Şikayet/İhbar Hattı

J@ck@l :)

i64445_adsz.JPG

programlarda

benimle ugraşmaktan bunu görmedin sanırım..

saol yamakası ama senınle ugrasmıyorum sadece senın gibi aramadan konu

acan cok onlarla ugrasıyordum :D:D

şaka kardeşim hallettım sorunu :)

J@CK@L' Alıntı:
saol yamakası ama senınle ugrasmıyorum sadece senın gibi aramadan konu

acan cok onlarla ugrasıyordum :D:D

şaka kardeşim hallettım sorunu :)

yok dostum benimle ugraşıyorsun derken öyle değil benim yaptıgım hataları düzeltmek babında söyledim...sağol ama arama yı değiştirme konusuna bi el atmak lazım abi ya adını birebir yazıyorum yok diyo sen war diyorsun gösteriyorsun demekki arama biraz sorunlu çalışıyor :):):D

sülFiriK adult bolumundekı konuları buraya bıldırmıyoruz o bolumunde sabıt başlıgı var.

halledıldı

Freemitnick oyun genelde bilip bilmeden haddini aşan mesajlar atmaktadır. Kendi efece cevaplar verip benim cevaplarımıda silmektedir.
Yardım istediğim konuyu kapayıp üstünede ilgisiz sebeplerle konuyu kapatmıştır. Yok banlanırsın yok hakettiğini alırsın falan demektedir.
Lütfen modluğun efelenme hakkı vermediğini ve yardım etmek için verildiğini açıklayın. Beceremiyorsa modluğunu alın. Yok ben haksızsamda beni banlayın.
Reactor kardeş özellikle sen ve bizim eskiler ilgilenirse sevinirim. Sizlerin objektifliğinize güveniyorum. Gerekirse modluğunu alın gerekirse beni banlayın.
Saygılarımla Katakulli

arkadasım burada link vererek sikayet edilıyor bir konu veya kişiler link verirmisin

dj_aligator' Alıntı:
arkadasım burada link vererek sikayet edilıyor bir konu veya kişiler link verirmisin

hayır burası şikayet ihbar hattı şikayetleride alıoruz

CHI€F' Alıntı:
hayır burası şikayet ihbar hattı şikayetleride alıoruz

yok benim demekj istedigim link vermeden zan altında kalmasın kimse...

i68270_Untitled.jpg

Lİnk:

http://www.hackhell.com/showthread.php?p=941118#post941118

Forax isimli uyenin ADSL kota programi olarak verdigi dosya icersinde Win32.parite.b virusu bulunmaktadir. programi payLasan uyenin de virusden haberi yoq sanirim. cunku virus kendi bilgisyarina bulasmis muhtemelen. foruma upload yapincada otomatikman viruslu dosya vermis.

Uyelerin zarar gormemesi icin konu iLe ilgili gereginin yapilmasini rica ediorum. ii forumlarr

Geri