızın şu ana kadar uyarı almamış olması (yani ben görmedim ya da duymadım) halbuki uyarı veya yaptırım uygulanması gerekenlerin en başında geliyor. Enteresan doğrusu. Fletch arkadaşımın mesajlarının en azından bir kere olsun incelenmesini istiyorum. Tabii ki başlık içindeki diğer mesajları da dikkate alarak. Umarım yanlış anlaşılmam. Hatasız kul olmaz. Saygılar.

vazife oLan neyi dikkate aLıp aLmayacağını göstermek değiL
dikkate aLmanızı istediğimiz konuyu burdan vermek..
Bunun başka bir başLığı varsa ordan vereLim
Neden bu kadar rahatsızLık duydun anLayamadım?

Biz o ortamın gerginLiği kaLksın diye yeterince uğraştık
Ama geçen seferde aynısı oLdu ve banLandı Asil_1
Bende bu sefer dikkat ediLmesini rica ettim sadece
Bunu gerginLik oLarak anLamanı kasıtLı oLarak görünsede
Ben öyLe oLmadığını düşünmek istiyorum
Çünkü eski defterLeri kapattım!

Tahrikten bahsediyorsun "ikra" ama tahriğin alasını bu postunla sen yapıyorsun.iki kişi arasındaki bir meseleye sen de dahil olup olayı körüklemeye ve büyütmeye devam ediyorsun.

ben tahrik yapmıyorum..
YapıLan tahriği gösteriyorum
Geçen sefer kimse itiraz etmedi
AğırLık kuLLanıLarak adam banLandı
Onun şikayetine ben sadece cevap verdim osiris
OnLar yeterince gergin ben o gerginLik ortadan kaLksın diye
karşıLıkLı ikisini görüştürme taLebinde dahi buLundum
Ben aksine bu gereksiz yanLış anLama sonucu oLan gerginLiğin
Ortadan kaLkmasını istiyorum ama fLetch bunu ısrarLa anLamak istemiyor

Yahu ben karışmıyorum artık. 2 kez süresiz banladım seni bu gerginlikler yüzünden, 2 kez açıldı.

Eski defterleri kapadım diyorsun :D Hala aynı işlerle uğraşıyosun. İki kişi arasında bi gerginlik olabilir. Sana ne bundan diyorum sen neler diyorsun.

Şikayet edeceksen bi konuyu direk adminlere et. Ben seni şikayet başlığında bu tip bişeyle görüdüğüm an banlarım. Gerginlikten başka hiçbişey vermedin bu siteye. Git kime açtırırsan açtır. Kaldırırlar ben yine banlarım.

edit: İrfan bi mesaj yazmış ona da cevap vereyim. Bir üye uyarılırsa ''Arkadaşlar bu üye uyarılmıştır.'' Diye herkese duyurmak zorunda değiliz. Zaten mümkün değil. O yüzden biri uyarılsa da zaten haberiniz olmaz. [Direk konuya yazılıp uyarılmamışsa]

asil 1 konusunda söyleyeceğimi söyledim ikra
istersen burayı karıştırma
msnde sadece seninle konuşabilirim
msne ekledim
yemekten sonra burdayım
ben sana bugün PM attım
ama senin konuyu buraya taşıman anlamsız olmuş

irfanfatih seninyaşına saygım fln yok kardeşim
sen dahil,tartışmayı bilmeyenlere verdiğim çok güzel cevaplarım var
ama öneri şikayet bölümünü getirdiğiniz hale bakın!!!

Sadece ikra değiL ßanLanacak ßi kaç üye daha var.. takip ediyorum siyasi parti böLümü özeLLikLe $u hararetLi tartı$maLara artık son versin..dün ak$amda mesajımda uyardım.. sonra banLanınca neden banlandım diye soruLmasın..

أĸяα' Alıntı:
Buraya attığı şikayet mesajını görünce şok oLdum fLetch..
HerhaLde senin verdiğin post numaraLarının haricinde smodLarımız
Diğer mesajLarıda inceLeyebiLme müsaitLiğindeyse
Senin ağır tahrik doLu mesajLarını da görme şansını yakaLamışLardır..

Şikayet ettiğin AsiL_1 kuLLanıcı isimLi üye sen bunu yazdığında bırak konuya yazmayı başLıktan biLe haberdar değiLdi.. Ve sen şikayet ediyorsun ama adamı konuya çekebiLmek için yapmış oLduğun ağır tahriği göz ardı etmeye çaLışıyorsun..

Buda gene konuyLa hiç aLakaLı oLmadığı haLde fLetchin ortaya saLıverdiği eski bir mevzu..
Herkes bir şekiLde söyLediği sözün arkasındadır..
Asil_1 aynı sözü ben Lafımın arkasındayım anLamında söyLemiştir..
Ama burdaki asıL mevzu senin o Lafı söyLemeye onu mecbur etmendir..

Bizi dediğin kimdir biLmiyorum?
Seda Sayanın programından aLıntı gibi bir söz..
70 miLyon senden açıkLama bekLiyor..:eek:ha
Burda neden biriLeri biriLerine birşeyLer ispatLamaya çaLışıyor ki?

Forumda kimse kimseye birşeyLerini ispatLamaya zorunLu değiLdir diyoruz..
HeLe de 40 yaşında 20 yıLLık bir devLet memuru ve muhattabı oLan 20 Li yaşLarda bir öğrenciyse bende aynı şekiLde muhattap biLe kabuL etmezdim.. Ama fLetch sen sadec eonu bıraktın farkLı üyeLere biLe hakaret boyutuna getirdin işi Asil_1 in kLonu oLmakLa suçLadın küçük gördün kendince..

ve aLtına bir şiir ekLeyip şerefsiz ibaresini çıkardığın haLde o şiirden
bu keLimeyi ettin yani ben forum kuraLLarına uymadığından şerefsiz keLimesini çıkardım
Ama sen üzerine aLın o Lafı dermiş gibi anLam bütünLüğü bozuLmamıştır dedin..

BunLar sadece geneL anLamda göze çarpanLardır..
BunLarın haricinde payLaşım yapıLan konuda ki kaynakLarı
Forum kuraLLarına göre yasak oLduğu haLde
Saçma sapan kaynakLar oLmakLa itham etmen..

Bu hakkı nerden buLduğunuzu anLamadığım bir şekiLde
Bir şeyLeri savunan insanLarı sürekLi oLarak
İran ve Nijeryaya gönderme çabaLarın..

BunLarında aLıntıLarını burda verecektim
İsteyenLer oLursa onLarıda payLaşabiLirim
İlk sürtüşme konunuz oLan hataLı Link mevzuunda
AsiL_1 mecbur oLmamasına rağmen gerekLi izahati konu içersinde zaten yapmıştı
Sen o kadar sert çıkışLarda buLunmasan özrünü biLe diLeyecekti zaten
Ama sen orda hiç birşey söyLemesine fırsat vermeden sürekLi saLdırdın
Ve şimdi az önce şikayet ettiğin konuda da sürekLi ona saLdırdın..
FLetch sitede yönetici oLman yaptığım payLaşımLarın takdir ediLmesinden kaynakLanır
Ama o vasfın sana insanLarın inançLarını değerLerini sorguLama hakkı vermez
Kimse gerçek yaşantısındaki AtatürkçüLüğünden yaşadığı dinine.. DernekLerden kahve yaşantısına kadar burda bazı şeyLeri ispat etme gerekLiLiğinde oLduğunu sanmıyorum
Ama kim hangi vasıfLa bunLarı burda ispat etmeye zorLamayı kendinde hak görebiLir ki?
Vatan haini oLarak sergiLediği tavırLarı varsa banLanır burda işin yok diyerek.. Ama bu tür bir durumda ortada yokken devLete 20 yıLdır hizmet eden vergisinden hizmetine hepsini eksiksiz yerine getirmiş bir insanın AtatürkçüLüğünü oğLu yaşında bir kimsenin zorunLuLuk koşması çabasını ve şahsi husumetini başka yönLere çekerek burda cıngar çıkarma uğraşLarını anLayabiLmiş değiLiz hiçbirimiz..
Orda yapıLanLar yetmezmiş gibi birde burda kendi yaptıkLarını görmezden geLip şikayet etmek nasıL bir tavırdır?
Madem bu şekiLde bir şikayette buLunmuşsun fLetch bende istedim ki oLayın iç yüzü de görünsün.. Sadece senin duyduğun şahsi kinden ötürü hunharca saLdırdığın bir insan var ortada ve o biLe o kadar şaşkın ki haLa bunLarın neden oLduğunu anLaya çaLışmaktan başka birşey yapamıyor.. Burda kimse haset duygusunun getirdiği oLumsuzLukLarı yaşamak zorunda değiL..
Biz bunun oLmaması için yanLış anLaşıLmanın oLduğunu ve herkesten ve senden önce Atatürk düşmanı bir insanı zaten bizimde aramızda barındırmayacağımızı bunLarın tümünü özeL mesajdan konu içersindeki yorumLara kadar anLatmaya çaLıştık..
Madem oLay buraya kadar geLdi sevgiLi smodLarımız senin verdiğin LinkLere karşıLık bunLarıda gözden geçirecekLerdir sanırım..
Evet burada İkra kardeşime teşekkürü bi borç bilirim gereken herşeyi layıkı vechiyle yazmış bundan daha güzel bi cevap olmaz sanırım.Onun için fazla yazmıyacağım ama durum tam bi yavuz hırsız ev sahibini bastırır mevzusu...

Dün fletch in verdiğiyi konuya bakmıştım ama birşey yapmadım
çünkü konuda bulunmayan 2. bir şahısın ismini kullanarak konuya çekmişti fletch
şikayeti ne olursa olsun böyle değerlendirilmelidir bence,
ve ayrıca kimse kimseye atatürke olan bagımlılıgını kanıtla gibi
küstah bir yöneltmede bulunumaz bunuda eklemek isterim,
fletch e gelecek olursak
sevdiğim bir arkadaşımdır ama burada baştan sona haksız oldugu ortadadır,
ortamı germeye lüzum yok,
iki tarafında uzlaşabilecek insanlar olduğunu biliyorum,
ayrıca ikra özür dilediyse , özür kabul edildiyse, diğer forum üyelerinden farkı yoktur,
yapılan şikayet ortada , olayın muhattabı olmasa bile,
elbetteki kendi düşüncelerini
yazmakta özgürdür,
ki onun sayesinde kendi adıma farklı bir bakış açısı kazanıp daha net bir yorumda bulunabildim.

Konuyla KaRma ilgilenmiş. Ben burda şu haklıdır şu haksızdır demedim.

evet ikra nın diğer üyelerden farkı yoktur. 2. kez banı açılmamalıydı. 1 kez hata yaparsın açılır.

Özrü neye göre kabul edildi? Bu da ayrı bir konu..Ben bugüne kadar izin almadan kimsenin attığı banı kaldırmadım.

yapılmaya çalışanı çok net bildiğim için cevap yazmıyorum

ama bilinmesini istediklerim şunlardır:

istediğiniz kadar laf atın imalı laf yazın isterseniz küfredin
hiç umrumda değil şu dakikadan sonra

msnden görme şerefine nail olanlar kişisel iletimi okusunlar anlarlar
bu radikalleşmenin sebebi hackhelldeki bazı kişiler(isim vermiyorum üstüne alınanlar alınabilir)

burayı bu şekilde kirlettiğim için üzgünüm

ama bu dakikadan sonra sadece şunu söyleyim
hackhellde modluk görevine kesinlikle geri dönmüyorum

cevap yazmayın boşuna
cevabınız ne olursa olsun kesinlikle karşılık vermiyorum

not:ikra sen o msn olayını unut en iyisi.

Kimin banı kaLdırıLmış kimin kaLdırıLmamış burada konuşacak değiLiz önceLikLe.. ikra'nın banı kaLktıgında Dark_Angel konuya yorumunu yapmıştı.. Ayrıca şikayet konuLarına geLince.. özeLLikLe ikra nickLi üyenin yazdıgı mesajLar şikayete geliyor.. gidip okuyorum gayet sakin bir şekiLde yorumunu yaptıgını görüyorum.. fLetch Birde senin mesajLarına bakıyorum bütün bir sayfayı doLdurmuşsun bişey ispatLamaya çaLışıyorsun okuyorum hep dikine gidiyorsun.. yok $u $ahıs böyLe demiş yok ßu $ahıs $öyLe demiş.. Sadece senin dediğin doğruymu$ gibi oLaya bakıyosun.. Herkes görüşünü söyLeyecek Sağcısı soLcusu konuşacak.. Siyasi görüşünü forumda konuLara aşırı bi şekiLde yansıtmazsan memnun oLucam bu yazdıkLarımı uyarı oLarakda kabuL edebiLirsin.. HararetLenme gördüğüm konuLarda uzatmadan kitLenecektir.. Yoruma açık bıraktıgımıza pişman etmeyin.. Çok biLen varsa Siyaseti MiLLetvekiLi oLsun işimize yarasın bari ;)

Geri