Şikayet/İhbar Hattı

Forum ana sayfasında rastgele anketler yer alıyor.Bu gün bir tanesi dikkatimi çekti:

Sizce Türk Vatandaşı KazandığıyLa İstediği Hayatı YaşıyabiLiyor Mu ???

Ewet Yaşıyoruz !!!

Hayır Yaşamıyoruz Ama Yediim Önümde Yemedim Ardımda İdare Eder !!!

Aç Yaşıyoruz Behh !!!!

Ewet Yaşıyorum We Günde 200 Milyonu Bitiriyorum ;) !!!

Diğer Cevabım Aşağıda !!!

buradaki anketi hazırlayan arkadaşın Türkçesine hayran olduğumu bildirmek için yazıyorum.Bazı şeylere biraz daha dikkat etmemiz gerek diye düşünüyorum!!!

burası bir portal hertürlü bilgi ,haber ve hertelden konuları ile 1,5 milyon üyeye sahip Türkiye alexzada ilk 1000 de olan bir site .. hertürlü haber ve bilgiye insanların ulaşmasına izin vermeliyiz değilmi ..

bu haberler bence olmalı hatta bu işi yapan adamın resimi bile verilmeli linç edilmeli ..hatta bu gibiler için idam bile olmalı ...

burası bir portal hertürlü bilgi ,haber ve hertelden konuları ile 1,5 milyon üyeye sahip Türkiye alexzada ilk 1000 de olan bir site .. hertürlü haber ve bilgiye insanların ulaşmasına izin vermeliyiz değilmi ..

bu haberler bence olmalı hatta bu işi yapan adamın resimi bile verilmeli linç edilmeli ..hatta bu gibiler için idam bile olmalı ...

Bunun gibi haberler toplumun ahlakını bozar.İnsanlar bu haberleri göre göre artık bu tür durumlara karşı alışkanlık kazanır ve olaylar belli bir süreden sonra sıradan gelmeye başlar.
Bence büyük bir portal olmak demek her haberi yayınlamak demek değildir.
Yine de yönetim olarak siz daha iyi bilirsiniz.
İyi akşamlar...

portala girdiğimizde,eski portal sayfasından yeni mesajları takip etmek kolay oluyor ama tam burada reklam penceresi var,engelle diyeceksiniz,engelli lakin çerçeve alan kpladığı için yeni yazılan mesajlara tıklayamıyorum.Bu sorunu yaşayan varmıdır bilemem ama bu reklam penceresinin anket tarafına kaydırılması mümkün mü?

3x6j0.jpg

Üstat zaten reklamın konma amacı bu yanlışlıkla tıklayıp reklama yönlenmek :smile:

altında kapat işareti var üstat ordan kapatıp tıklaya bilirsin ....

sadece 2 reklamımız var oda olu versin diğer rakiplerimizde heryer reklam ile kaplı ...

bunu biraz idare edeceğiz üstat ..

yahu reklama bir şey demiyorum,elbet olacak,ama linke tıklayamamak bende bir sinir yapıyor :) çerçeve gözükmüyor,sadece kapat yazısı gözüküyor,onuda buluncaya kadar imanım gevriyor :)

sadece öneriydi,yöneticiler bilir,ben bilmem :)

Geri