Şikayet/İhbar Hattı

baq cnm benim kimler geldi kimler geçti bizi mahkemeye veren
neden kibar bir dille istegini yerine getirilmesini istemiyorsunda bizi mahkemeye veriorsun ; )
emin ol bir pm atsaydın o konu şimdiye silinmişti.

vakan' Alıntı:
Değerli yöneticiler, BELIEVE tarafından "Murat Yapma Nolur. ( Turkish Fetish ) Kacırmayın" konu başlıklı tecavüz videosunun forumdan derhal kaldırılması aksi taktirde site hakkında T.C Cumhuriyet Savcılığına site hakında suç duyurunda bulunucam. Video insanın içini parçalıyor insanların bu konudaki duyarsızlıkları beni hayrete düşürdü. Kendinizi o kızın yerine veya kız kardeşiniz olarak bi düşünün kız o yolun kaşar değil Murat adındaki O.Ç nun kızı döverek ona tecavuz etmesi. Kız kaşar olsa hep beraber izleyeim. Gereyinin yapılması.

izleme bak ben izliyormuyum :p

semphatic' Alıntı:
Sayın MOD arkadaşlar lütfen konuya ve benim yazmış olduğum #3 nolu cevaba bakarak eğer gerekiyorsa konuyu kapatabilirmisiniz ! :eek:

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=105728

Daha önce verildi demişsin ama oncekı verılen programın sürümü belli değil.
Sonradan verılende belli.Yani ıkısınınde aynı olup olmadıgını anlayamıyoruz.

Teşekkür ederim uyarın için fakat ben indirip baktım acaba farklı mı diye ama neredeyse hiçbir farkı yok sürüm farklı mı değilmi inan bakmadım ama görünüş olarak aynı yinede takdir sizin !

semphatic' Alıntı:
Teşekkür ederim uyarın için fakat ben indirip baktım acaba farklı mı diye ama neredeyse hiçbir farkı yok sürüm farklı mı değilmi inan bakmadım ama görünüş olarak aynı yinede takdir sizin !

:) Bak dostum programlar zaten aynı ama önemli olan sürümüdür..

Daha önceden verılen program hala pc'inde bulunuyorsa
burdan bakabılırsın kac olduguna .Buraya da yaz kac oldugunu daha
sonra ne yapmamız gerektiğini düşünelim :)

(Mause işaretçisini gösterdiği yere tıklaman kafi)

i56963_JCKL042.jpg

Sanırım bu yeterli olur :cool: bilgisayarımdan az önce caps yaptım

i56981_semphatic.JPG

vakan' Alıntı:
Değerli yöneticiler, BELIEVE tarafından "Murat Yapma Nolur. ( Turkish Fetish ) Kacırmayın" konu başlıklı tecavüz videosunun forumdan derhal kaldırılması aksi taktirde site hakkında T.C Cumhuriyet Savcılığına site hakında suç duyurunda bulunucam. Video insanın içini parçalıyor insanların bu konudaki duyarsızlıkları beni hayrete düşürdü. Kendinizi o kızın yerine veya kız kardeşiniz olarak bi düşünün kız o yolun kaşar değil Murat adındaki O.Ç nun kızı döverek ona tecavuz etmesi. Kız kaşar olsa hep beraber izleyeim. Gereyinin yapılması.

Dostum serin gel biraz.. Valla gezmesem forumu göremeyecektim böyle bir yazıyı. Töbe Töbe şimdi flim üzerine burda yazı yazmanın anlamı yok yeride burası değil. Bu ne ya önüne gelen mahkemeye veriyor. Madem ki canın birini mahkemeye vermek istiyor git o flimi ceken hayvanı ver.. Ben paylaşımımı yapmışım.İnsanın icini parcalıyor diyosun neresi icini parcaladı kızı dövmesimi ?Tamam kızı dövüyor ama tecavuzle ne alakası war flimin..He bide 2 bölümden oluşan bir video farkındaysan. 2. bölümede bi bak derim hiçte tecavuz gibi görünmüyor değil mi ?

Geri