Şikayet/İhbar Hattı

o kadar güzel şeyler yazılmış ki altına imzamı atarım. türk kızı diyipte kendimizi bi ayrı görmenin mantığını da anlayamadım. türk kızıysa türk kızı. gerçeği hiçbirşey değiştirmez.
gerçekleri görüp kendini değiştirmedikden sonra hep öyle kalınacaksa ne anlamı var bu yazılanların. konuları kapatmakla bu durumu sadece gözardı ederiz. halbuki herkes ders çıkarmalı bence.

why not ?

aslında demek istediğim o konuya mesaj yazıp tartışma yaratmak değil ama internette bile sansür uygulanması :)

Aslında o konu kapanınca türk kızlarının bu imajı değişmeyecek . yine o konuda geçenlerin gerçekliği devam edecek. :hhmanD

bunun gibi bir sürü aslında kelimesiyle başlayan cümleler kurabilirim . zuhahaha

J@CK@L' Alıntı:
why not ?

aslında demek istediğim o konuya mesaj yazıp tartışma yaratmak değil ama internette bile sansür uygulanması :)

Aslında o konu kapanınca türk kızlarının bu imajı değişmeyecek . yine o konuda geçenlerin gerçekliği devam edecek. :hhmanD

bunun gibi bir sürü aslında kelimesiyle başlayan cümleler kurabilirim . zuhahaha

internette sansür uygulanmış olur ya da olmaz...
saçma olan bunu konu haline getirmek..çok mu değerli bişey ki açılıp konu yapılıyo...
kızlardan böle olan var.evet bu doğru.ama genelleme yapılmamalı...bi kaç tipi bozuk kişiler yüzünden hiç kimse "Türk kızları" böle die GENELLEME YAPAMAZ...

KıRmIzIkIz' Alıntı:
internette sansür uygulanmış olur ya da olmaz...
saçma olan bunu konu haline getirmek..çok mu değerli bişey ki açılıp konu yapılıyo...
kızlardan böle olan var.evet bu doğru.ama genelleme yapılmamalı...bi kaç tipi bozuk kişiler yüzünden hiç kimse "Türk kızları" böle die GENELLEME YAPAMAZ...[/U]

nasıl yani konu olucan cok mu önemli oluyo :hhmanD konuyu açan zaten önemli olsun diye değilde komik olsun diye açmış. bir mesleyi konu olarak açmak için onun içeriğinde bilgiler olması kafidir. önemli olması yada hayat kurtarması gerekmıyor. forum oyunlarına bakabilirsin :)
genelleme yaptıgıda cok iyi olmuş çünkü % 99 için bu yazılanlar doğru. demekki o yazılanlarda zoruna giden bişeyler var. bunları kabullenmek erdemliktir. haa eğer yazılanların gerçek olduguna inanmıyorsan bırak sadece geyik olarak kalsın. takma hiç . siz ciddiye alınca bazı şüpheli durumlar ortaya cıkıyor :)

Kim hangi hakkı gözeterek bu tarz bir geneLLemeyi yapabiLme hakkına sahip görebiLiyor ki kendinde? % 99 çok büyük bir rakam ve herkesin evindeki karısı kızı anası kuzeni girer bu geneLLemeye.. Herkes bence kendi sahibi oLduğu kişiLer hakkında geneLLeme yapsın
Bu iddiayı yapan ve bu geneLLemeye katıLan arkadaşLar bence şu tür bir düzeLtme yapmaLı
Benim aiLemdeki Türk kızLarının %99 u böyLedir diye.. (artık hanımı mı oLur anasımı bacısı mı sevgiLiLeri mi o onu ırgaLar)

Türk Kızı´nı herkes iyi tanır ama değiştiriLmeye çaLışıLan değerLer varsa herkes kendi evindekini değiştirsin.. Başkasının evine göz dikmesin bence kötü sonuçLar doğurur.. Bunu yazan ve onayLayan arkadaşLar forumda oLduğu kadar koLay madem çıksınLar bunLa iLgiLi bir konferans faLan versinLer sonuçLarını da hep beraber gazeteLerden okuyaLım..

Bizim biLdiğimiz tanıdığımız kaLbimize taht kuran Türk Kızına yakıLmış nice destanLar vardır.. BiLmeyen okumayan varsa buyursun..!
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=137419

Arkadaşlar Konu Açıcam Resim Ekliyemiyorum Yardım pls....

J@CK@L' Alıntı:
nasıl yani konu olucan cok mu önemli oluyo :hhmanD konuyu açan zaten önemli olsun diye değilde komik olsun diye açmış. bir mesleyi konu olarak açmak için onun içeriğinde bilgiler olması kafidir. önemli olması yada hayat kurtarması gerekmıyor. forum oyunlarına bakabilirsin :)
genelleme yaptıgıda cok iyi olmuş çünkü % 99 için bu yazılanlar doğru. demekki o yazılanlarda zoruna giden bişeyler var. bunları kabullenmek erdemliktir. haa eğer yazılanların gerçek olduguna inanmıyorsan bırak sadece geyik olarak kalsın. takma hiç . siz ciddiye alınca bazı şüpheli durumlar ortaya cıkıyor :)
ÜSTÜME ALINMIYORUM DEDİM FARKINDAYSAN JACKAL...LAFINI BİL DE KONUŞ...
BANA SAÇMA GELEN GENELLEME YAPILMASI VE KONU AÇILMASI...DAHA DA MUHATTAP OLAMAM SENLE...
SEN YOLUNA BEN YOLUMA...

tam konuda anlatılan kızlara yakışır bir yorum yapmışsın.

'''daha da muhattap olmam seninle''' oooo :hhmanD

zaten benimle muhattab olma şansını bulacağın başka bir konu olamazdı bu aptal kızlar konusndan başka :)

Geri