Şikayet/İhbar Hattı

J@CK@L' Alıntı:
tam konuda anlatılan kızlara yakışır bir yorum yapmışsın.

'''daha da muhattap olmam seninle''' oooo :hhmanD

zaten benimle muhattab olma şansını bulacağın başka bir konu olamazdı bu aptal kızlar konusndan başka :)
muhattap dediysem öle demedim..ki seninle konuşma gereksinimi bile duymam...önemsiz insanlar baş ağırttırır...benim muhattap olduğum kişi sayısı nadirdir jackal...bi insan diyebilceğin kişi vardır.bi de adam gibi adam denen kişiler vardır....son dediğim kategoriye sen girmiyorsun...
o kızlara yakışır yorum da yapmadan.ki öle değilim.üstüme alınmıyorum.sen ne dersen de...hani derler ya takmıyorum seni o hesap dostum...
neyse burda bu kadar takıldığımız yeter...saygılar :biggrin

KıRmIzIkIz' Alıntı:
muhattap dediysem öle demedim..ki seninle konuşma gereksinimi bile duymam...önemsiz insanlar baş ağırttırır...benim muhattap olduğum kişi sayısı nadirdir jackal...bi insan diyebilceğin kişi vardır.bi de adam gibi adam denen kişiler vardır....son dediğim kategoriye sen girmiyorsun...
o kızlara yakışır yorum da yapmadan.ki öle değilim.üstüme alınmıyorum.sen ne dersen de...hani derler ya takmıyorum seni o hesap dostum...
neyse burda bu kadar takıldığımız yeter...saygılar :biggrin

afedersin bir an için o konudaki kızlardan biri olduğunu unutup sana bişeyler anlatma
gereksinimi duydum. halbuki konudaki en güzel örneklerden birisine bunlarısana anlatmaya çalışmak cok abesle iştigaldi.

bana cevap hakkı doğuracak kapasitesi sınırlı başka mesajlar atacaksan cevap veririm ama
atmazsan bende atmıycam :durdurun

hiç bişy hakkında geneLLeme yapılamaz...

hiç kimse kalıcı olmadığı gibi (kendimde dahil) sende değilsin jackal herkese istediğin tarzda konuşamazsın herşeyin bir adabı üslubu vaRdır..
o üsluba uymadığın için 3 gün banLısın.

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=230722

Başlığı açan arkadaştan özür diliyorum, bu video foruma uygun olsa bile ne yazık ki akla uygun değil, insanların psikolojisini ne derece etkiler, bunu o videoyu izleyenlere bir sorun. Kaldırılması gerektiğini düşünüyorum. Zira bu video öyle böyle bi video değil. Saygılar.

korku böLümü irfan'cım orasi onun gibi bi çok konu mevcut toptan kaldırmalıyız o zaman bölümü ;) +18

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=215289
lütfen buradaki rapid partlarını ve dosyam net partlarından 13-14 ün düzeltilmesinin sağlanmasını istiyorum çünkü 22 adet part indirdim dosyam netten ama 13-14 üncü partaları indiremedim bu kadar uğraşımız boşa gitmesin lütfen...

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=226084

44. mesaj

ASİL1 nickli üye zamanında bana söylediği sözden 3 gün banlanmasına rağmen,
inatla şahsıma bu sözü( "Tahir Efendi bize Kelp Demiş oysa bizim mezhebimizce kelp Tahir(temiz)dir.") yazmayı sürdürmektedir!

bu sözün anlamının;

"Tahir, temiz anlamına geldiğinden Nefi, bu sözcüğü, tevriyeli (çift anlamlı kullanarak; köpeğin, tahir (temiz) olduğunu belirtirken aynı zamanda rakibi Tahir'in köpek olduğunu da söyleyerek intikamını alıyor."
KAYNAK

smodlarımız tarafından bilindiğini varsayıyorum

kendisinin daha önce bu sözden banlandığı düşünüldüğünde ve
konuya attığı ilk mesajında da -delikanlı ol vs. söylemlerle sataştığı- açıkça görüldüğü için

gerekenin yapılmasını talep ediyorum

Buraya attığı şikayet mesajını görünce şok oLdum fLetch..
HerhaLde senin verdiğin post numaraLarının haricinde smodLarımız
Diğer mesajLarıda inceLeyebiLme müsaitLiğindeyse
Senin ağır tahrik doLu mesajLarını da görme şansını yakaLamışLardır..

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:

(zamanında utanmadan bunun benzerini yazanların bir diğeri de asil1 nickli üyedir!)

Şikayet ettiğin AsiL_1 kuLLanıcı isimLi üye sen bunu yazdığında bırak konuya yazmayı başLıktan biLe haberdar değiLdi.. Ve sen şikayet ediyorsun ama adamı konuya çekebiLmek için yapmış oLduğun ağır tahriği göz ardı etmeye çaLışıyorsun..

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
(tahir efendi bize kelp demiş.... lafından 3 gün banlandığını hatırladımda tartıştığımıza değmez boşver)

Buda gene konuyLa hiç aLakaLı oLmadığı haLde fLetchin ortaya saLıverdiği eski bir mevzu..
Herkes bir şekiLde söyLediği sözün arkasındadır..
Asil_1 aynı sözü ben Lafımın arkasındayım anLamında söyLemiştir..
Ama burdaki asıL mevzu senin o Lafı söyLemeye onu mecbur etmendir..

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
(eğer ki gerçekten o mesajı isteyerek yazmadığını söylüyorsan
(bizi buna inandır!)
bu konuda senden beklenen tek bir şey vardır!

Atatürkçü olduğunu bir şekilde kanıtla

Bizi dediğin kimdir biLmiyorum?
Seda Sayanın programından aLıntı gibi bir söz..
70 miLyon senden açıkLama bekLiyor..:eek:ha
Burda neden biriLeri biriLerine birşeyLer ispatLamaya çaLışıyor ki?

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
(asil1 Atatürkçülüğünü kanıtlayamamana şaşmadım çünkü kimin ne olduğu belli!
klonların mı arkadaşların mı bilemem ama hakaret içerikli mesaja teşekkür edebilecek kadar küçülenlerinde senden bir farkı olmadığı açık!

Forumda kimse kimseye birşeyLerini ispatLamaya zorunLu değiLdir diyoruz..
HeLe de 40 yaşında 20 yıLLık bir devLet memuru ve muhattabı oLan 20 Li yaşLarda bir öğrenciyse bende aynı şekiLde muhattap biLe kabuL etmezdim.. Ama fLetch sen sadec eonu bıraktın farkLı üyeLere biLe hakaret boyutuna getirdin işi Asil_1 in kLonu oLmakLa suçLadın küçük gördün kendince..

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
(şiirden forum kuralları gereği bazı kelimeler çıkarılsa da şiirin anlam bütünlüğü genel olarak bozulmamıştır.)

ve aLtına bir şiir ekLeyip şerefsiz ibaresini çıkardığın haLde o şiirden
bu keLimeyi ettin yani ben forum kuraLLarına uymadığından şerefsiz keLimesini çıkardım
Ama sen üzerine aLın o Lafı dermiş gibi anLam bütünLüğü bozuLmamıştır dedin..

BunLar sadece geneL anLamda göze çarpanLardır..
BunLarın haricinde payLaşım yapıLan konuda ki kaynakLarı
Forum kuraLLarına göre yasak oLduğu haLde
Saçma sapan kaynakLar oLmakLa itham etmen..

Bu hakkı nerden buLduğunuzu anLamadığım bir şekiLde
Bir şeyLeri savunan insanLarı sürekLi oLarak
İran ve Nijeryaya gönderme çabaLarın..

BunLarında aLıntıLarını burda verecektim
İsteyenLer oLursa onLarıda payLaşabiLirim
İlk sürtüşme konunuz oLan hataLı Link mevzuunda
AsiL_1 mecbur oLmamasına rağmen gerekLi izahati konu içersinde zaten yapmıştı
Sen o kadar sert çıkışLarda buLunmasan özrünü biLe diLeyecekti zaten
Ama sen orda hiç birşey söyLemesine fırsat vermeden sürekLi saLdırdın
Ve şimdi az önce şikayet ettiğin konuda da sürekLi ona saLdırdın..
FLetch sitede yönetici oLman yaptığım payLaşımLarın takdir ediLmesinden kaynakLanır
Ama o vasfın sana insanLarın inançLarını değerLerini sorguLama hakkı vermez
Kimse gerçek yaşantısındaki AtatürkçüLüğünden yaşadığı dinine.. DernekLerden kahve yaşantısına kadar burda bazı şeyLeri ispat etme gerekLiLiğinde oLduğunu sanmıyorum
Ama kim hangi vasıfLa bunLarı burda ispat etmeye zorLamayı kendinde hak görebiLir ki?
Vatan haini oLarak sergiLediği tavırLarı varsa banLanır burda işin yok diyerek.. Ama bu tür bir durumda ortada yokken devLete 20 yıLdır hizmet eden vergisinden hizmetine hepsini eksiksiz yerine getirmiş bir insanın AtatürkçüLüğünü oğLu yaşında bir kimsenin zorunLuLuk koşması çabasını ve şahsi husumetini başka yönLere çekerek burda cıngar çıkarma uğraşLarını anLayabiLmiş değiLiz hiçbirimiz..
Orda yapıLanLar yetmezmiş gibi birde burda kendi yaptıkLarını görmezden geLip şikayet etmek nasıL bir tavırdır?
Madem bu şekiLde bir şikayette buLunmuşsun fLetch bende istedim ki oLayın iç yüzü de görünsün.. Sadece senin duyduğun şahsi kinden ötürü hunharca saLdırdığın bir insan var ortada ve o biLe o kadar şaşkın ki haLa bunLarın neden oLduğunu anLaya çaLışmaktan başka birşey yapamıyor.. Burda kimse haset duygusunun getirdiği oLumsuzLukLarı yaşamak zorunda değiL..
Biz bunun oLmaması için yanLış anLaşıLmanın oLduğunu ve herkesten ve senden önce Atatürk düşmanı bir insanı zaten bizimde aramızda barındırmayacağımızı bunLarın tümünü özeL mesajdan konu içersindeki yorumLara kadar anLatmaya çaLıştık..
Madem oLay buraya kadar geLdi sevgiLi smodLarımız senin verdiğin LinkLere karşıLık bunLarıda gözden geçirecekLerdir sanırım..

Geri