Şikayet/İhbar Hattı

açtığın konunun silinme gerekçesi ;

1. rahmetli olmuş ,vatanına milletine sonuna kadar hizmet etmiş başbakanın kötü ve aşağılayıcı bir şekilde tekrar gündeme gelmesi

2. bu konuyu haber yapan yayın kuruluşunun bile rtürk tarafından yasaklanması gerekiyorken bizler bu konuya baka kalamazdık ..

3. savunduğunuz her ne ise bu tür haberler ile savunma yapmayınız ..

4. herkesime ortak noktada tarafsız olarak yaklaşmaktayız .. ve bu yaklaşımımız da böyle devam edecektir .. burada bunu yazabiliyorsanız bile buranın nasıl bir domokratik bir forum olduğunu da bilesiniz ...

ve birdaha bu tür konuları bura da açmayınız ..

iyi forumlar dilerim ..

açtığın konunun silinme gerekçesi ;

1. rahmetli olmuş ,vatanına milletine sonuna kadar hizmet etmiş başbakanın kötü ve aşağılayıcı bir şekilde tekrar gündeme gelmesi

2. bu konuyu haber yapan yayın kuruluşunun bile rtürk tarafından yasaklanması gerekiyorken bizler bu konuya baka kalamazdık ..

3. savunduğunuz her ne ise bu tür haberler ile savunma yapmayınız ..

4. herkesime ortak noktada tarafsız olarak yaklaşmaktayız .. ve bu yaklaşımımız da böyle devam edecektir .. burada bunu yazabiliyorsanız bile buranın nasıl bir domokratik bir forum olduğunu da bilesiniz ...

ve birdaha bu tür konuları bura da açmayınız ..

iyi forumlar dilerim ..

1.Vatanına milletine hizmet etme fikri sizin fikriniz benim öyle düşünmüyorum.Bu aşağılamaysa ozaman Ecevitin bu duruşuyla ülkeyi aşağıladığını siz baştan kabul ediyorsunuz demektir.Bu konuda anlatılmak istenen ülkemizin geçmişi ile şimdi arasında yaşadığı farkı ortya koymak. ülkemizin kendine güven konusunda hangi noktaya geldiği mesajını vermek.Kaldı ki konuda tek bir hakaeret içeren cümle yok sadece bir kıyas var.

2. ikinci cümleniz baştan sona hatalı.RTÜK ün internet sitesi kapatma gibi bir yetkisi yoktur. RTÜK ün yetkisi radyo ve televizyonla sınırlıdır. İnternet siteleri ile ilgi iş ve işlemlere Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı bakar. Bir internet sitesinin de hangi şartlarda kapanacağı açıkca yazıyor onlara bir göz atmanızı öneririm.sizin söylediğiniz gerekçelerle bir internet sitesinin kapanması kapalı bir rejim olan Kuzey korede bile mümkün olmaz

Onlarca gazete televizyon internet sitesi vb medya organlarında defalarca kez yayınlanmış bir fotoğraf karesini yasaklamanızı birde bunu komik gerekcelerle savunmanıza gerçekten şaşırdım

3.Yunan başbakanının bu fotoğrafı ajanslara düştüğünden beri başta twitter facebook internet siteleri kısaca sosyal medyada en çok Ecevit in clinton karşısında bezer şekilde durduğu fotoğrafla kıyaslaması konuşuldu.sanırım elinizden gelse bütün bunları yasaklamaya çalışacaktınız

ayrıca birşeyi savunurken bundan sonra size danışma konusunda bir kez daha düşüneceğim

4.Açılan konuda bırakın suç unsurunu tekbir hakaret kelimesinin h si bile yokken birilerinin bağırıp çağırmasıyla bu konunun kapatılması ve ardında demokratiklik vurgusu yapmanızda şaşırtıcıydı doğrusu.

Konumun neden silindiğini sormamı bile büyük bir demokratik hakkkk!!!!! olarak gördüğünüze göre bu açıklamayı yazma mı nasıl bir hak olarak görürürsünüz çok merak ediyorum.

Ve bir daha bu kadar basit ve komik gerekcelerle konuların kapatılmaması dileği ile

size de iyi forumlar

AKP'ye halk oy veriyor hani başkalarının deyişiyle anadolunun temiz eğitim düzeyi düşük insanı oy veriyor. Buraya kadar herşeyde hemfikirsek "HALKÇI ECEVİT"in anısına SAYGISIZLIK edilmesinede karşı çıkmak lazım, nabıza göre şerbet vermeyi hedef edinmiş bir HABER KAYNAĞI var diye bu haberin forumda PAYLAŞILMASI doğru değil. Eğer böyle bir düşünce varsa da bu resimle değil! altı dolu yorumlarla açıklanması gereken bir sözde AŞAĞILANMA durumudur, yapabiliyorsa bu "saygıdeğer!" haber kaynağı öyle bir haber yapsın, bizde oturup adam gibi yorumlayalım. Kimse çakallık peşinde koşmasın, sözüm meclisten dışarı.

AŞAĞILAMA nedir ? Bu tip bir pozu vermek mi AŞAĞILAMADIR yoksa bunun fotoğrafının yayınlanması mı AŞAĞILAMA dır konusun daki meramımı yeterince açık anlattığımı düşündüğüm için bu konuyu uzatma amacında değilim. Uzatmanın zaten bir anlamı olamaz çünkü bundan sonra yazılanlar ve yazılacaklar bir "arkadaş dayanışması"na dönüştüğü ve dönüşeceği için ne yazılırsa yazılsın bir anlamı zaten olmayacak. dayanışmanızı ve birbirinizi çok içten savunmanıza da hak veriyorum çünkü ortak bir iş yapıyorsunuz ve sürekli iletişim halindesiniz. sözüm meclisten içeri diyorum ve noktayı koyuyorum. her şeye karşı koyabilirim ama arkadaş dayanışmasına asla =)

Beden bu kadar nokta.

Beyinsizin biri ortaya bir resim atmış

Beyni büyüklerde saldırmış maden bulmuş gibi

İçinden bana namaz kıldırmadılar, oruç tutturmadılar diyen varmı

Türk subay astsubay vs. dinsiz gibi göstermeye çalışan geri zekalılar aklınızı başınıza alın

Bu kendini bilmez beyinsiz derken kimi hedef alıyor. Yok eper konuyu açttığım için beni kasdediyorsa lafını misli ile kendisine iade ediyorum

yok eğer konun kaynağını hedef alıyorsa bir defa forum kurallarına göre kaynak eleştirisi yapmak yasak. Yoksa yasaklar sadece üyeler için mi geçerli.Görevli kişiler bu yasaklardan muaf mı tutuluyor Hadi Kaynak da eleştirilebilir ancak bu kendini bilmez düpe düz kaynağa hakaret ediyor.

Şimdi gelelim işin aslına

bu forumda birilerinin istediği gibi seviyesizce hakaret etme gibi bir özgürlüğü mü var

bu ve benzer tiplere mod görevi verilirken beraberinde istediği gibi hakaret etme ve aşağılama hakkı da beraberinde mi veriliyor

http://www.hhportal.com/guncel/763091-93-yil-sonra-mehmetcikten-toplu-namaz.html#post5415332

medieva Nickli Üyeden Alıntı

namaz kılanlarda her türlü alavere dalavere var çünkü şeytan onlardan hiç ayrılmıyor, nerde bir inbelik varsa mutlaka namaz kılan biri çıkar ardında.

Ben koysam koydum derim fesatlık yapma, muhtemelen namaz kılan birisin ve fesatlık yapıp günahımı alıyorsun.

iki şeyden uzak durmak gerek

1- namaz kılandan

2- şeytandan

http://www.hhportal.com/guncel/763091-93-yil-sonra-mehmetcikten-toplu-namaz.html

Bu ahlaksıza gerekli müdahelenin yapılmasını talep ediyorum.

3

Site reklamı yapıyor kardeşimiz

arkadaşım lütfen şikayerlerinizi

http://www.hhportal.com/serbest-kursu/423167-siyaset-ve-politika-sikayetamponeri-basligi.html

buraya bildiriniz her bölümün kendi şikayet başlığı bulunmaktadır ..

şikayetinize gelince barzani denen şahısın son duası anlamında söylenmiş bir söz ... arkadaşlar lütfen öküz altında buzağı aramayın...anlamak istediğiniz gibi anlama işini bırakın ... biraz anlayışlı olun ..

iyi forumlar diliyorum ..

Bu üyeye ahlaksızın kim olduğunu söylemiyorum , yöneticiler uyumayın hakaret ederek şikayet edenlere aynı cezayı verin.

http://www.hhportal.com/serbest-kursu/763761-barzani-bozgunu.html#post5417464

bu rezil her fırsatta dine ve dinin kutsallarına saldırmak zorunda mı buna neden adamakıllı bir ceza verilmez .olmayan aklı ile ezana hakaret ediyor

Hem iftira ediyor hem hakaret ediyor bu üyeye karşı cevap vermiyorum. Şikayet etmek çok doğal bir haktır lakin böyle şikayet edenlere taviz vermeyin cezasız bırakmayın, yöneticiler adaletli olun bana verdiğiniz cezanın aynısını bu üyelerede verin, ayrıca dine hakret etmedim teröriste hakaret ettim, bu gün olsa gene ederim, apoyuda kıpleye çevirip son duasını okutur acı çektiririm. Biz hayvanlarımızıda düşmanlarımızıda kıbleye çevirtiyoruz bundan doğal bir şey olamaz. pkk haklı diyen barzaniyi ezan okutmaktan vazgeçtim, bu sefer bakara süresini okuturum ezan kısa sürer, pkk ya haklı diyen barzaniyi kıbleye çevirtip bakara süresini uzun uzun okuturum son duası uzun olsun, ezan kısa kalır ona iyilik olur, biraz acı çeksin, uzun olsun.

Yöneticiler bu iki üyenin şikayeti yüzünden iki defa ceza verdiniz bana .Bu üyeler(belkide ikiside aynı kişi) şikayet ederken hem bana hakaret ediyor hem iftira ediyor, aynı cezaları bu üyelerede verin bana yapmış olduğunuz haksızlığı ancak bu şekilde karşılamış olursunuz ayrıca bu üyelerin başka üyelikleri olabilir ip taraması istiyorum eğer mümkünse mac taraması yapılsın.

Geri