Şikayet/İhbar Hattı

Ben bi hakaret görmedim üstteki iki ihbarda da. Başka biri tekrar değerlendirebilir.

jackal forum icin cok onemli bir isimsin gereksiz polemik yapmaya gerek olmadigini dusunuyorum
baslik amacindan sapmasin neyse iyi eglenceler
(mesajlar silinmistir)

أĸяα' Alıntı:
http://www.hackhell.com/showpost.php?p=1609200&postcount=2

bu postta buLunan şiirde
gece elmalı’da kalmış oy
hamamcı ali’yi sormuş
uzatmalı itin biri
yusuf’u gaflette vurmuş

bu böLümde uzatmaLı itin biri dediği Jandarmadır
Türk GüvenLik güçLerine bu kadar aLenen hakaret ediLmesine
Sanırım burdaki hiç kimse izin vermez..

site içinde yaptığım paylaşımlara bakarak askerler konusnda ne kadar titiz olduğumu görebilirsiniz. ayrıca bende jandarma torunuyum ve bu vatana uzatmalı olarak 22 ay askerlik yaptım.

o dörtlük sadece türkünün içinde olduğu için yazılmıştır. ordaki itin kelimesiyle ne jandarmaya hakaret ettim nede gönderme yaptım. hatta onları yazarken aklımın ucundan bile geçmedi askere hakaret.

diyelimki ben askere hakaret eden biriyim ve burda yaptığım askerlerle ilgili paylaşımlarıda farklı amaçlar güderek yaptım. buyrun size aşşağıda başka bir site olan youtube da yaptığım paylaşımlar.

sonuç olarak kimse bilip bilmeden beni askere hakaret etmekle suçlamasın.

TIKLA
TIKLA
TIKLA
TIKLA
TIKLA

seni suclamadık harami ,
siiri paylasırken dikkat etmen gerekirdi,
bir dahaki sefere dikkat edersin ,
neden bu kadar alındın ki :)
kımse kımsenin vatanseverliğini tartışamaz zaten burada

ĦĄЯĄMÍ' Alıntı:
site içinde yaptığım paylaşımlara bakarak askerler konusnda ne kadar titiz olduğumu görebilirsiniz. ayrıca bende jandarma torunuyum ve bu vatana uzatmalı olarak 22 ay askerlik yaptım.

o dörtlük sadece türkünün içinde olduğu için yazılmıştır. ordaki itin kelimesiyle ne jandarmaya hakaret ettim nede gönderme yaptım. hatta onları yazarken aklımın ucundan bile geçmedi askere hakaret.

diyelimki ben askere hakaret eden biriyim ve burda yaptığım askerlerle ilgili paylaşımlarıda farklı amaçlar güderek yaptım. buyrun size aşşağıda başka bir site olan youtube da yaptığım paylaşımlar.

sonuç olarak kimse bilip bilmeden beni askere hakaret etmekle suçlamasın.

TIKLA
TIKLA
TIKLA
TIKLA
TIKLA

önceLikLe afedersiniz yasak böLgeye yazıyorum ama
react0R her ne kadar amacımızı anLayıp cevapLasa da konunun muhattabı bendim
Senin jandarma torunu oLduğun ve jandarma oLduğun profiLinde yazmıyor
Ama sende aynı şiiri ve içeriğini biLipte burda birinin payLaştığını görsen aynı tepkide buLunurdun beLki daha değişikLerinde buLunurdun dedikLerine bakıLırsa
Ama ben haLen bukadar şeyi buraya yazıpta o mesajını editLememene şaşırdım..
Amacın beLki o değiL ama o şahsı vuran ve ediLen saçma sözün gittiği yerde beLLidir..

أĸяα' Alıntı:
önceLikLe afedersiniz yasak böLgeye yazıyorum ama
react0R her ne kadar amacımızı anLayıp cevapLasa da konunun muhattabı bendim
Senin jandarma torunu oLduğun ve jandarma oLduğun profiLinde yazmıyor
Ama sende aynı şiiri ve içeriğini biLipte burda birinin payLaştığını görsen aynı tepkide buLunurdun beLki daha değişikLerinde buLunurdun dedikLerine bakıLırsa
Ama ben haLen bukadar şeyi buraya yazıpta o mesajını editLememene şaşırdım..
Amacın beLki o değiL ama o şahsı vuran ve ediLen saçma sözün gittiği yerde beLLidir..

forumda eski bir üyesin. ama hala kapanmış konudaki mesaja müdehale edilemeyeceğini öğrenememisin ikra.

Ben günceLde aynı konuyu iki kere açtığımda da konuyu çöpe atamıyorum veya siLemiyorum yani kendim müdahaLe edemiyorum
burda Linki ve isteğini beLirtmen yeterLi hemen aLakadar oLuyorLar
sağoLsunLar..diyeceğim o ki
oLay yazmayLa aLakaLı değiL yapmayLa aLakaLı..

Geri