Şikayet/İhbar Hattı

tmmdır kardeşim.

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=112501 bu konuda fetullah gülen tartışılırken chief kardeşimiz konuyu kapatmış.burası paylaşım platformu değil mi?yani sadece programmı paylaşmamız gerekio?fikir paylaşamazmıyız?gayet seviyeli giden bir tartışma ortada kesiliyor.işte bu türkiyenin sorunu.tartışamadığımız için bu duruma düştük.her zmn önümüze bizi kilitleyen biri çıkıyor.gençliğimizi tartışmayı öğreterek fikir alışverişini aşılayarak yetiştirmeliyiz.bu yaptığınız dooru mu sizce?kaba davrananlar özelden uyarılacağına nie bzm tartışma ortamamıza zincir vuruluyor?

yaMaKaSi' Alıntı:
smod arkadaşlar şimdi okudum aldıgım bir pm i bu konunun kendisi için çok önemli oldugunu ve açılmasını rica eden bi arkadaş war link bu

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=97419

BEYLER ŞU RİCAMI YERİNE GETİREBİLİRMİSİNİZ....BİRİ AÇMIŞTI AMA SANIRIM TEKRAR KAPATILMIŞŞŞ...BİR PM DAHA ALDIM..... AÇILMASINI İSTİYOR KONUYU AÇAN ARKADAŞ...

tmm konuyu açtım...

marthel' Alıntı:
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=112501 bu konuda fetullah gülen tartışılırken chief kardeşimiz konuyu kapatmış.burası paylaşım platformu değil mi?yani sadece programmı paylaşmamız gerekio?fikir paylaşamazmıyız?gayet seviyeli giden bir tartışma ortada kesiliyor.işte bu türkiyenin sorunu.tartışamadığımız için bu duruma düştük.her zmn önümüze bizi kilitleyen biri çıkıyor.gençliğimizi tartışmayı öğreterek fikir alışverişini aşılayarak yetiştirmeliyiz.bu yaptığınız dooru mu sizce?kaba davrananlar özelden uyarılacağına nie bzm tartışma ortamamıza zincir vuruluyor?

bende olsam aynı şei yapardım kapatırdım..
tartışma anlayışı yoqqi kimsede
birbirinini canını sıkmaqtan başka bişy yoq..

Gєηco' Alıntı:
bende olsam aynı şei yapardım kapatırdım..
tartışma anlayışı yoqqi kimsede
birbirinini canını sıkmaqtan başka bişy yoq..

demekki sende o kilit vuranlardansın.anladım ki burda sadece adult,program yada bi kaç absürd resim paylaşmamız gerekiyor.tartışmanın dozu biraz yükseldimi vur kilidi çok kolay dimi?yazıklar olsun..

çok Kötüüüüüüüüüü

Şu Adware Ler Çok Kötü Oldu HackHellden Ayrılma Sebebim Olabilir.

konu görüntülediğimde başka sitelerin sayfalarıda açılıyor bu çok rahatsız werici birsey.

Sırf Hackhelli Reklam Sayfaları Açılmadığı İçin Tercih ediyordum.

İlgilenmenizi Rica Ederim

DJ_MANIAC' Alıntı:
Şu Adware Ler Çok Kötü Oldu HackHellden Ayrılma Sebebim Olabilir.

konu görüntülediğimde başka sitelerin sayfalarıda açılıyor bu çok rahatsız werici birsey.

Sırf Hackhelli Reklam Sayfaları Açılmadığı İçin Tercih ediyordum.

İlgilenmenizi Rica Ederim

3 tercihin var

pop up engelleyici kullanabılırsın

Reklam parasını sen verirsin (sunucu için mecbur reklam alıyoruz)

son olarakda siteye istiyorsan girmezsin

ii forumlar :)

marthel' Alıntı:
demekki sende o kilit vuranlardansın.anladım ki burda sadece adult,program yada bi kaç absürd resim paylaşmamız gerekiyor.tartışmanın dozu biraz yükseldimi vur kilidi çok kolay dimi?yazıklar olsun..

nasıl konuşmaktır bu yaaa paylaşım forumların asıl amacıdır..tabii ki muhabbetini de yapacaksın ancak tartışma dozu yükseldimi kilidi de vuracak napsın bıraksın da millet birbirini yesin;nerde oturuyon lan ver lan adresini durumuna gelsin olay..klavye delikanlılığı hat safhaya çıksın..

bence yanlışsın arkadaşım..konuyu bilmiyorum bakmadım..ancak modların görevi forumda düzeni sağlamaktır..smodlar da bunları kontrol eder ve daha üstündür..yani moderasyonun amacı budur..

ben tartışma çıkarmak istemiyorum sadece üslübunun yanlış olduğunu düşünüyorum..saygılarımla iyi forumlar...:hhman:

marthel' Alıntı:

baq işte bunun için kapatıoz yazdığın yazıyı iyi bir oku, düşün, ondan sonra bana mesaj yaz....ama delikanlıca.
senin gibi tartışma yanlısı insn yüzüne o başlıklara kilit vuruluyor
neyse uzamasın
dedigim gibi yazdıgın yazıyı oku bnm alıntı yaptıgımı.

o konuyu ben kapattım... provoke heryerde oluo bari forumda olmasın dıye... sonucta paylasım farklı tartısmayı provokeye donusturmek farklı dımı ;)

marthel' Alıntı:

gerekli açıklma yapılmıs ama direkt üzerime olduğu için açıklama yapma gereği duydum aslında açıklama yapıcak bi seyde yok ya çünkü konuda yeterince açıklama yaptığımı sanıyorum konu da söledim ben bu güne kadar 50 tane gülen konusu kapadım diğerlerinde de olsaydın bilirdin ama olmadıın için malesef yargısız infaz hosunuza gidio hepsinde insanlar birbirlerini kırma noktasına gelmisti inanıorum ki bu konuda da böyle olacaktı ve bu konuda da gördüm ki iki mod arkadas birbirine ne saçmalıosun gibi cümleler kurmaya baslamıs kusura bakma ama ben bu konuyu kaparım arkadasım anlatabildim

he su cümlene özellikle yazmak istiorum ; "bu yaptığınız dooru mu sizce?kaba davrananlar özelden uyarılacağına nie bzm tartışma ortamamıza zincir vuruluyor?"

ben sizi kosturmak zorundamıyım bölümün güncel olması sizin tatrışma ortamı yaratmanızı gerektirmez çok mu tartısmak istiosun alırsın tartısmak istediin üye nin msn ini tartısırsın benim bölümümde değil anlatabildim forumumuz kesinlikle tartısma platformu değildir

simdlik ii forumlar ;)

Geri