Şikayet/İhbar Hattı

Soruya verilen cevabı silmiş ama soruyu silmemiş.Konuya bakınca birisi islamın hatalarını bulmuş-hata- kimse de cevap verememiş gibi duruyor.Yazdığım tüm mesajları silmiş bare sorulan soruları da silseymiş.Ayrıca konuyla alakalı sorulan soruya cevap vermenin neresi yasak onu anlamadım..

Hem pm atmışsın hem konuya yazmışsın hemde buraya yazmışsın.
Sadece bir yere belirtmen yeterli idi.
cvp verdiğin msj ı geri getirdim o diğerleri ile birlikte yanlışlıkla silinmiş.

"Köle işini ise ilk defa duydum yazıda kaynak yok büyük ihtimal uydurmadır "
Bu arada adamın sorularını cevaplama şekline yukarıdaki cümlen ile beni hayran bıraktın;)

http://www.hackhell.com/islam-ve-insan/661702-buyuk-gunahlar.html

Çok Tartışılan Kölelik ile İlgili Kuralı kaldırdım .. Konumun Sabite Alınmasını İstiyorum .. Teşekkürler

Silmekle hata yapmışsın. O madde zaten belirtilen kaynaklarda mevcuttu.

Bu arada adamın sorularını cevaplama şekline yukarıdaki cümlen ile beni hayran bıraktın;)

Tamam geri getirdiğin için teşekkürler.Sitem etmemin sebebiydi buydu.Konuda islamın hataları bulunmuş ve kimse cevap verememiş gibi gözüküyordu.Duruma sinirlendiğim için 3 ayrı yere yazmışım cevap alabilmek için,geç geldi cevap çünkü kimsenin ilgilenmediğini düşünmüştüm.Köle işinde ise kaynak göremediğim ve de daha önce böyle bir şey duymadığım için o şekilde cevap vermiştim.Neyse cevabım yerine geldiğine göre sorun yok.İlgilenen herkese teşekkürler..

Boşverin Zaten Günümüzde Kölelil Denen Bişe yok .. Yani Şu an öyle bir ihtiyaç yok zaten .. Böyle , günümüzde Kullanılmayan Bir şart İçin Tartışmalar Çıkıyor .. Boşverin En İyisi Böyle .. Anlayışınız İçin Teşekkürler

İlgili Bölüme Sordum cvp aLamadım

Hackhell Forum - Haber,Donanım,Teknoloji,Program (The Logo Creator MEGA pack v5.2 Portable Full)

Hackhell Forum - Haber,Donanım,Teknoloji,Program (Xilisoft Video Converter Ultimate 5.1.39.0305 Portable)

Hackhell Forum - Haber,Donanım,Teknoloji,Program (Memory Improve Master 6.1.2.221 Portable)

Hackhell Forum - Haber,Donanım,Teknoloji,Program (Online Video Hunter Professional 3.0 Portable)

Hackhell Forum - Haber,Donanım,Teknoloji,Program (HyperSnap 6.70.02 Portable)

Hackhell Forum - Haber,Donanım,Teknoloji,Program (Free FLV Converter v6.7.5 Eng ML Multilanguage)

Hackhell Forum - Haber,Donanım,Teknoloji,Program (Opera 10.51 Build 3315 Final Portable)

Konularım Neden Cöpe Tasınmıs ?

Program istek baslıgına konu actım O Da cöpe tasınmıs

Hackhell Forum - Haber,Donanım,Teknoloji,Program (XRumer 5.0 Palladium)

acıklama yaparsanız sevinirim

İlgili Bölüme Sordum cvp aLamadım

Hackhell Forum - Haber,Donanım,Teknoloji,Program (The Logo Creator MEGA pack v5.2 Portable Full)

Hackhell Forum - Haber,Donanım,Teknoloji,Program (Xilisoft Video Converter Ultimate 5.1.39.0305 Portable)

Hackhell Forum - Haber,Donanım,Teknoloji,Program (Memory Improve Master 6.1.2.221 Portable)

Hackhell Forum - Haber,Donanım,Teknoloji,Program (Online Video Hunter Professional 3.0 Portable)

Hackhell Forum - Haber,Donanım,Teknoloji,Program (HyperSnap 6.70.02 Portable)

Hackhell Forum - Haber,Donanım,Teknoloji,Program (Free FLV Converter v6.7.5 Eng ML Multilanguage)

Hackhell Forum - Haber,Donanım,Teknoloji,Program (Opera 10.51 Build 3315 Final Portable)

Konularım Neden Cöpe Tasınmıs ?

Program istek baslıgına konu actım O Da cöpe tasınmıs

acıklama yaparsanız sevinirim

Konularının hepsi daha önce verilmiş konular.. Aramadan açarsanız taşınır çöpe.. Ayrıca istekte bulunduğunuz konu bölümde mevcut ise o da taşınır..

http://www.hackhell.com/islam-ve-insan/661702-buyuk-gunahlar-2.html#post4972837

Üsteki linkteki mesajım silinmiş...

Hackhell yönetimine sesleniyorum Her inancın tartışılabileceği bir bölüm oluşturmanız zaruridir yada islam ve insan bölümü kapatılmalıdır .

Lütfen Bağnazlığa prim tanımayınız .

Bu Forumda baqnazLıqa prim tanımadık tanımayızda! Msjının silinmesi normaL... bu tip seyLere ne siyaset böLümünde prim verdik nede baska böLümde!

isLam böLümü neden kapatıLsın? pekala dier dinLerde oLanLarda görüşLerini biLdirebiLiyor? aksini idda edemessin ; )

isLam böLümünün oLması Türkiye'nin %90'ının müslüman olmasındandır... Coqunluk saqLanırsa dier DinLerLe iLgiLi böLümLer de acıLabiLir [AdminLere baqLı oLarak].. ama coqunLuk yok... Bu yüzden acılsa dahi bosa acılır... biLmem anLatabiLdim mi?

İsteğin CevapLanmış Her Konuya Mesaj yazarsam Mesaj SAYım zaten 27 ßinLerde 50 ßin oLurum.. Önce KonuLarını İncele sonra Şikayet et ;)

Ayrıca ßöLümLere ßöLüm KuraLLarı diye ßaşLIK Atmışız Oku ßir sonra geL

Evet İstegim Cevaplanmıs.. Cevaplanmıs mıdır diye konuyu arıyorum konu yok.. nerde cöpte ? kaldıki verilen linkteki dosya da virüs var..

bölüm modu olarak bi kontrol etseydin de bizde zarar görmeseydik...

Evet İstegim Cevaplanmıs.. Cevaplanmıs mıdır diye konuyu arıyorum konu yok.. nerde cöpte ? kaldıki verilen linkteki dosya da virüs var..

bölüm modu olarak bi kontrol etseydin de bizde zarar görmeseydik...

ßöLüm Modu oLarak Sizin isteklerinizide indirip bakayım oh ne ala memleket ßaşka isteğiniz varmıdır ?

Ayrıca Dosyayı indirdim Win7 OLDuğu için kuruLmadı. Dosyada virüs falan yok ßoşuna sağa sola çamur atma..

ßöLüm Modu oLarak Sizin isteklerinizide indirip bakayım oh ne ala memleket ßaşka isteğiniz varmıdır ?

Ayrıca Dosyayı indirdim Win7 OLDuğu için kuruLmadı. Dosyada virüs falan yok ßoşuna sağa sola çamur atma..

İndirilen dosya isminide görüyosundur herhalde ! Sizofren degilim durduk yere saldıriym saga sola.. olmayan bişey icin yaygara yapmam

Bu Forumda baqnazLıqa prim tanımadık tanımayızda! Msjının silinmesi normaL... bu tip seyLere ne siyaset böLümünde prim verdik nede baska böLümde!

isLam böLümü neden kapatıLsın? pekala dier dinLerde oLanLarda görüşLerini biLdirebiLiyor? aksini idda edemessin ; )

Dediklerinizin Aksini idda ediyorum :

Müslüman olduğum halde görüşlerimi düşüncelerimi paylaşmakta sıkıntı yaşıyorken diğer dinlerde olanların ve inançsız olanların sıkıntısı haliyle daha fazladır .

isLam böLümünün oLması Türkiye'nin %90'ının müslüman olmasındandır... Coqunluk saqLanırsa dier DinLerLe iLgiLi böLümLer de acıLabiLir [AdminLere baqLı oLarak].. ama coqunLuk yok... Bu yüzden acılsa dahi bosa acılır... biLmem anLatabiLdim mi?

Bölümün adı islam ama islamla alakası yok, bölümde isevi/katolik bir anlayışı hakim.
(Bu cümleyi orda kullansam muhtemelen silinir.)

İnançlara yönelik serbest kürsü kurulmalıdır ve kurulacak bölüm hiç bir inancın tahakkümüne bırakılmamalıdır ...

Çoğunluk konusu çok izafi bir durumdur bana göre %90 lık oranın en az %30 lık kısmı katoliktir ve bunların islamı ne derece anladıklarıda muallaktadır.

Bu bölümün adı dışında islam ile alakası yoktur .

Bak sana basit bir örnek bunlar Allahın Tanrı olduğunu dahi inkar ederler neymiş efendim Allah Tanrı değilmişşşş...Bu nasıl bir müslümanlık bu nasıl bir islam anlayışı vallahi pessssssssssssss umarım sıkıntımı anlatabilmişimdir..

Dediklerinizin Aksini idda ediyorum :

Müslüman oldugum halde görüşlerimi düşüncelerimi paylaşmakta sıkıntı yaşıyorken diğer dinlerde olanların ve inançsız olanların sıkıntısı haliyle daha fazladır .

Benim forumdaki bi söyLeşimde müslüman olmadıqımı belirtmiştim.. ve fikirLerimi hakaret etmeden, kurallar cercevesinde karsımdakiyLe güzeL bi şekil tartısabiliyorum... Bu Sorunu Biraz kenimizde arıyaLım ne dersin?

Bölümün adı islam ama islamla alakası yok, bölümde isevi/katolik bir anlayışı hakim.
(Bu cümleyi orda kullansam muhtemelen silinir.)

İnançlara yönelik serbest kürsü kurulmalıdır ve kurulacak bölüm hiç bir inancın tahakkümüne bırakılmamalıdır ...

Çoğunluk konusu çok izafi bir durumdur bana göre %90 lık oranın en az %30 lık kısmı katoliktir ve bunların islamı ne derece anladıklarıda muallaktadır.

Bu bölümün adı dışında islam ile alakası yoktur .

Bak sana basit bir örnek bunlar Allahın Tanrı olduğunu dahi inkar ederler neymiş efendim Allah Tanrı değilmişşşş...Bu nasıl bir müslümanlık bu nasıl bir islam anlayışı vallahi pessssssssssssss umarım sıkıntımı anlatabilmişimdir..

BöLümün adı İslam'dır... İçeriqide İsLam'dır... Zaten aksi oLsaydı innuendo ve eiffel gibi 2 tecrübeLi ve yıLLardır aynı böLümü yöneten yönetici arkadasLarım suanda orada oLmazdı ; )

%90'ın %30'u katolik diosun... İsLam'da katoLik var mı? hadi var diyeLim... %30 diosun geriye kaLan %60'ı hiçe sayılmayacak bi raqam ; )

Sen Allah dersin o Tanrı'der... Bu konu tartısmaya acık bi konu.. İsLam böLümünde konu acıp tartısılabiLir...

BöLümLe iLgiLi şikayetLerini bundan sonra iLqiLi böLüme yapabiLirsin... Gerekirse yönetici arkadasLarımız durumu bizLere iLetir bizde ivediLiLikLe inceLemeye aLırız ; )

iyi forumLar : ))

Geri